Gold Blitz

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 6 hjul og 4 rækker.
Spillets formål er at spinne hjulene, så symbolerne udgør en gevinstkombination. Udbetalingen afhænger af de fremkomne gevinstkombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Såden spilles spillet

Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken.
Tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
Når hjulene stopper, vil gevinstgivende kombinationer markeres. Gevinstbeløbet vises i gevinstboksen.
Hvis der ikke er nogen vinderkombination, afsluttes spillet.

Måderegler

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
Alle mådegevinster starter med det yderste venstre hjul og udbetales fra venstre mod højre i enhver position kun på tilstødende hjul.
Mådegevinster ganges med indsats-multiplikatoren.
Indsatsmultiplikatoren er den samlede indsats delt med 10.
Der er 4.096 måder at vinde på.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle mådegevinster og scatter- gevinster i et spin.
Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Indsaml-symbol

Indsaml-symbolet vises på hjul 1 og 6 i basisspillet og Gold Blitz™.

Indkasseringsfunktion

Land et Indsaml-symbol for at udløse Indsaml-funktionen.
Hvert Indsaml-symbol tildeler alle ramte Kontant- og Jackpot-symboler.
Kontant- Jackpot- og Indsaml-symboler vises ikke i gratis spin.
Kontant- og Jackpot-symboler vises kun på alle hjul i basisspillet og Gold Blitz™.
Kontant-symbolets værdier ganges med den samlede indsats.

Wild-symboler

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3, 4, 5 og 6 i basisspil.
Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3 og 4 i gratis spin.
Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Scatter-, Kontant-, Jackpot- og Indsaml-symboler.
Dette symbol har ikke en udbetaling.

Scatter-symboler

Scatter kan ikke erstattes af alle Wild-symboler.
3 eller flere Scatters giver en udbetaling og et bonusvalg.
3 Scatter-symboler giver 8 gratis spin eller 2 spin i Gold Blitz™.
4 Scatter-symboler giver 12 gratis spin eller 3 spin i Gold Blitz™.

5 Scatter-symboler giver 20 gratis spin eller 5 spin i Gold Blitz™
6 Scatter-symboler giver 30 gratis spin eller 7 spin i Gold Blitz™

Gratis spin

Under gratis spin giver 2, 3, 4, 5 eller 6 Scatter-symboler henholdsvis 5, 8, 12, 20 eller 30 yderligere gratis spin.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
En multiplikator på enten 2x, 3x eller 5x belønnes per Wild-symbol, når den er i en mådegevinst.
Hver Wild-multiplikator ganger den tildelte gevinst på den måde.
Indsaml-, Kontant- og Jackpot-symboler vises ikke i gratis spin.
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Gold Blitz™

Kun Indsaml-, Kontant- og Jackpot-symboler vises i Gold Blitz™-funktionen.
Et Indsaml-symbol vil med garanti lande på hjul 1 for hvert spin.
Et Indsaml-symbol kan også lande på hjul 6 og derudover indsamle alle Kontanter- og Jackpotsymboler, der vises.
3, 4, 5 og 6 Scatter-symboler giver 2, 3, 5 eller 7 spin i Gold Blitz™.
Gold Blitz™-funktionen kan ikke genudløses.
Alle indsatser, der spilles, er de samme som det spin, der udløste funktionen.

Bonus-køb

Brug Køb Bonus til at købe gratis spin eller Gold Blitz™.
De tilgængelige bonus-køb-funktioner er:
4 Scatter-symboler giver 12 gratis spin eller 3 spin i Gold Blitz™.
5 Scatter-symboler giver 20 gratis spin eller 5 spin i Gold Blitz™
6 Scatter-symboler giver 30 gratis spin eller 7 spin i Gold Blitz™
Når der købes 4 eller 5 Scatters, er der mulighed for, at flere Scatters bliver belønnet.
Funktioner købes til de viste priser.

Funktionerne købes til henholdsvis 75X, 120X og 150X indsatsen.
Gratis Spin og Gold Blitz™-funktionen spilles til den nuværende indsats.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Denne funktion kan være utilgængelig over en given indsatsgrænse.
Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
Funktionen slutter, efter det sidste gratis spin eller Gold Blitz™-spin er gennemført.

Ikoner

Autospil
Hovedmenu
Tilbage
Dekrement
Inkrement
Indsats
Slå lyd fra / Slå lyd til
Ansvarligt spil
Spillerbeskyttelse
Loyalitet
Spilhistorik
Transaktionshistorik
Bank
Indstillinger
Udbetalingstabel / Information
Hjælpefiler
Lobby
Kassér
Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Du skal angive en indsats-beløb, inden du starter en autospil-session, da autospil spiller med senest angivne indsats-værdi.
Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.
Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis

saldoen falder med dette beløb.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-valg

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Vælg indsats på en mobilenhed ved at vælge Indsats i konsolbjælken eller ved at vælge Indsats-ikonet.
Vælg indsatsen på skrivebordet med og ikonerne for at øge og mindske i konsolbaren. Du kan også vælge indsats fra Hovedmenuen ved at vælge på Indsatsikonet eller ved at klikke på indsatsområdet.
Maks. indsats: Placerer det maksimalt tilladte indsats.
Hurtigt indsats: Viser et udvalg af hurtige indsats-muligheder for at vælge din samlede indsats.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra.
Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
Spillydindstillinger styrer konsol -og spinlyde, sammen med lyde for gevinstkombinationer og sekvenser. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)
Baggrundsmusikindstillinger styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)

Yderligere oplysninger

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.
Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.
Overordnet TBP: 96,00 %.
Optimal TBP: 96,25 %.
Bonus-køb: 96,25%.
Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Seneste opdatering: 30-11-2022