The Monkey Prince

Klæd dig i din gyldne rustning, og tag med på den fantastiske rejse til Vesten i The Monkey Prince! Saml farverige masker på vejen, og lås op for spændende funktioner, som forvandler symboler og hele hjul til jokere, og pragtfulde gevinster.
Udløs den Gratis spil-bonus, og vælg antallet af gratis spinds og jokerfunktioner. Søgen efter store formuer begynder!

Sådan placerer du en indsats

The Monkey Prince har 60 betalingslinjer.
SAMLET INDSATS

• Viser den aktuelle indsatsværdi i valuta.

• Tryk på knappen for at afsløre indsatsmenuen og vælge en indsats.

LINJER

• Viser aktuelt antal valgte betalingslinjer. Indsatsen er fastsat til 60 betalingslinjer.

SPIL

• Tryk SPIL for at spille og spinne hjulene.

til toppen ]

Synkroniserede hjul-funktion

• Hvert hjul i The Monkey Prince omfatter store stakke med det samme symbol.
  • Før hver spilleomgang vælges tilfældigt et hjul med ét af de stakkede symboler.
  • Ethvert symbol kan forekomme i enhver stak, bortset fra det spredte bonussymbol og maskesymbolerne.
  • Det samme symbol kan dukke op i store stakke på flere hjul i det samme spil.
til toppen ]

Kammer for blå masker: Tilfældige Joker-symboler funktion

• Saml 5 blå maskesymboler for at aktivere de tilfældige Joker-symboler funktion.
  • Et kammer til venstre for hjulene angiver, hvor mange blå maskesymboler er indsamlet.
  • Når der er indsamlet 5 eller flere blå masker, vil 3 eller 4 tilfældige steder på hjulene bliver til jokere, og kammeret for blå masker tømmes.
til toppen ]

Kammer til røde masker: Tilfældige hjuljokere funktion

• Saml 5 røde maskesymboler for at aktivere den tilfældige Joker-hjul funktion.
  • Et kammer til venstre for hjulene angiver, hvor mange røde maskesymboler er indsamlet.
  • Når der er indsamlet 5 eller flere blå masker, vil 3 eller 4 tilfældige steder på hjulene bliver til jokere, og kammeret for røde masker tømmes.
til toppen ]

Kammer til gyldne masker: Tilfældig omgivende Joker-symbol funktion

• Saml 5 gyldne maskesymboler for at aktivere tilfældig omgivende Joker-symbol funktion.
  • Et kammer til venstre for hjulene angiver, hvor mange gyldne maskesymboler er indsamlet.
  • Når 5 eller flere gyldne masker er indsamlet, vil 1 tilfældigt sted og alle omgivende symboler bliver til jokere, og kammeret for gyldne masker tømmes.
til toppen ]

Gratis spil-bonus

• Den Gratis spil-bonus udløses, når 3 eller flere bonussymboler forekommer hvor som helst på hjulene.
  • Når bonussen er udløst, vælg én af tre indstillinger.
  • De tilgængelige indstillinger afhænger af, hvor mange bonussymboler kommer til syne, når bonussen er udløst.
3 bonussymboler 4 bonussymboler 5 bonussymboler
25 Gratis spil med 4 tilfældige Joker-symboler 30 Gratis spil med 4 tilfældige Joker-symboler 50 Gratis spil med 4 tilfældige Joker-symboler
10 Gratis spil med 2 tilfældige Joker-hjul 15 Gratis spil med 2 tilfældige Joker-hjul 25 Gratis spil med 2 tilfældige Joker-hjul
5 Gratis spil med 1 omgivende Joker-symbol 10 Gratis spil med 1 omgivende Joker-symbol 15 Gratis spil med 1 omgivende Joker-symbol
  • Ved Gratis spil-bonus kan bonussen blive genudløst, hvis 3 eller flere spredte bonussymboler kommer til syne hvor som helst på hjulet.
  • I tilfælde af genudløsning af bonus skal tidligere gratis spil afsluttes, før spilleren bliver bedt om at foretage NYE valg.
  • Bonussen kan blive genudløst flere gange, op til 20 Spillervalg i tilfælde af genudløsning af bonus.
  • Gratis spil spilles med samme indsatslinje og antal betalingslinjer som ved det spil, som udløste bonussen.
til toppen ]

Indstillinger

• Lydknap
  • Brug denne knap til at slå lyden fra eller til.
til toppen ]

Regler

• Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Liniegevinster ganges med linieindsatsen på den gevinstgivende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen.
  • Udbetaling af sammenfaldende linjegevinster begynder med hjulet yderst til venstre.
  • Maskesymboler forekommer kun i grundspillet. Flere maskesymboler kan indsamles ved det samme spil.
  • Hvis der indsamles flere maskesymboler end der er plads til i kammeret, vil de ekstra masker ikke blive gemt.
  • Flere maskekamre kan fyldes op ved samme spil, og alle vundne funktioner tildelt ved det spil.
  • Det spredte bonussymbol forekommer i grundspillet og i Gratis spil-bonus. Der er højst 5 symboler, som kan udløse bonussen ved hvert spil.
  • Gevinster vises i penge.
  • Alle gældende skatter og afgifter i forbindelse med de tildelte gevinster samt alle andre betalinger til den vindende spiller er udelukkende hans/hendes eget ansvar.
  • Gevinster kan ikke overføres, byttes eller indløses til andre præmier.
  • I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats.
  • Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen.
  • En transaktion omfatter resultaterne af Gratis spil-bonus samt udfaldet, som udløste bonusspillet.
  • Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.
til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

• I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spil iht. spilreglerne.
  • Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.
  • Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv.
  • Hvis for eksempel topgevinsten vindes i en spilleomgang, er chancen for at vinde den samme gevinst i næste spilleomgang præcis den samme.
  • På samme måde påvirker tidligere tab heller ikke fremtidige odds.
  • Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode.
  • Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra dette langsigtede forventede gennemsnit.
  • Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

RTP: 94.16%

Intellektuel ejendom

© 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker anvendt heri er ejet af IGT eller dets partnere, må ikke blive brugt uden tilladelse og, hvor det indikeres med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

til toppen ] [ luk vindue ]

Seneste opdatering: 03-09-2019