24K Dragon

RTP: 96.20%

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

24 K DRAGON er en videospillemaskine med 5 hjul og 1024 gevinstmuligheder, herunder WILDs med multiplikatorer og FREE SPINS med voksende hjul, som giver op til 8192 gevinstmuligheder.

Spillet har Diamond Scatter, Treasure WILD (som kan erstatte alle symbol undtaget SCATTER); skattesymbolerne er højtbetalende, og de klassiske spillekortkulører er lavtbetalende.

3 eller flere Diamond Scatter-symboler på hjulene giver nedledningsvise FREE SPINS som beskrevet herunder: x3 Diamond Scatters = 8 FREE SPINS x4 Diamond Scatters = 15 FREE SPINS x5 Diamond Scatters = 20 FREE SPINS FREE SPINS kan genudløses uden begrænsninger. 2, 3, 4 eller 5 scatters genudløser funktionen, hvilket giver yderligere 5, 8,15 eller 20 FREE SPINS.

Hvis du indsamler et særligt gyldent dragehoved under hovedspillet, giver det et respin med udvidede rækkehøjder, som giver ekstra betalingsveje. Antallet af ekstra rækker er mellem 1 og 4.

Hvis du indsamler gyldne dragehoveder under FREE SPINS, udvides der nye rækker på midterhjulene, hvilket giver ekstra betalingsveje og gevinstmuligheder. Indsamling foregår som følger:Hvis du indsamler gyldne dragehoveder under FREE SPINS, udvides der nye rækker på midterhjulene, hvilket giver ekstra betalingsveje og gevinstmuligheder. Indsamling foregår som følger: Tre gyldne hoveder øger hjulhøjden med 1 på midterhjulene. 7 gyldne hoveder øger hjulhøjden med 1 på midterhjulene. 11 gyldne hoveder øger hjulhøjden med 1 på midterhjulene. 15 gyldne hoveder øger hjulhøjden med 1 på midterhjulene.

WILDs lander altid på de tre midterhjul og kan lande med en multiplikator på X2 eller X4. Under FREE SPINS lander WILDs altid med multiplikatorer.

Wilds kan multipliceres op til 64x.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 1024 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 18-11-2020