Rise of the Mountain King

En ny HELT ankommer for at tage dig med på en rejse med uventede drejninger i dette EPISKE EVENTYR!

Højt oppe i bjergene skal du navigere uden om KONGENS RESPINS, mens du vover dig ud i de GRATIS MULTIPLIKATORSTIGNINGSSPIL. Klarer du rejsen, vil vores HELT måske belønne dig med 100x GEVINSTER!
For de mere eventyrlystne er KØB PASS og TAG CHANCEN porten til GRATIS SPIL!

Den teoretiske udbetalingsprocent til spilleren er:

• 96,313 % (uden KØB PASS)
  • 96,848 % (med KØB PASS)

KONGENS RE-SPIN

• Udløses, når 3 eller flere WILD-symboler vises et vilkårligt sted på skærmen.
  • Alle gevinster fra det første spin udbetales, og der gives 1 RE-SPIN.
  • SCATTERS, der vises på det udløsende spin, forvandles til WILDS, før RE-SPIN påbegyndes.
  • Under RE-SPINS drejer KONGEHJULENE over alle aktiverede symbolpositioner som en overlejring.
  • RE-SPIN udløses igen, hvis et eller flere WILD-symboler vises på hjulene efter et RE-SPIN.
  • Alle nye WILD-symboler, der vises under RE-SPINS, HOLDES under RE-SPINS og erstatter alle symboler, der vises under dem.
  • RE-SPINS fortsætter, indtil der ikke vises flere WILD-symboler, eller alle hjulpositioner er optaget af WILD-symboler.
  • KONGENS RE-SPINS-gevinster udbetales kun én gang, når alle RE-SPINS er fuldført.
  • Funktionen KONGENS RE-SPIN spilles med samme linjer og møntværdi som i trigger-spillet.
  • KONGENS RE-SPIN-gevinster tilføjes til gevinstlinjen og SCATTER-gevinster.

FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING

• 8, 9 eller 10 gratis spil udløses, når henholdsvis 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler fremkommer.
  • En MÅLER FOR INKASSERING vises over hjulvinduet under gratis spil.
  • MÅLER FOR INKASSERING angiver SCATTER-OPTÆLLINGEN under de gratis spil.
  • Før gratis spil påbegyndes, føjes hver SCATTER, der optræder i den udløsende kombination, til MÅLEREN FOR INKASSERING.
  • Hvert SCATTER-SYMBOL, der vises under gratis spil, øger SCATTER-OPTÆLLINGEN med 1.
  • 1 EKSTRA gratis spil tildeles også for hver SCATTER, der vises under gratis spil.
  • SCATTER-OPTÆLLINGEN er kumulativ under hele FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING.
  • Når SCATTER-OPTÆLLINGEN er nået op på maksimumværdien, stopper MÅLEREN FOR INKASSERING med at stige i resten af funktionen.
  • 1 EKSTRA gratis spil bliver fortsat tildelt for hver SCATTER, der vises, efter at stigningen i MÅLEREN FOR INKASSERING ophører.
  • Alle gevinster, hvor et eller flere WILD-symboler fremkommer under gratis spil, ganges med den aktive WILD-MULTIPLIKATOR.
  • WILD-MULTIPLIKATOR starter indledningsvist med en værdi på x5.
  • WILD-MULTIPLIKATOR STIGER permanent under FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING, når SCATTER-OPTÆLLINGEN når bestemte grænseværdier:
    • Niveau 2 (SCATTER-OPTÆLLING = 6): WILD-MULTIPLIKATOR = x10
    • Niveau 3 (SCATTER-OPTÆLLING = 9): WILD-MULTIPLIKATOR = x15
    • Niveau 4 (SCATTER-OPTÆLLING = 12): WILD-MULTIPLIKATOR = x25
    • Niveau 5 (SCATTER-OPTÆLLING = 15): WILD-MULTIPLIKATOR = x50
    • Niveau 6 (SCATTER-OPTÆLLING = 18): WILD-MULTIPLIKATOR = x100
  • Alle gevinster beregnes én gang pr. gratis spil, når METERET FOR INKASSERING er opdateret.
  • Hvis SCATTER-OPTÆLLINGEN overstiger flere grænseværdier i samme spin, stiger WILD-MULTIPLIKATOREN til det højeste opnåede NIVEAU med det samme, og den samlede sum af ekstra gratis spil tildeles.
  • KONGENS RE-SPIN kan udløses under FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING.
  • FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING kan ikke genudløses.
  • FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING spilles med samme linjer og møntværdi som i trigger-spillet.
  • Gevinster fra FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING føjes til gevinstlinjen og SCATTER-gevinsterne.
  • WILD-MULTIPLIKATOR-værdien nulstilles til x1, når FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING er færdig.

KØB PASS-funktionen (hvis tilgængelig)

• KØB PASS lader dig gå uden om det almindelige spilforløb og udløser FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING med det samme.
  • Prisen for at aktivere KØB PASS svarer til 100 gange din totale indsats.
  • FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING spilles på 30 betalingslinjer med den valgte møntværdi, da KØB PASS blev udløst.
  • Du kan også vælge at SATSE på en CHANCE for at aktivere KØB PASS.
  • SATS-INDSATSER for KØB PASS er tilgængelige i stigninger på 12,5 gange din samlede indsats (op til maks. 87,5 gange).
  • Sandsynligheden for vellykket aktivering af KØB  PASS via SATS er proportional med størrelsen på SATS-INDSATSEN på dit KØB PASS i forhold til den MAKSIMALE omkostning på 100 gange den samlede indsats (som angivet på skærmen).
  • Der uddeles ingen triggergevinst, når FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING udløses via KØB PASS.
  • MÅLER FOR INKASSERING starter altid med x5 WILD-MULTIPLIKATOR aktiveret, og alle andre positioner er tomme.
  • KØB PASS kan ikke aktiveres under FUNKTIONEN MULTIPLIKATORSTIGNING.

SPILLETS REGLER

• Der spilles 30 linjer
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.
  • Gevinster på udbetalingslinjer og scatter ganges med møntværdien.
  • Scatter-gevinster føjes til gevinster på udbetalingslinjer.
  • Kun den højeste gevinst på hver betalingslinje.
  • Gevinster på forskellige udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Kun gevinster på specifikke udbetalingslinjer, undtagen SCATTERS.
  • Alle gevinster begynder med hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre mod højre på følgende hjul, undtagen SCATTERS, som udbetaler alle.
  • WILD erstatter alle symboler undtagen SCATTER.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

SATSFUNKTION (hvis tilgængelig)

• For at satse enhver gevinst skal du trykke på SATS og derefter vælge RØD/SORT eller en KULØR.
  • Gevinsten FORDOBLES (X2), hvis valget af RØD/SORT er korrekt.
  • Gevinst FIREDOBLES (X4), hvis valget af KULØR er korrekt.
  • Progressive jackpotgevinster (hvis tilgængelige) kan ikke satses.
  • Antal gange, gevinster kan satses: (1-5).

MAKSIMAL GEVINST (hvis relevant)

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og vil ikke overstige: 250.000
  • Det er ikke altid muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.

Sådan spiller du

1: Vælg din INDSATS pr. linje

2: SPIN

1

234

MENUENS SIDEKNAPPER:

Indstillinger : Åbner siden INDSTILLINGER, hvor man kan regulere KVALITET AF EFFEKTER og PLACERING AF SPIN-KNAP

Indsats: Åbner Indsatsindstillinger, hvor man kan justere INDSATSEN pr. LINJE

Autospil :Tillader automatisk efterfølgende normale spil. Vælg antallet af autospil-spins. Der kan vælges 0, 10, 25, 50 eller 100 autospil

Info : Giver adgang til udbetalingsgevinster for vindende symbolkombinationer. Indeholder også reglerne for spillet.

Lyde: Slår LYD FRA, hvis klikket på under et spin.
Slår LYDE til, hvis lyde ikke er indlæst ved spilstart, eller hvis LYD FRA er aktiveret
Åbner indstillinger for lydstyrke og lyde, hvis der klikkes, når lyden er aktiv, og hjulene ikke drejer

Tastaturgenveje:

Mellemrumstast:

• Når spillet er inaktivt, kan du trykke på mellemrumstasten for at starte et hjulspin
  • Når et eller flere hjul drejer, tvinger mellemrumstasten disse hjul til at standse og lande på deres endelige position
  • Ved at holde på mellemrumstasten tvinges hjulstop automatisk og igangsætter et nyt spin, når det nuværende spin afsluttes
  • Når velkomstbanneret eller funktionsudløserpanelet vises på skærmen, kan de fjernes og funktionen igangsættes ved at trykke på mellemrumstasten (hvis relevant)

Enter: Samme funktion som mellemrumstasten

Spillet viser alle dine detaljer på de følgende displayfelter:

Saldo: Viser din samlede saldo

Total indsats: Det samlede spillede beløb.

Gevinst (vises i meddelelseslinjen): Viser det vundne beløb i spinnet

Seneste opdatering: 06-04-2020