Irish Frenzy

Se dit held eksplodere, og saml guld i Irish Frenzy!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (eller ethvert guld-symbol) startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler, hvor som helst på hjulene, udløser Gratis Spins-bonussen.

Gratis Spins

• Hvis du får 3 eller flere Bonus-symboler, hvor som helst, tildeles bonussen.
  • Under Gratis Spin aktiveres Leprechaun Scatter-symbolet. Under hvert spin, hvor Leprechaun-symbolet lander, tildeles der også en præmie for hvert Guld-symbol, der lander.
  • Gratis Spins kan ikke blive genudløst under Gratis Spins-featuren.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.
  • Gratisspil spilles automatisk med samme antal linjer og indsats som i det spil, hvorfra bonussen blev udløst.

Gratis Spins Frenzy Bonus-indsats (afhængig af operatørens konfigurationer)

• Gratis Spins Frenzy Bonus-indsatsen kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når hjulene aktiveres og spinner, garanteres mindst 3 Scatter-symboler på hjulene, hvilket aktiverer Gratis Spins.
  • Gratis Spins Frenzy Bonus-indsatsen spilles ved 70x samlet indsats.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge det antal "Autospil", som du vil spille.
    (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe Autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på "STOP"-knappen.

Fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

Tilbage til afspiller for dette spil er 96.12%.

Gevinstlinjer

Seneste opdatering: 12-03-2019