Big Cash Bandito

Mål:

Big Cash Bandito er et slot-spil med 5x5-reels, 50 gevinstlinjer og tre forskellige WILD-symboler. En bonusrunde udløses, hvis et Bandito-symbol og et CASHWILD-symbol vises. Under bonusrunden vil indsamlingen af yderligere CASHWILD-symboler udvide Bandito-symbolet, hvilket fungerer som en Sticky WIld i løbet af hele bonusrunden.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en standardindsats på forhånd. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at klikke på + eller - knapperne på hver side af BET-ikonet, ved spil via desktop- eller mobiludgaven. Ved at klikke på Indsats-ikonet vil vinduet med valgmuligheder komme frem, og spilleren kan vælge den ønskede indsats mellem min. og maks. indsatsen.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Vil standardindsatsen for næste spin være det samme beløb, der blev satset på det forrige spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats.
  • Spin: SPIN-knappen til højre og i midten af skærmen starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobilenheder.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at trykke på burgermenuen og derefter vælge muligheden 'Gevinstoversigt'. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke lukke-ikonet.
  • Lydstyrke: Lyd-ikonet vil afspille lydene i spillet. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når spilleren har placeret sin ønskede indsats, vil den resterende kontobalance vises under 'BALANCE'. Spillerens aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises under 'SALDO' og i INDSATSMÅLEREN. Spilsaldoen vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIL: Vælg muligheden AUTOSPIL for et håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil AUTOSPIL-funktionen ikke gælde.
  • AUTOSPIL kan konfigureres ved at klikke på AUTOSPIL-knappen og derefter vælge antallet af spins.
  • Klik på 'Stop spin'-knappen for at stoppe AUTOSPIL-funktionen.
  • I spil for penge-tilstanden vil ‘AUTOSPIL’-muligheden deaktiveres.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på hamburger-menuikonet for at se betalingsoversigten og spillereglerne
  • Klik på 'i'-ikonet for at se spillereglerne.
  • Tryk på gevinstoversigt-muligheden for at se gevinstoversigt-skærmen.
  • Tryk på luk-ikonet for at gå tilbage til spillet.
  • Tryk på lyd-ikonet for at slå spilmusik til og fra.
  • Tryk på tilbage-muligheden i det øverste, venstre hjørne for at gå tilbage til lobby-skærmen.

Spilleregler:

• Big Cash Bandito er et slot-spil med 5x5-reels og 50 gevinstlinjer.
  • Når du trykker på "SPIN" starter spillet med den valgte INDSATS.
  • Indsatsværdi kan ændres ved at klikke på '+' og '-' knapperne.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre startende fra reelet længst mod venstre og i fortløbende orden.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den aktuelt valgte indsats.
  • Kun det højeste gevinstbeløb på hver gevinstlinje udbetales.
  • Bandito er en Wild, der erstatter alle andre symboler undtagen CASHWILD- og WILDSHOT-symbolerne.
  • CASHWILD-symboler erstatter alle andre symboler undtagen WILDSHOT-symboler.
  • Hvis du lander på et eller flere CASHWILD-symboler sammen med et Bandito-symbol i det samme spin, aktiverer det Bandito-funktionen.
  • Under hovedspillet vil det udløse 1 re-spin, hvis ét eller flere CASHWILD-symboler dukker op på spillets hjul, og disse CASHWILD-symboler forbliver på plads under re-spinnet.
  • Respins kan ikke udløses igen.
  • I ethvert spin er der en chance for, at et tilfældigt antal patroner (2, 3 eller 4) skyder på spillets hjul, så der lander et WILDSHOT-symbol i stedet for det symbol, de ramte.
  • WILDSHOT-symbolet er et WILD-symbol med en 2x-multiplikator. Det erstatter alle andre symboler undtagen CASHWILD- og Bandito-symboler.
  • Hvis en eller flere WILDSHOT-symboler dukker op på den samme betalingslinje, tilføjes multiplikatorerne, og disse anvendes ved linjegevinsten.
  • WILDSHOT-symboler dukker kun op i hovedspillet, og vises ikke under respins eller Bandito-funktionen.
  • CASHWILD- og Bandito-symboler dukker ikke op under WILDSHOT-funktionen.
  • Når ét eller flere Wild-symboler dukker op i spillet med mindst ét andet symbol, vil den højeste kombination tildeles på hver gevinstlinje.
  • STOR GEVINST/SUPERSTOR GEVINST/KÆMPE GEVINST kan springes over ved at klikke hvor som helst på skærmen.
  • Den maksimale gevinstbeløb i dette spil er begrænset til 250.000 € eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspillet eller Bandito-funktionen. Spillet vil blive afsluttet, når det maksimale gevinstbeløb er nået.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94,29%.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via hjemmesiden på en computer og vælge menupunktet 'spilhistorik' under et hvilket som helst spil.

Bandito-funktionen:

• Hvis et eller flere CASHWILD-symboler sammen med et Bandito-symbol vises hvor som helst på spillets reels, udløses Bandito-funktionen og fem gratis spins tildeles spilleren.
  • Hvis et nyt CASHWILD-symbol vises på reelet, vil Bandito-symbolet glide på tværs af spillets reels for at indsamle CASHWILD-symbolet og få hand WILD BAG til at vokse.
  • Bandito-bevægelsen følger det korteste distancemønster, når banditoen er i størrelsen 1x1. Når to CASHWILD-symboler er på den samme distance, er det den, der først vises på spillets reels, der indsamles først.
  • Ethvert CASHWILD-symbol, der indsamles, føjes til kontantmåleren over spillets reels.
  • Når Bandito har indsamlet fem CASHWILD-symboler. Bandito-symboler udvider sig til 2 x 2-størrelse, og yderligere tre gratis spins tildeles.
  • For hver udvidelse af Bandito, vil et nyt Bandito-symbol føjes til Bandito-måleren over spillets hjul.
  • Hvis Bandito-symbolet indsamler fem eller flere CASHWILD-symboler, efter det er udvidet til 2x2-størrelse, vil det udvides til 3x3-størrelse, og yderligere tre gratis spins vil tildeles.
  • Hvis Bandito-symbolet indsamler fem eller flere CASHWILD-symboler, efter det er udvidet til 3x3-størrelse, vil det udvides til 4x4-størrelse, og yderligere tre gratis spins vil tildeles.
  • Hvis Bandito-symbolet indsamler tre eller flere CASHWILD-symboler, efter det er udvidet til 4x4-størrelse, vil det udvides til 5x5-størrelse, og yderligere et gratis spin vil tildeles, og tilbageværende gratis spins vil spilles med et udvidet 5x5-Bandito-symbol.
  • Under de gratis spins vil linjegevinster udbetales først, efterfulgt af Bandito-symbolbevægelsen.
  • Hvis flere CASHWILD-symboler, end der er påkrævet, indsamles, vil disse symboler gå videre til det næste niveau i den samme funktionsrunde.
  • Bandito-symbolets størrelse kan ikke udvides med to niveauer i ét enkelt gratis spin, selv hvis CASHWILD-symboler indsamles. Under de gratis spins vil størrelsen på Bandito-symbolet øges med ét niveau. Symbolet går derefter videre til det næste niveau i det følgende gratis spin.
  • Gratis spil og re-spins spilles med den samme indsats som det udløsende spil.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se historikken over tidligere spil.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetalingsknappen for at indbetale penge til spillerkontoen.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94,29%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?
    • Hvis spilleren mister forbindelsen midt i spillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
    • Hvis spilleren mister forbindelsen midt i Big Cash Bandito-bonusspillet eller under respin-funktionen, vil spilleren få mulighed for at spille spillet færdigt, når han/hun logger på igen.

1. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?
    • Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.
    • Du er velkommen til at kontakte vores døgnåbne kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 06-11-2023