Easter Island 2

Velkommen til Easter Island 2 videospilleautomaten med Symbol Byt Respins, Wilds, Udvidende hjul og Kolossale Blokke.

OM SPILLET

Easter Island 2 er en videospilleautomat med 6 hjul og 25-55 gevinstlinjer, som giver gevinst fra venstre mod højre. Spillet har 9 almindelige symboler, som man vinder på, hvis tre eller flere lander på række på en gevinstlinje, der starter fra den yderste venstre position. De 5 højværdi symboler er repræsenteret af dyrestatuer. De 4 lavværdi symboler er træfigurer. Der er også et Wild symbol, som erstatter alle almindelige symboler.

Symbol Byt Respin

Ram en 3-af-en-slags gevinst i basisspillet og udløs et Respin. Under Respins tildeles ikke Kolossale Blokke og Respins. Respins giver altid Symbol Byt funktionen for at øge den potentielle gevinst på følgende måde:

• Hvis de vindende symboler var lavværdi symboler, erstattes alle øvrige lavværdi symboler med det vindende symbol til respinnet (de 3 andre lavværdi symboler bliver erstattet).

• Hvis de vindende symboler var højværdi symboler, erstattes alle øvrige højværdi symboler med det vindende symbol til respinnet (de 4 andre højværdi symboler bliver erstattet).

Indsatsstørrelsen kan ikke ændres under respins og Respins kan ikke genudløses. Symbol Byt funktionen aktiveres før respin hjulene stopper.

Kolossale Blokke Respins og Udvidende hjul

Hvis spilleren får en større gevinst end en 3-af-en-slags, vil en Kolossal Blok blive tilføjet til hjul 2, 3, 4 og/eller 5. Hvis de vindende symboler var lavværdi symboler, erstattes alle øvrige lavværdi symboler med det vindende symbol til respinnet (de 3 andre lavværdi symboler bliver erstattet). Hvis de vindende symboler var højværdi symboler, erstattes alle øvrige højværdi symboler med det vindende symbol til respinnet (de 4 andre højværdi symboler bliver erstattet).

• Ram en 4-af-en-slags gevinst i basisspillet og få 2x2 Kolossale Blokke

• Ram en 5-af-en-slags gevinst i basisspillet og få 3x3 Kolossale Blokke

• Ram en 6-af-en-slags gevinst i basisspillet og få 4x4 Kolossale Blokke og udvidede 8x6 hjul med 55 gevinstlinjer

Wilds

Wilds tilføjes til Kolossale Blokke Respins. De lander altid som Kolossale Wilds på hjul 2, 3, 4 og 5.

HVORDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde gevinstværdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 på linje, 4 på linje, 5 og 6 på linje. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

• Hvis den vindende kombination starter med tre Wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og informationer vedrørende gevinstlinjerne.

• Spilindstillinger – Skift spilhastighed, lydstyrke og andre indstillinger.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Lyde – Tænder og slukker for lyden.

• Fuldskærm – Åbner og lukker fuldskærmstilstanden. (Kun Desktop)

SPILPANEL

• Linjer – Dette spil har 25-55 gevinstlinjer.

• Indsatsniveau – Ændrer indsatsstørrelsen.

• Indsats – Viser den aktuelle indsats.

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene.

• Maks Indsats – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Tryk på Maks Indsats-knappen igen for at vende tilbage. (hvis tilgængelig)

• Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

• Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter (25/indsats) og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%. Den maksimale registrerede gevinst er x2500 og det skete tre gange i 1.000.000.000 simulerede spilrunder.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet. Hvis spillerne vælger at skippe omspillet, vil deres gevinst blive tilføjet saldoen med det samme.

• I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 04/03/2021. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Seneste opdatering: 04-03-2021