Apollo Rising

Flyv mod stjernerne og videre med Apollo Rising! Skyd dig selv ind i en atmosfære fyldt med celestiale gevinster og Wilds fra en anden verden. Lad dine gevinster stige til nye højder med 100 gevinstlinjer og hjul, der er 8 symboler høje.

Rising Re-Spins-funktionen fylder hele hjul med massive Wild-raketter, hver gang et Rising Re-Spins-udløsersymbol vises hvor som helst på et hjul. Hvert Wild-hjul vil med garanti være låst på plads til mindst ét gratis re-spin og muligvis mere!

Sådan spiller du

Apollo Rising indeholder 100 gevinstlinjer for 100 mønter.

100 LINJER
Viser det aktuelt antal spillede mønter. Indsatsen er fastsat til 100 gevinstlinjer, hvilket koster100 mønter.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i penge.
Tryk på venstre pil (–) for at reducere møntværdien.
Tryk på højre pil (+) for at øge møntværdien.

Spin-knappen
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og den aktuelle møntværdi.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Rising Re-Spins-funktion

Rising Re-Spins-udløsersymbolet kan lande på hjul 2, 3 eller 4 i ethvert basisspil.

Når et Rising Re-Spins-udløsersymbol lander på et hjul, bliver hele hjulet Wild.

Der tildeles et antal gratis spins svarende til antallet af Rising Re-Spins-udløsersymboler, der lander på hjulet under det udløsende spin. Alle hjul, der er blevet transformeret til wild-hjul forbliver Wild under de gratis re-spins.

Under de gratis re-spins kan Rising Re-Spins-udløsersymboler lande på hjul, der ikke er transformeret. Når dette sker, tildeles ekstra re-spins svarende til antallet af Rising Re-Spins-udløsersymboler, der lander under det udløsende gratis re-spin.

De ekstra gratis re-spins beholder alle de transformerede Wild-hjul.

En spiller kan højst få 3 gratis re-spins i træk med Rising Re-Spins-funktionen.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Linjegevinster udløses fra venstre til højre. Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes. Udløsersymbolet til

Rising Re-Spins vises kun på hjul 2, 3 og 4. Rising Re-Spins-funktionen gør det hjul, hvorpå et Rising Re-Spins-udløsersymbol lander, helt Wild.

Gratis re-spins tildeles under Rising Re-Spins-funktionen svarende til antallet af Rising Re-Spins-udløsersymboler, der lander på det udløsende spin.

Alle transformerede Wild-hjul forbliver wild under de gratis re-spins.

Der kan vindes ekstra gratis re-spins under de gratis re-spins, når Rising Re-Spins-udløsersymboler lander på et ikke-transformeret hjul. Det ekstra antal gratis spins svarer til antallet af Rising Re-Spins-udløsersymboler, der lander.

Hjul, der ikke transformeres til Wild-hjul under Rising Re-Spins-funktionen forbliver de samme hjul, som dem, der anvendes i basisspillet.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Rising Re-Spins-funktionen gratis re-spins plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået under de gratis re-spins, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2015 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.