Eldorado

EldoradoTM Hjælp

Sådan spiller du

Vælg dine indsats-indstillinger med INDSATSKONTAKTEN på spilpanelet.
Klik på SPIN knappen for at spille spillet med de nuværende indsats-indstillinger.
Hvis du vinder, bliver beløbet vist i VINDER feltet.

Spilleregler

EldoradoTMer en 3-hjuls videospilleautomat med Mysterysymbolet Eldorado Spins-symbolet der giver gratis Eldorado Spins.
Spillet har 5 faste vinderlinjer.
Vinderlinjen gevinster betales længst fra venstre til højre.
Scatter symboler udbetaler lige meget, hvor de er på skærmen.
Kun den kombination, der har den højeste gevinst på en aktiv vinderlinjen og pr. scatter, bliver udbetalt.
Scattergevinster bliver tilføjet til vinderlinjen gevinsterne.
Vinderlinjen gevinster er tilføjet.
Gevinstkombinationer og udbetalinger bliver foretaget ifølge Udbetalingstabellen.

Det maksimale det er muligt at vinde i en enkelt runde er 1250000.00 DKK.

Den mindste indsats er 0.60 DKK.

Den maksimale indsats er 80.00 DKK.

Mysterysymbol

3 Mysterysymboler hvor som helst på hjulene (Scatter) giver en tilfældig udbetalingsværdi fra Udbetalingstabellen.

Eldorado Spins

Tre Eldorado Spins-symboler på en betalingslinje tildeler 2 Eldorado Spins til spilleren. Dette gælder for alle 5 betalingslinjer, og derfor kan spilleren få tildelt op til 10 Eldorado Spins.
Ved starten af gratis Eldorado Spins, vælges et symbol (undtagen Eldorado Spins og Mystery-symbolerne) tilfældigt fra Udbetalingstabellen. Hver forekomst af det valgte symbol på skærmen betaler gevinsten under funktionen.
Eldorado Spins bliver spillet med samme indsats som den runde, der aktiverer Eldorado Spins.
Under Eldorado Spins bliver et andet hjulsæt brugt.

Autoplay

Autoplay giver dig lov til at spille spillet automatisk ift. de nuværende indsats-indstillinger. Autoplay bliver stoppet, når AUTOPLAY STOP knappen bliver trykket på, eller når Free Spins begynder eller Free Spins slutter.

Autoplay giver dig lov til at spille det valgte antal af spilrunder automatisk ift. de nuværende indsats-indstillinger. Autoplay bliver stoppet, når AUTOPLAY STOP knappen bliver trykket på, eller når Free Spins begynder eller Free Spins slutter. Det resterende antal spins bliver vist, når Autoplay er aktivt.

Autoplay indstillinger giver dig lov til at indstille antallet af spins, samlede antal sessioners tabsgrænse og gevinstgrænse for hver. Autoplay bliver stoppet, når AUTOPLAY STOP knappen bliver trykket på, eller når en af de valgte grænser er overskredet, eller når Free Spins begynder eller Free Spins slutter. Det resterende antal spins bliver vist, når Autoplay er aktivt.

Spilpanel

MENU knap åbner spillemenuen.

SPILHISTORIK knappen åbner spilhistoriksiden.

INDSTILLINGER-knappen åbner Indstillinger-dialogen.

QUICK SPIN slår hurtig spin af hjulene til og fra.

HJÆLP knappen åbner hjælpesiden.

UDBETALINGSTABELLEN knap åbner Udbetalingstabellen.

HJEM knappen lukker spillet og krediterer alle gevinster, som ikke er udbetalt, til saldoen, hvis det er muligt at udbetale.

SALDO felterne viser din nuværende saldo.

INDSATS kontrollen viser det nuværende betting-beløb og kan blive brugt til at ændre på indsatsen.

GEVINST felt viser alle gevinster for den nuværende spillerunde.

MAKSIMUINDSATS knappen justerer indsatsen til dens maksimale indstillinger, hvad din saldo angår.

GAMBLE knappen starter Gamble indslaget. Tilgængelig i tilfælde af gevinst med mindre en maksimumgrænse er nået.

Klik på SPIN knappen for at spille spillet med den nuværende indsats-indstilling.

STOP knap stopper hjulene hurtigt. Tilgængelig mens hjulene snurrer.

RETURN sender dig tilbage til basegamet.

MELLEMRUMSTAST kan bruges som SPIN, STOP eller RETURN knap.

MELLEMRUMSTAST kan bruges som SPIN eller RETURN knap.

AUTOPLAY knappen starter Autoplay.

AUTOPLAY knappen åbner Autoplay-indstillinger.

AUTOPLAY knappen åbner Autoplay-indstillinger.

AUTOPLAY STOP knappen stopper Autoplay.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst, med mindre Autoplay er tændt og mens du Gamble.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst, med mindre Autoplay er tændt.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst er tændt og mens du Gamble.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst.

LYD knap justerer lydstyrken.

Ikonet FREE ROUNDS åbner dialogen med tilgængelige Free Rounds-tilbud. Når du har aktiveret tilbuddet, vises antallet af resterende Free Rounds i ikonet.

Yderligere information

Ufærdige spil vil automatisk blive afgjort efter 120 timer. Enhver gevinst, som er resultatet af en automatisk afgørelse, vil blive udbetalt til spillerens konto.

Højeste gevinstchance %s.
Største gevinstchance beregnes for hovedspillet.
Funktioner, som udløses i hovedspillet, kan resultere i yderligere, større gevinster med en lavere sandsynlighed.

Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller er 95.09 %.

Teknisk fejl gør alle betalinger og spil ugyldige.

Seneste opdatering: 20-01-2024