1 2 3 Boom

SPILLEREGLER

Velkommen til 123 BOOM!™ – Hop om bord for eksplosive wild-gevinster!

HURTIGE FAKTA

RTP 96,44 %
Max Gevinst 14827x indsats
Volatilitet Mellem-høj
Gennemsnitlig antal spins at vinde Hvilken som helst gevinst: 3,5
Stor Gevinst (15x): 130
Bonus Feature: 203
Episk Gevinst (100x): 1259

INTRODUKTION

123 BOOM!™ er en 5 x 4 spillemaskine med 1.024 måder fra 4ThePlayer.com. Måder fjerner udbetalingslinjer, hvilket gør det lettere at se, hvor gevinsten er.

EKSPLOSIVE GEVINSTER

Dette er et Eksplosiv Gevinst-spil - symboler former gevinster, eksploderer og fjernes fra hjulene. Alle symboler, der fjernes fra hjulene, erstattes af symboler fra begyndelsen af hjulene.

Kun den højest synlige gevinst bliver udbetalt. Hvis flere gevinster har den samme udbetaling, vil det højeste antal symboler efterfulgt af den højeste af en slags-gevinst efterfulgt af symbolet med den bedste udbetaling i udbetalingstabellen blive udbetalt.

SLOT SLIDER™ SPIN-TILSTANDE

Dette spil kan spilles i to tilstande, Side-spin eller Top-spin.

Der dannes en gevinst ud fra fortløbende symboler.I Side-spin spinner hjulene højre mod venstre og udbetaler i kolonner fra venstre mod højre.I Top-spin spinner hjulene ovenfra og ned, og de udbetaler fra ned til op.

På pc er spiltilstanden Side-spin standard, brug knappen Ændr Spin (lille knap med rotationssymbol) for at skifte til Top-spin. På mobilt spil er Side-spin i landskabsvisning og Top-spin i portrætvisning.

Udbetalinger og spilfunktioner er uændrede i begge tilstande.

HVORDAN SPILLER MAN

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – symbolerne over eller under spin-knappen. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på spin-knappen - den største knap med 4 pile. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten bruges til at spinne.

SYMBOLER

Kanon-bonus-scatter

3 eller flere synlige kanon-bonus-scatter-symboler udløser Bonus Feature.

Kanonkugle-wild

Kanonkugle-wild-symbolet erstatter alle symboler, bortset fra kanon-bonus-scatter.

Pirat

Piraten er det højest udbetalende symbol.

GLIDENDE KANONKUGLE-WILD-FUNKTION

Hvis der ikke er nogle synlige gevinster på hjulene og der er kanonkugle-wilds, som ikke ligger sidst på hjulet, vil glidende kanonkugle-wilds glide i retningen af spinnet.

Når de glider, ødelægger de symboler foran dem og fjerner dem fra hjulene, indtil de når en position, hvor de kan skabe en gevinst eller de når enden af hjulet.

BONUS FEATURE

Alle udløsende Kanon-bonus-scattere indsamles, fjernes fra hjulene og samles i scatter-indsamlingsområdet. Alle yderligere, en eller flere, kanon-bonus-scattersymboler, som vises under Bonus Feature, indsamles også.

Hvis der ikke er nogen gevinster og alle kanonkugle-wilds, som kan glide, har gjort det, vil en kanon-bonus-scatter, som er blevet indsamlet, blive brugt til at affyre en WILD på et tilfældigt hjul på hjulets første placering.

Efter hver eksplosion øges gevinstmultiplikatoren, inden gevinsten bliver udbetalt, ellers forbliver multiplikatoren som før spinnet. Bonus Feature-multiplikatoren starter på X2.

Når alle kanon-bonus-scattere er blevet indsamlet, afsluttes Bonus Feature og spinnet.

SÅDAN BEREGNES EN GEVINST MED 1024 WAYS

Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 symbolforekomst, bliver gevinsten ganget. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige udbetalingsmultiplikator

For eksempel, hvis den første kolonne indeholder 2 symboler, anden kolonne 3 symboler og tredje kolonne 2 symboler, bliver udbetalingstabelværdien ganget med 2 * 3 * 2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn autospil ved at trykke på autospil-knappen – den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten.

Spilleren har mulighed for at vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er gennemført eller tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når autospil er aktiv, bliver spin knappen til en stop knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på stopknappen for at stoppe autospil.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Mellemrum for at spinne – Hvis aktiveret kan spilleren trykke på mellemrumstasten for at spinne. Kun tilgængelig på PC.
  • Historik – Til at se spilhistorik
  • Spilleregler – Åbn og få spilleregler

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet.

Funktionsfejl annullerer alle spil og gevinster.

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
BONUS FEATURE BONUS FEATURE
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
5 OF A KIND 5 ENS
WIN FREQUENCY GEVINSTFREKVENS
ANY ALLE
BIG STOR
BONUS BONUS
EPIC EPISK

Version 1.0.74