Star Trek

igtstartrek

StarTrek

Introduction
Fordyb dig i STAR TREK™-universet, mens du rejser gennem 30gevinstlinier med spændende action og fire futuristisk Gratis Spins-bonusser,hver baseret på en STAR TREK™ officer:

I KIRKS Bonus træder du ind i Kaptajn Kirks dristige sind, der ikke tror påumulige scenarier. Spin, til du vinder, og alle gevinster tredobles.

I SPOCKS Bonus forbereder du dig på at blive følelsesmæssigt kompromitteret.Spock er bogstaveligt talt gået grassat. Wild Spock-symboler på de flestehjul, hvilket øger værdien af dine Gratis Spins.

I UHURAS Bonus er alle kommunikationskanaler åbne. Alle Gratis Spins erforbedret med superscatter-gevinster for at få 3 eller flere Uhura eller Wildsymboler hvor som helst på hjulene.

I SCOTTYS Bonus giver Scotty alt, hvad hun har, for din skyld. Start med 10Gratis Spins og en multiplikator på op til 5 gange. Efter det 5. Gratis Spinfordobler Scotty din multiplikator for dine resterende Gratis Spins.

Ikke alene er der en lang række bonusmuligheder, du kan udforske, men hverbonus kan udløses flere gange.

Spil STAR TREK™, og dine gevinster kan forøges med lysetshastighed!

Hvordanspiller man

STAR TREK™ har 30 gevinstlinier. Du kan vælge, hvor meget dusatser per linie.

LINJEINDSATS
Viser din nuværende indsats pr. linje i valuta Klik på pilen til venstre (medet minus-tegn) for at reducere indsatsen pr. linje. Klik på pilen til højre(med et plus-tegn) for at øge indsatsen pr. linje. Klikker du på pilene tilvenstre og til højre, reduceres eller øges din indsats pr. linje ikkenødvendigvis på lineær vis. Din indsats pr. linje reduceres eller øgesnærmere efter forudindstillede forøgelsestrin, som repræsenterer de mestpopulære indsatsbeløb.

LINJER
Viser det valgte antal gevinstlinjer. Indsatsen er sat til 30 linier.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og sende din indsats.

FunktionenAuto Spin
Auto Spin spiller spillet automatisk i et bestemt antal spil med 30 linier ogden nuværende linieindsats. Når du har valgt den ønskede linieindsats, skaldu klikke AUTO SPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille. Auto Spinfortsætter med at spille det angivne antal af spil, indtil du klikker på STOP-knappen,udløser en bonus eller din saldo ikke er tilstrækkeligt til at spille igen.

GratisSpin-bonusser
Du kan udløse en Officer Bonus med to bonussymboler hvor som helst på detandet og tredje hjul og derefter med det relevante Officer-bonussymbol (Kirksbonussymbol, Spocks bonussymbol, Uhuras bonussymbol eller Scottysbonussymbol) hvor som helst på det fjerde hjul.

Dette overfører dig til transporterrummet, hvor du teleporterer din GratisSpin-chance. Klik på en af de tre aktiverede transporterplader for at få dinværdi.

BONUS

TELEPORTERER

Kirk's Bonus

Antal Win Spins

Spocks Bonus

Antal Gratis Spins

Uhuras Bonus

Antal Gratis Spins

Scottys Bonus

Gevinstmultiplikator

Fra transporterrummet går du til din officers Gratis Spin-runde. Dineffektive indsats per linie på hvert Gratis Spin er den samme som indsatsenper linie for det spin, der udløste bonussen.

Du kan udløse din bonus igen ved at få tre Bonussymboler hvor som helst på detre midterste hjul. Når du udløser bonussen igen, modtager du det samme antalGratis Spins (eller i Kirks bonus Win Spins), som du oprindeligt modtog.Antallet af yderligere Gratis Spins eller Win Spins er ikke påvirket afbonusgevinst multiplikatorerne. Du kan modtage op til maksimalt 250 GratisSpins ved enhver bonus.

KirkWin Spins-bonus
Fra transporterrummet teleporterer du antallet af dine optjente Win Spins.For hvert Win Spin kan du spinne, til du vinder. På denne måde formindskesantallet af dine Win Spins kun, hvis du vinder et Gratis Spin. Dit samledeantal Gratis Spins er begrænset til 250. Gen udløsning af bonussen tællerogså som en gevinst.

Når du får en gevinst, tredobles alle præmier. Der er også et specieltKirk/Spock-symbol, der kun kan erstatte Kirk- og Spock-symboler. Dette øger ihøj grad dine chancer for at få en højere udbetaling på Kirk- ogSpock-præmier.

Spockgår grassat-bonus
Fra transporterrummet teleporterer du antallet af dine optjente Gratis Spins.Der er Wild Spock-symboler på 2., 3., 4. og 5. hjul. Ekstra WildSpock-symboler er blevet føjet til de fleste hjul. Alle Kirk-udbetalingerfordobles også, hvilket understreger, at Kirk altid er mere værdifuld, nårSpock er til stede.

UhuraSuperscatter-bonus
Fra transporterrummet teleporterer du antallet af dine optjente Gratis Spinsop. Der er yderligere superscatter-udbetalinger, når du får 3 eller flereUhura eller Wild symboler hvor som helst på hjulene. Du kan få op til 8 Uhuraog Wild symboler på hjulene på én gang for at vinde en kæmpepræmie. Dissescatter-præmier udbetales som tillæg til enhver liniegevinst, når du fårUhura og Wild symboler.

ScottyMultiplikator Boost-bonus
Fra transporterrummet teleporterer du din multiplikator gevinst. Efter deførste fem Gratis Spins fordobles din multiplikator, hvilket øger værdien afdine resterende Gratis Spins, herunder eventuelle Gratis Spins opnået via genudløsning af bonussen.

Valgmuligheder
Grafikkvalitet
Juster grafikkvaliteten for at få den optimale animationsydelse.

• BEDST - grafik ser bedst ud, men ydelsen kan være påvirket.
  • HØJ (standard) - optimale indstillinger for grafik og ydelse.
  • MELLEM - lavere kvalitet, men bedre ydelse.
  • LAV - forringet grafik, men mere problemfri animation opnås selv på langsommere computere.

Regler
Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Alle betalingslinjesymboler skal vises på en spillet linje og på hjul, derstår i rækkefølge, begyndende på det yderste venstre hjul.

Alle betalingslinjer gevinster sker kun på indsatslinjer.

Kun den højeste vinder får betalt for hver betalingslinje.

Kun de højeste scatter-gevinster tildeles på et Uhura Gratis Spin.

Kun én gevinst udbetales per betalingslinje.

Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på vinderlinjen.

Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinier lægges sammen.Scatter-gevinster er uafhængige af præmierne på gevinstlinierne, og de læggesogså til det samlede udbetalte beløb.

Præmier vises i valuta.

Uanset din indsats' størrelse er der et præmieloft på en vilkår individueltransaktion. Se udbetalingstabellen for at yderligere oplysninger. Entransaktion omfatter resultaterne af Gratis Spin-bonussen plus det resultat,som udløste bonussen. Hvis præmieloftet nås i bonussen, kan bonussen sluttetidligt, dvs. inden alle Gratis Spins eller Win Spins er gennemført.

Yderligereoplysninger
Foruden de funktioner, der er beskrevet i afsnittet Sådan spilles det, viserbjælken med knapper nederst på spillets display den aktuelle saldo i denvalgte valuta, det udbetalte beløb, hvis en gevinst forekommer og indsatsensstørrelse for det sidste/nuværende forslag.

Spillet er ikke tilgængeligt i alle jurisdiktioner. © 2011 Paramount PicturesCorporation. TM & © 2011 CBS Studios Inc.
STAR TREK og beslægtede mærker og logoer er varemærker tilhørende CBS StudiosInc. Alle rettigheder forbeholdes.

Alle varemærker er registrerede eller verserende varemærker tilhørende IGTog/eller dets licensgivere i USA og/eller andre lande.
Copyright © 2011 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Sidst opdateret 14. Jan 2011

Seneste opdatering: 29-06-2016