Fortune Tiger

Spilleregler

• er en videospillemaskine med 3 hjul, 3 rækker og genspin samt en x10 multiplikator.
  • Spillet spilles med 5 indsatslinjer (fast), et indsatsniveau på 1 til 10 og en indsatsstørrelse på 0,40 til 2,00.
  • Valutaen i spillet er kr.
  • Indsatsbeløbet indstilles med vælgeren "Indsatsbeløb".
  • "Kontant wallet" viser de tilgængelige kontanter.
  • Gevinstkombinationer og udbetalinger sker i følge "Udbetalingstabellen".
  • En indsatslinjegevinst i kontanter svarer til den værdi, der ses i "Udbetalingstabellen" ganget med indsatsstørrelse og -niveau.
  • Kun den højeste gevinst pr. indsatslinje udbetales.
  • Indsatslinjer vinder, hvis de vindende symboler er fortløbende, gående fra hjulet længst til venstre mod højre.
  • Samtidige gevinster på forskellige indsatslinjer lægges samme.
  • Alle gevinster vises i kontanter.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler.
  • Under ethvert spin kan Lykketiger-funktionen blive udløst tilfældigt, mens hjulene spinner.
  • Under Lykketiger-funktionen vælges et tilfældigt symbol (bortset fra Wild-symbolet), og hjulene består kun af det tilfældigt valgte symbol, Wild-symbolet eller blanke felter.
  • Når alle hjul stopper med at spinne, og hvis der forekommer 1 eller flere ekstra symboler (enten et tilfældigt valgt symbol eller et Wild-symbol) på hjulene, genspinner alle hjul igen, og de tidligere viste symboler forbliver på deres positioner.
  • Når alle hjul stopper med at spinne, og hvis der ikke forekommer nogen ekstra symboler (enten et tilfældigt valgt symbol eller et Wild-symbol) på hjulene, slutter Lykketiger-funktionen og gevinsterne udbetales.
  • Når alle symboler på hjulene er involveret i en gevinst, bliver gevinsten ganget med x10.
  • Få chancen for at vinde op til 2500x det samlede indsatsbeløb.
  • RTP for dette spil er 93.98%

Spin

Tryk for at starte spin med de aktuelt valgte indsatslinjer, -størrelse og -niveau.

Tryk på -tasten for at starte spillet med den nuværende linjeindsats, -størrelse og -niveau. (gælder kun for PC-udgaven)

Tryk og hold -tasten vil fortsætte spillet, indtil den slippes. (gælder kun for PC-udgaven)

Seneste opdatering: 06-11-2023