Sherlock of London

Om SHERLOCK OF LONDON - Online Slot™

SHERLOCK OF LONDON - Online Slot™ er en videospillemaskine med 5 spoler og 25 faste udbetalingslinjer med FORBUNDNE WILDS, DOBBELT GEVINST, BONUSSPIN, UDVIDENDE WILD og GRATIS SPIN-SCATTER.

Almindelige symboler

Almindelige symboler er symboler på spolerne, der fuldender en almindelig vinderkombination på de permanente udbetalingslinjer, bortset fra wild-symbolet, gratis spin-scatter-symbolet og ekstra wild-symbolet.

Regler for almindelige symboler:

Matchende symboler skal være ved siden af hinanden på en udbetalingslinje.
Almindelige vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på den 1. spoleplads. En symbolkombination, der begynder på den 2., 3., 4. eller 5. spoleplads, giver ingen udbetaling.
Alle sejre bliver udregnet per udbetalingslinje med din valgte indsats (og ikke med det samlede væddemål).
Den længste gyldige kombination pr. udbetalingslinje bliver udbetalt.

Wild-symbol

Dette er wild-symbolet. Regler for wild-symbolet:
Dette symbol kan erstatte andre symboler for at fuldende vinderkombinationer.
Dette symbol laver sin egen vinderkombination, når tre, fire eller fem symboler bliver vist på en aktiveret udbetalingslinje.
Dette symbol fungerer som et wild-symbol på spole 1-5 i hovedspillet.
Dette symbol erstatter ikke gratis spin-scatter-symbolet.

Gratis spin-scatter-symbol

Dette er gratis spin-scatter-symbolet.
Regler for gratis spin-scatter-symbolet:
Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
Aktiverer gratis spin-scatter-funktionen, når tre eller flere bliver vist på de fem spoler.

Ekstra wild-symbol

Dette er ekstra wild-symbolet. Regler for ekstra wild-symboler:
Under gratis spin fungerer alle "Dr. Watson"-symboler desuden som wild-symboler.
De kan erstatte ethvert andet symbol for at fuldende en vinderkombination (bortset fra gratis spin-scatter-symboler).
Det ekstra wild-symbol kan hverken udløse FORBUNDNE WILDS eller DOBBELT GEVINST eller UDVIDENDE WILD.
Dette symbol laver sin egen vinderkombination, når tre, fire eller fem symboler bliver vist på en aktiveret udbetalingslinje.

Udvidende wild-symbol

Dette er udvidende wild-symbolet. Regler for udvidende wild-symboler:
Hvis der er præcist et wild-symbol på spolerne under gratis spin, bliver wild-symbolet til et UDVIDENDE WILD, der dækker hele spolen.
Dermed bliver alle tre symboler på denne spole til wild-symboler.

Forbundne wilds

Regler for forbundne wilds:
Hvis mere end et wild-symbol er tilgængelig på spolerne, bliver alle wild-symboler forbundne.
Alle andre symboler på den forbundne sti bliver til wild-symboler.

Dobbelt gevinst

Regler for dobbelt gevinst:
Hvis der er præcis to wild-symboler på spolerne, og de dukker op på to tilstødende søjler i samme række ved siden af hinanden, smelter wild-symbolerne sammen og aktiverer DOBBELT GEVINST.
Alle linjegevinster i dette spin bliver fordoblede.

Bonusspin

Regler for bonusspin:
Hvis der er præcist 1 wild-symbol på spolerne, og dette wild-symbol er placeret på første eller anden spole, udløses 1 eller 2 bonusspin.
I løbet af bonusspins forbliver Wild-symbolet på spolerne, mens de andre symboler drejer videre.
Hvis det første bonusspin udløser mindst 1 ekstra wild-symbol på spolerne, bliver enten FORBUNDNE WILDS eller DOBBELT GEVINST aktiveret, og det andet bonusspin, bliver ikke udløst.

Gratis spin-scatter

3 eller flere gratis spin-scatter-symboler vinder 10 gratis spin, og GRATIS SPIN-SCATTER bliver aktiveret, og bonusspins afsluttes.
Regler for gratis spin:
Du tildeles 10 gratis spin.
Alle væddemål og udbetalingslinjer, der bliver spillet i gratis spin, er de samme, som det spin, der aktiverede gratis spin-scatter.
Tre eller flere gratis spin-scatter-symboler under gratis spin genaktiverer 10 gratis spin, som bliver lagt oven i de resterende gratis spin i gratis spin-tælleren.
Under gratis spin er både FORBUNDNE WILDS og DOBBELT GEVINST tilgængelige.
Men BONUSSPIN bliver erstattet af UDVIDENDE WILD.

Udvidende wild

Regler for udvidende wild:
Hvis der er præcist et wild-symbol på spolerne under gratis spin, bliver wild-symbolet til et UDVIDENDE WILD, der dækker hele spolen.
Dermed bliver alle tre symboler på denne spole til wild-symboler.

Sådan spiller du

Målet med spillet er at dreje på spolerne, så symbolerne skaber en vinderkombination på udbetalingslinjen. Udbetalingen afhænger af den opnåede vinderkombination.
Alle 25 faste udbetalingslinjer er permanent aktiveret i den almindelige spillemaskine.
Alle udbetalingstabeller viser de jetoner, du vinder for hver kombination.
Mindst 3 matchende symboler på en enkelt udbetalingslinje udløser en vinderkombination.
Hvis du vinder tre eller flere gratis spin-scatter-symboler, får du 10 gratis spin og aktiverer gratis spin-scatter.
Antallet af kreditter, du vinder, afhænger af det samlede antal mønter, du har vundet, ganget med størrelsen på møntvæddemålet.

Hvad vil du gøre?

Lave et væddemål og spille
Spillet spilles med jetoner. Gevinstbeløbene i udbetalingstabellen bliver også vist med jetoner.
1. Vælg dit væddemålsbeløb. Hvordan?
Klik på Indsats (<) eller (>) for at vælge den ønskede væddemålsstørrelse.
Den valgte væddemålsstørrelse ganget med 25 faste udbetalingslinjer udgør det SAMLEDE VÆDDEMÅL for denne spilrunde.
Klik på Maks. væddemål for at placere den maksimalt tilladte væddemålsstørrelse.
2. Klik på Spin.
Hvis du har en vinderkombination i udbetalingslinjen, lyser gevinsten op på spolerne.
Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet forbi, og du kan spille igen.

Autospil

Du kan også spinne et fastlagt antal gange efter hinanden uden at interagere med spillet ved at bruge autospil eller autospin.
Hvert spil har forskellige indstillinger og autospil-indstillinger. Nogle af disse vil muligvis ikke være tilgængelige i det spil, du spiller.

Hvad vil du gøre?

Få mere at vide om autospil-indstillinger
Autospil-indstillinger varierer fra spil til spil. Dit spil vil muligvis ikke have alle disse indstillinger.

Autospil-indstillinger

Antal spin  Vælg det antal gange, spolepladserne spinner under din autospil-session.
 Antal sekunder mellem spin

Vælg forsinkelsen mellem autospil-spin.
Til stop

Fortsæt autospil, indtil du klikker på stopknappen. Dette påvirker ikke resultaterne for det pågældende spin.
Stop, hvis en gevinst overstiger eller er lig med Stop spin, hvis antallet af jetoner vundet på et spin overstiger eller er lig med det valgte beløb.
Stop, når alle spin er gennemført Stop efter at have spinnet det valgte antal spoler.
 Stop, når der vindes jackpot Stop spin, hvis der vindes jackpot.
 Stop, hver gang der er gevinst  Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.
Stop, hvis jetoner øges med  Stop sessionen, hvis antallet af jetoner øges med det valgte beløb.
Stop, hvis jetoner falder  Stop sessionen, hvis antallet af jetoner falder med det valgte beløb.
Stop, hvis en spilfunktion aktiveres  Stopper, hvis gratis spin eller en anden bonusfunktion bliver udløst.
Start autospil uden at vise denne dialog  Start fremtidige sessioner uden at vise autospil- indstillingerne ved at bruge dine gemte indstillinger
eller standardindstillingerne.

Spil en autospil-session
1. Vælg et væddemålsbeløb. Du skal vælge et væddemålsbeløb, før du starter på autospil-sessionen, eftersom autospil spiller med den seneste væddemålsværdi.
2. Klik på autospil-knappen.
3. Klik på det antal spin, du vil spille. Autospil-sessionen går automatisk i gang.
4. Antallet af resterende spin i din autospil-session bliver vist i spillet. Hvis du vil stoppe autospil, kan du når som helst klikke på autospil-stopknappen. Dette påvirker ikke resultaterne for det pågældende spin.
5. På visse markeder vil autospil-funktionen blive vist i et særligt dialogfelt.
Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller. Vis spiludbetalinger
Spiludbetalingstabellerne viser alle spillets udbetalingsbeløb.
1. Klik på -ikonet i det nederste højre hjørne.
2. Klik på knapperne Næste og Forrige for at kigge på udbetalingstabeller.

Udbytte til spiller (UTS)

Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb. UTS er fast og ændres ikke.
Dette spil har et UTS på 96.03%.