Gold Strike

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumtasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en hvilken som helst måde. Alle gevinster fremhæves og vises til spilleren.

Joker

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at skabe gevinster ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.
  • Wild erstatter alle symboler undtagen Scatter- og PENGE-symboler.

Gold Strike

• INDSAML Jeton-symbolerne er aktive på hjul 1 og 6.
  • Under ethvert spin, hvor der lander et Pengejeton-symbol samt et Indsaml Scatter-symbol på hjul 1 eller 6, så bliver Gold Strike Pengeindsamling-featuren udløst.
  • Eventuelle Pengejeton-symboler akkumuleres på Indsaml-symbolet.
  • Hvis du lander Pengepulje Jeton-symboler sammen med et synligt Indsaml Jeton-symbol (MINI, MAJOR eller MEGA), så tildeles den pågældende puljeværdi.

Bonus

• 3 eller flere synlige Bonus Scatter-symboler på hjulene udløser bonussen.
  • Vælg enten Wild Strike eller Cash Strike Spins.

Wild Strike

• Under Wild Strike Spins fjernes alle Penge-, Pulje- og Indsaml Jeton-symboler fra hjulene, og den stigende Wild-multiplikator bliver aktiveret.
  • Hver gang der lander et synligt wild-symbol, føjes den til Wild-sporet, hvilket øger Wild-multiplikatorværdien med x1.
  • Alle gevinster, der inkluderer et Wild-symbol, ganges med den værdi, der er blevet nået på Wild-sporet.
  • 2 eller flere synlige Bonussymboler tildeler yderligere spins:

2 Bonussymboler tildeler 4 ekstra spins

3 Bonussymboler tildeler 8 ekstra spins

4 Bonussymboler tildeler 12 ekstra spins

5 Bonussymboler tildeler 20 ekstra spins

6 Bonussymboler tildeler 30 ekstra spins

• Wild Strike Spins fortsætter, indtil alle spins er blevet spillet, og spilleren bliver udbetalt beløbet af de akkumulerede bonusgevinster.
  • Wild Strike Spins spilles herefter med samme indsats og antal måder som det udløsende spil.

Cash Strike

• Under Cash Strike Spins er kun Penge-, Pulje-, Indsaml- og Lyn-symboler aktive på hjulene.
  • Hver gang der lander et synligt Pengejeton-symbol, føjes det til Cash Strike-sporet.
  • Ved at indsamle 9 Penge- eller Pengepulje-symboler, tildeles der 1 ekstra spin sammen med en x2-multiplikator for alle Pengeindsamlinger. Når det er gennemført, nulstilles sporet, og der skal herefter indsamles et nyt antal Penge- eller Pengepulje-symboler.
  • Hvis der indsamles 10 Penge- eller Pengepulje-symboler, tildeles der 1 ekstra spin sammen med en x3-multiplikator for alle Pengeindsamlinger. Når det er gennemført, nulstilles sporet, og der skal herefter indsamles et nyt antal Penge- eller Pengepulje-symboler.
  • Hvis der indsamles 11 Penge- eller Pengepulje-symboler, tildeles der 1 ekstra spin sammen med en x5-multiplikator for alle Pengeindsamlinger. Når det er gennemført, nulstilles sporet, og der skal herefter indsamles et nyt antal Penge- eller Pengepulje-symboler.
  • Hvis der indsamles 12 Penge- eller Pengepulje-symboler, tildeles der 1 ekstra spin sammen med en x10-multiplikator for alle Pengeindsamlinger. Når det er gennemført, kan der ikke tildeles yderligere spins eller multiplikatorer.
  • Cash Strike Spins fortsætter, indtil alle spins er blevet spillet, og spilleren bliver udbetalt beløbet af de akkumulerede bonusgevinster.

bonuskøb (afhængig af operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan aktiveres under Grundspillet.
  • Bonuskøbet spilles til en pris på 75x indsats.
  • Når aktiveret, spinner hjulene og garanterer minimum 3 Scatter-symboler på hjulene, hvilket aktiverer Gratis Spins-bonussen.
  • Vælg enten Wild Strike eller Cash Strike Spins.

AUTOSPIL

• (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Feature-hyppighed kan variere afhængig af antallet af spillede spil.
  • Hjulgevinster ganges med værdien af indsatsen i grundspillet.
  • Gevinster på forskellige måder lægges sammen.
  • Alle mådegevinst-symboler skal forekomme på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 4.096 måder aktive). Kun den højeste gevinst udbetales pr. gevinstmåde.
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Wild Strike Spins spilles med samme antal måder og med samme indsats, som det udløsende spil.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Gælder fra den

Dag/Måned/År: 08/01/2024 v3.0

Seneste opdatering: 25-01-2024