1 Left Alive

HURTIG FAKTA

RTP 97,0 %
Max Gevinst 4134x indsats
(fra 100 milliarder simulerede spins)
Maks Free Spins 700
Volatilitet Høj
Gennemsnitlig antal spins at vinde Hvilken som helst gevinst: 4,3
Stor Gevinst (15x): 95
Free Spins Bonus Gevinst: 235
Episk Gevinst (100x): 845

INTRODUKTION

• 1 Left Alive er en 5-hjulet PLUS+WAYS™ spillemaskine udviklet af 4ThePlayer.com. Den har 1.024 enkeltmåder + 32.768 PLUS+WAYS™ ekstra gevinstkombinationer!
  • PLUS+WAYS™ er 4ThePlayers eksklusive måde at lave spillemaskiner med mere aktion på uden at ændre på mulighederne for store gevinster. Du får flere wilds, stablede wilds og mere wild-bonusaktion med PLUS+WAYS™-spil i forhold til Ways-spil.
  • Som med Ways har PLUS+WAYS™ fjernet gevinstlinjer for at gøre det nemmere at se, hvor gevinsten er. En gevinst dannes af sammenhængende symboler startende med det første hjul. Et enkelt symbol på hvert hjul tildeler en enkeltgevinst-udbetaling, og alle ekstra symboler, der er en del af gevinsten, tildeler en ekstra udbetaling.
  • 1 Left Alive har også genudløsende blodige wild gratis spins, imponerende stablede wilds og 4ThePlayers unikke BIG REEL Portrait Mode™.

HVORDAN SPILLER MAN

• Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – symbolerne over eller under spin knappen. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.
  • For at spille skal spillere trykke på spin-knappen - den største knap med 4 pile. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten bruges til at spinne.
  • Når et spin stopper, bliver vindersymbolerne fremhævet.
  • Der gives gevinster fra venstre mod højre bortset fra i BIG REEL Portrait Mode™ (Portrættilstand), hvor der er gevinster fra top til bund.

BIG REEL Portrait Mode™

• Når der spilles på mobil i portræt kan der vælges at spille på klassiske små hjul eller BIG REEL Portrait Mode™. Denne mulighed gør hjulene større, stabler dem oven på hinanden og spinner dem fra højre til venstre og giver gevinst fra top til bund. Dette maksimerer den visuelle oplevelse på mobilen uden at ændre spiloplevelsen.
  • Denne tilstand er kun tilgængelig i portrættilstand på mobilen, mens gevinster og spilfunktioner er uændrede.

SYMBOLER

GRATIS SPINS ZOMBIHÅND-SCATTER

3 zombiehånd-scattere på 2., 3, og 4. hjul udløser 7 gratis spins i Blodige wilds gratis spins bonus.

OVERLEVER-WILD

Overlever wild-symboler erstatter alle symboler undtagen zombiehånd-scatter.

En wild-gevinst udbetaler i sig selv, og den erstatter også andre symboler for at danne gevinster.

BLODIGE WILDS GRATIS SPINS BONUS

• Blodige wild gratis spins udløses af 3 zombiehånd-scattere. Indsatsen i gratis spins er den samme som i det udløsende spin.
  • 7 gratis spins tildelt. Under gratis spins kan zombiehånd-scattere genudløse for at tildele 7 ekstra gratis spins.
  • Det maksimale antal Free Spins er 700 – det kan opnås ved gentagende gange at genudløse Free Spins i Free Spins bonus.
  • Når bonussen starter, vælger spilleren en zombie blandt 4 biologiske farer, der skal angribe. Den stærkeste zombie i gratis spins-gevinster er hun-zombien, efterfulgt af han-zombien, kravle-zombien og derefter samler-zombien.
  • Hvis et spin under gratis spins indeholder både overlever wild-symbolet og det valgte zombie-symbol, udløser dette blodige wild-funktionen!

BLODIGE WILDS-FUNKTION

• Overlever-wild skyder det valgte zombie-symbol og forvandler den til et blodigt wild-symbol.
  • Blodige wild-symboler erstatter alle symboler undtagen zombiehånd-scatter.
  • Kun en overlever-wild kan udløse blodige wilds-funktionen. En blodig wild kan ikke udløse blodige wilds-funktionen.
  • Under hvert enkelt spin glider en blodig wild en placering ned ad hjulene, indtil den forsvinder nederst på hjulene.

SÅDAN BEREGNES EN GEVINST MED PLUS+WAYS™

• Som i almindelige Ways-spillemaskiner dannes en gevinst af sammenhængende symboler, ligegyldigt hvor høje de er, og de starter på det første hjul og går fra venstre mod højre.
  • I Plus+Ways™ danner det første tilfælde af et symbol på et hjul en enkeltgevinst, der tildeler en udbetaling ud fra antallet af sammenhængende hjul, og alle yderligere tilfælde af dette symbol, der er en del af gevinsten, tildeler en ekstra udbetaling på samme beløb.
  • Gevinster ganges med indsats.
  • For eksempel dannes en 3 ens Es-gevinst af 1 Es på det 1. hjul, 2 Esser på det 2. hjul og 3 wilds på det 3. hjul. Det første tilfælde af et Es på et hjul og det første tilfælde af en wild, der erstatter et Es på det 3. hjul, udbetaler en enkelt 3 ens-gevinst. Udover det første tilfælde på et hjul er der 1 ekstra Es på 2. hjul og yderligere 2 wilds, der erstatter Esser på 3. hjul. Dette udbetaler 3 ekstra 3 ens-gevinster.

AUTOSPIL

• Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn autospil ved at trykke på autospil knappen – den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten.
  • Spilleren har mulighed for at vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er gennemført eller tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.
  • Når autospil er aktiv, bliver spin knappen til en stop knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på stopknappen for at stoppe autospil.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Mellemrum for at spinne – Hvis aktiveret kan spilleren trykke på mellemrumstasten for at spinne. Kun tilgængelig på PC.
  • Spilleregler – Åbn og få spilleregler

GENEREL INFORMATION

• Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.
  • Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet.
  • Funktionsfejl annullerer alle spil og gevinster.
  • Version 1.0.95
  • Hjælp senest opdateret 17.10.2019
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
FREE SPINS GRATIS SPINS
LAST FREE SPIN SIDSTE FREE SPIN
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
5 OF A KIND 5 ENS

Seneste opdatering: 03-12-2019