Final Score World Cup

"FINAL SCORE WORLD CUP" er et hurtigt spil baseret på fodboldresultater. Spillerne skal vælge to hold, og de kan spille på et stort udvalg af resultater, dvs. hvor mange mål der scores af de to hold, eller hvad resultatet ender med. Spillere kan også satse på specialspil i en kamp, bl.a. brændte straffespark, scorede straffespark, mål i overtiden og røde kort. Spillet indeholder også et bonusspil, som er baseret på straffespark, og spillet er tilgængeligt, når en spiller har et vindende spil, som giver gevinster, som ikke er over halvdelen af det maksimale gevinstbeløb.

Spillet er designet på en sådan måde, at de forskellige hold har forskellige færdigheder, og det vil have indvirkning på odds og resultater i en kamp mellem to hold. De nye odds for indsatser bliver fremhævet, når spilleren ændrer et af holdene. Dermed kan spilleren se de nye odds.

Information

• Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Den samlede indsats i et spil skal være mindre end den maksimale indsats. De individuelle indsatser er begrænsede, således at gevinsterne er mindre end den maksimale udbetaling.

Sådan spiller du

• Valg af hold: Spillere kan vælge to hold i rullemenuen øverst til venstre i spilvinduet. Hvis du klikker på "Tilfældig kamp", bliver to tilfældige hold automatisk valgt. Det land, som vælges i venstre side, angiver hjemmeholdet, og landet i højre side angiver udeholdet.
  • Valg af "INDSATS": Vælg en mønt og klik derefter på den indsats, som du vil placere. Indsatsen på det pågældende spil øges med den valgte møntværdi. De forskellige møntværdier er 0,20,1,5,20,50 & 100. Hvis din saldo er mindre den mindste mønt, skal du først lave buy-in for at fortsætte spillet. Indsatsbeløbet på hver enkelt chip er møntværdien i den valuta, som spilleren har valgt.
  • Spilleren kan satse på et stort udvalg af resultater, dvs. hvor mange mål der scores i en fodboldkamp, eller hvad resultatet bliver.
  • Listen over mulige spil er følgende:
    Spil på kamp: Gevinst på hjemmesejr, gevinst på uafgjort, gevinst på udesejr
    Spil på korrekt resultat:
       Hjemmehold vinder 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 2-1, 3-1, 3-2, andre hjemmesejre.
       Uafgjort: 0-0, 1-1, 2-2, 3-3, andre uafgjorte
       Udehold vinder: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-2, 1-3, 2-3, andre udesejre.
    Mål i alt: Under 2, præcis 2, over 2
    Specialspil: Brændt straffespark, scoret straffespark, mål i overtiden, rødt kort.

Nedenstående oversigt forklarer de individuelle spil.
Indsatstyper Forklaring
Spil på kamp
UAFGJORT Resultatet bliver uafgjort mellem de to valgte hold
Hjemmehold Resultatet bliver sejr til hjemmeholdet
Udehold Resultatet bliver sejr til udeholdet
SPIL PÅ KORREKT RESULTAT
Hjemmehold VINDER
1-0 Hjemmeholdet scorer kun 1 mål og udeholdet scorer 0 mål
2-0 Hjemmeholdet scorer 2 mål og udeholdet scorer 0 mål
3-0 Hjemmeholdet scorer 3 mål og udeholdet scorer 0 mål
4-0 Hjemmeholdet scorer 4 mål og udeholdet scorer 0 mål
2-1 Hjemmeholdet scorer 2 mål og udeholdet scorer 1 mål
3-1 Hjemmeholdet scorer 3 mål og udeholdet scorer 1 mål
3-2 Hjemmeholdet scorer 3 mål og udeholdet scorer 2 mål
Andre resultater Hjemme- og udeholdet scorer begge et tilfældigt antal mål, som ikke er nævnt i de øvrige resultater, hvor hjemmeholdet scorer flere mål end udeholdet.
UAFGJORT
0-0 Hjemmeholdet og udeholdet scorer ingen mål.
1-1 Begge hold scorer 1 mål hver.
2-2 Begge hold scorer 2 mål hver.
3-3 Begge hold scorer 3 mål hver.
Andre resultater Hjemme- og udeholdet scorer et tilfældigt antal mål, som ikke er nævnt i de øvrige resultater, hvor begge hold scorer samme antal mål.
Udeholdet vinder
0-1 Hjemmeholdet scorer 0 mål og udeholdet scorer 1 mål
0-2 Hjemmeholdet scorer 0 mål og udeholdet scorer 2 mål
0-3 Hjemmeholdet scorer 0 mål og udeholdet scorer 3 mål
0-4 Hjemmeholdet scorer 0 mål og udeholdet scorer 4 mål
1-2 Hjemmeholdet scorer 1 mål og udeholdet scorer 2 mål
1-3 Hjemmeholdet scorer 1 mål og udeholdet scorer 3 mål
2-3 Hjemmeholdet scorer 2 mål og udeholdet scorer 3 mål
Andre resultater Hjemme- og udeholdet scorer et tilfældigt antal mål, som ikke er nævnt i de øvrige resultater, hvor udeholdet scorer flere mål end hjemmeholdet.
Mål i alt
Under 2 Samlede antal mål scoret i en kamp mellem hjemme- og udeholdet bliver mindre end 2
Præcis 2 Samlede antal mål scoret i en kamp mellem hjemme- og udeholdet bliver præcist 2.
Over 2 Samlede antal mål scoret i en kamp mellem hjemme- og udeholdet bliver større end 2
SPECIALSPIL
Brændt straffespark Der brændes mindst et straffespark i kampen.
Scoret straffespark Der scores på mindst et straffespark i kampen.
Mål i overtiden Der scores mindst et mål i kampens overtid.
Rødt kort Der bliver givet mindst et rødt kort i kampen.
  • Indsatssummen af alle de individuelle spil må ikke overstige $1.000 USD
  • Maks. gevinster: Det maksimale beløb, som en spiller kan vinde i et spil, er $150.000 USD. De individuelle indsatser er begrænsede, så gevinsterne ikke overstiger den maksimale udbetaling.
  • Se odds med decimaltal: "Se odds med decimaltal" findes i højre side af spilskærmen. Når du klikker på denne mulighed, får du vist odds med decimaler. For at beregne gevinsterne for et spil, skal du gange indsatsbeløbet med de tilsvarende decimalodds.
  • "Se odds som brøker": "Se odds som brøker" findes i højre side af spilskærmen. Når du klikker på denne mulighed, får du vist odds som brøker. For at beregne gevinsterne for et spil, skal du gange indsatsbeløbet med de tilsvarende brøkodds og lægge indsatsen til resultatet.
  • Der vises to spilvinduer midt på spilskærmen. Det øverste vindue viser forskellige animationer sammen med resultaterne. Det andet vindue viser, hvad der sker i løbet af kampen.
  • SPIL: Klik på "Spil nu" nederst til højre i spilvinduet for at starte spillet. Det betyder, at en hel fodboldkamp bliver spillet, og at vigtige øjeblikke bliver vist. De vigtige øjeblikke inkluderer mål, straffespark, røde kort, halvleg og fuld tid.

Spillet starter med dommerens fløjte, og de mål, der scores, bliver mødt med højlydt jubel. Det samme sker, når der fløjtes til halvleg. Slutfløjtet betyder, at spillet er slut, og der vil være højlydt jubel/suk alt efter, om spillet ender med gevinst eller tab.

Efter slutfløjtet får spillerne vist de spil, som de har vundet (hvis de har vundet), og hvor meget de har vundet på de enkelte spil. Det samlede gevinstbeløb bliver også vist.

Hvis spilleren har vundet et spil, får han/hun mulighed for at tage gevinsten eller gå videre til bonusrunden. Bonusrunden er kun tilgængelig, hvis gevinsterne ikke udgør over halvdelen af de maksimale gevinstbeløb.

• Fuldtidsvalg: Hvis spilleren klikker på "Fuld tid >>" i løbet af spillet, vil spillet gå direkte til slutresultatet.
  • Gentag indsats: Når spilleren klikker på "Gentag indsats", kan han/hun spille med samme indsats i næste spil.
  • TURBO-INDSATS: Hvis Turbo-funktionen aktiveres, vil spillet gå direkte til slutresultatet i stedet for at vise kampdetaljerne, som det sker i den normale spil-modus. Hvis du klikker på "TURBO-INDSATS", aktiverer du TURBO-funktionen og skifter til "MED TURBO-INDSATS".
  • Tag gevinster: Når du klikker på "Tag gevinst", bliver gevinster føjet til spilsaldoen, og spillet slutter.
  • Bonus: Spillet indeholder et bonusspil, som er et straffespark, og det spil er tilgængeligt, når spilleren vinder i hovedspillet, (forudsat at spilleren ikke har vundet over halvdelen af den maksimale gevinstgrænse).
  • Når spilleren får gevinst i hovedspillet, bliver "Bonus" & "Tag gevinst" vist. Når spilleren klikker på "Bonus" kommer han/hun videre til bonusspillet.

I bonusspillet satser spilleren på, om et straffespark bliver brændt eller scoret. Der er 50% chance for, at der scores på straffesparket. Hvis spilleren vælger rigtigt, kan han/hun fordoble sine gevinster. I modsat fald kan spilleren miste sine gevinster.

Hvis spilleren vælger korrekt, kan han/hun vælge at tage gevinsten eller igen vælge mellem scoring/brændt på samme måde for et nyt straffespark. Spillet kan fortsætte, indtil spilleren vælger at tage gevinsten, eller indtil han/hun taber et væddemål. (Spilleren skal tage gevinsten, hvis gevinsterne går over halvdelen af den maksimale gevinstgrænse) (GEVINSTER: Hvis der er gevinst i hovedspillet, vil "GEVINSTER" vise den samlede gevinst i hovedspillet. I løbet af bonusspillet bliver "GEVINSTER" opdateret efter hver runde.

• Gentag indsats/skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, bliver det valgte beløb automatisk brugt til det næste spil. Du skal bare klikke på "GENTAG INDSATS" for at spille med samme indsats. Hvis du vil skifte indsats, skal du klikke på de indsatser, som du vil placere. Hvis du vil fjerne en placeret indsats, skal du enten klikke på "Fjern sidste indsats" eller "Fjern alle indsatser". Alternativt kan du klikke på Shift+venstre museknap på samme tid.
  • FJERN SIDSTE INDSATS: Når du klikker på "Fjern sidste indsats", bliver den sidste indsats i det pågældende spil fjernet.
  • FJERN ALLE INDSATSER: Når du klikker på "Fjern alle indsatser", bliver alle indsatser i det pågældende spil fjernet.
  • RESULTATHISTORIK: Resultathistorikken findes øverst til højre på spilskærmen. Resultathistorikken viser alle tidligere resultater, som spilleren har spillet på. Klik på "Mere" under resultathistorikken for at udvide skærmbilledet med tidligere resultater.
  • SALDO: Den tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "SALDO".
  • INDSATS I ALT: Summen af alle spil placeret i spillet vises i "INDSATS I ALT" nederst i spilvinduet.
  • "AUTO-VALG": Du kan gøre brug af denne funktion til at spille "håndfrit" spil. Med "Auto-valg" kan du spille mellem 5 og op til maksimalt 20 spil. Antallet af valgte spil med "Auto-valg" spilles med samme valg og placerede indsatser.
  • Når du har valgt dine hold, og de indsatser du vil placere, vælger du 5-20 spil med "Auto-valg". "Auto-valg" aktiveres, når du klikker på "Spil nu" .
  • Stop "Auto-valg": Når spillet er slut, kan du vælge "Stop auto-valg" for at deaktivere funktionen. I løbet af "Auto-valg" er bonussen kun tilgængelig i det sidste spil i de valgte spil i "auto-valg", hvis der er gevinst (som ikke er over halvdelen af den maksimale gevinstgrænse), og auto-valg ikke stoppes.
  • Hvis spilleren vælger at stoppe auto-valg, vil dette spil være det sidste i auto-valg, men bonussen vil ikke være tilgængelig.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at se dine tidligere spil. I spilhistorikken er hjemmeholdet det land, som nævnes i venstre side, og udeholdet er landet nævnt i højre side.
  • Med/Uden lyd: Muligheden for at spille uden lyd findes øverst i spilvinduet.
  • Når knappen siger "Uden lyd", er lyden stadigvæk slået til. Når knappen siger "Med lyd", er lydene slået fra i spillet. Når du klikker på henholdsvis "Med/Uden lyd", kan du slå lyden til eller fra. Boksen til venstre for kamptiden viser, om en af de specielle begivenheder har fundet sted. Der findes fire symboler (X, flueben, plus og firkant)
  • "X" angiver brændt straffespark.
  • "Flueben" angiver scoret straffespark
  • "+" angiver mål i overtiden
  • "Firkant" angiver rødt kort
  • Hvis en af de specielle begivenheder finder sted i kampen, vil det tilsvarende symbol i boksen blive rødt.
  • Klik på "Spilleregler" for at se reglerne for spillet.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Lynindskud: Lynindskud findes nederst til højre i spilvinduet.
  • Når spilleren klikker på "Lynindskud" i spilvinduet, får han/hun mulighed for at lave et hurtigt og nemt indskud.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.
    Beregning af gevinstudbetalinger
    Gevinstbeløbet findes med de placerede indsatser og kampresultatet.
    F.eks:
    Hvis spil placeres på --> UAFGJORT,1-1,2-2 og nøjagtig 2
    Kampresultat --> 1-1 og ingen specielle begivenheder.
    Vinderspillet er UAFGJORT 1-1 og præcis 2 og de samlede gevinster = (spil på uafgjort x odds på uafgjort) + (spil på 1-1 x odds på 1-1) + (spil på præcis 2x odds på præcis 2)
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.
  • De teoretiske odds-gevinster afhænger af de valgte hold. I det følgende kan du se oplysninger for de individuelle spiltyper.
    Teoretisk gevinst for individuel spiltype
  Indsats Min Gns Maks
Spil på kamp Hjemmesejr 92.06% 93.40% 94.64%
Uafgjort 91.87% 94.14% 96.51%
Udesejr 92.06% 93.40% 94.64%
Spil på korrekt målscore: Sejr til hjemmehold 1 - 0 92.75% 94.60% 97.13%
2 - 0 88.81% 92.14% 95.20%
3 - 0 84.15% 88.14% 90.53%
4 - 0 79.05% 86.99% 96.80%
2 - 1 91.06% 93.87% 96.60%
3 - 1 81.60% 91.66% 96.86%
3 - 2 82.28% 89.04% 94.30%
Andre resultater 82.00% 91.07% 96.76%
Spil på korrekt målscore: Uafgjort 0 - 0 87.00% 89.86% 93.19%
1 - 1 90.88% 94.19% 98.00%
2 - 2 86.28% 91.16% 95.22%
3 - 3 80.80% 84.50% 91.13%
Andre resultater 68.89% 82.98% 97.60%
Spil på korrekt målscore: Sejr til udehold 0 - 1 92.75% 94.60% 97.13%
0 - 2 88.81% 92.14% 95.20%
0 - 3 84.15% 88.14% 90.53%
0 - 4 79.05% 86.99% 96.80%
1 - 2 91.06% 93.87% 96.60%
1 - 3 81.60% 91.66% 96.86%
2 - 3 82.28% 89.04% 94.30%
Andre resultater 82.00% 91.07% 96.76%
Mål i alt Under 2 92.73% 94.31% 97.18%
Præcis 2 94.26% 95.23% 97.76%
Over 2 89.98% 92.79% 93.72%
  Indsats Gevinst
Specialspil Brændt straffespark 95.28%
Scoret straffespark 94.55%
Mål i overtiden 96.06%
Rødt kort 96.36%

Jeg kan ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil der være et uafsluttet spil i tilfælde af en gevinst, (som ikke udgør over halvdelen af den maksimale gevinstgrænse), og spilleren kan vælge bonusspillet.

Hvis du mister forbindelsen, efter at hovedspillet er afsluttet, og der ikke er gevinst, er spillet slut. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik", når du er logget ind igen.

Hvis du mister forbindelsen, når et bonusspil er parat eller midt i selve bonusspillet, vil systemet automatisk føre dig til bonusspillet, når du logger tilbage. Du kan dermed afslutte bonusrunden.

Hvis du mister forbindelsen, når du spiller med "auto-valg", og der er gevinst, (som ikke er over halvdelen af den maksimale gevinstgrænse), i det aktuelle auto-valg spil, vil bonusspillet være tilgængeligt, når du er logget tilbage, og auto-valg vil derefter blive nulstillet.

Hvis du mister forbindelsen i løbet af et auto-valg spil, og der ikke er gevinst i dette auto-valg spil, er spillet slut, og auto-valg bliver nulstillet, når du er logget tilbage. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik", når du er logget ind igen.