Gorilla Go Wild

Gorilla Go Wild er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en Multi markering Bonus Feature som øger dine gevinster. Under regulære spil er målet at opnå en vindende kombination af symboler på enhver af de 25 linier. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) er mellem 92.060% - 96.512%.

Spilleregler

• 30 mønter udbetaler 25 betalingslinjer
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen
  • Gevinster på udbetalingslinjer ganges med indsatsen pr. udbetalingslinje
  • Scatter-gevinster ganges med den indsats
  • Scatter-gevinster tilføjes gevinster fra udbetalingslinjer
  • Kun højeste gevinst på hver valgt udbetalingslinje
  • Gevinster på forskellige udbetalingslinjer lægges sammen
  • Alle gevinster går fra venstre mod højre på valgte udbetalingslinjer bortset fra TEMPLE, som udbetaler over alt
  • GORILLA erstatter alle symboler undtagen TEMPLE

GARYS BONUSTID

Efter ethvert købt spin kan GARY the GORILLA tildele en bonuspræmie på 50, 100, 150, 300 eller 1000 fordoblet med indsatsen ELLER indgang til Gary the Gorilla's funktionskongedømme

GARY går BANANAS

• Efter ethvert købt spin kan GARY the GORILLA spise en banan
  • Når der er ingen bananer tilbage, vil GARY AVANCERE ved at flytte til et nyt område i junglen
  • GARY vil AVANCERE 3 gange
  • Hver gang GARY AVANCERER, øges frekvensen af GARYS BONUSTID

GARY the GORILLA'S FUNKTIONSKONGEDØMME

• 3 eller flere TEMPLE åbner GARY the GORILLA'S funktionskongedømme
  • Funktionskongedømme kan også tildeles tilfældigt fra Garys Bonustid
  • Vælg hvilken funktion, der skal spilles!

GORILLIONÆR VINDER SPIN-funktion (tilgængelig efter 1. udløser)

• 10 vindende spin tildeles med alle gevinster FORDOBLET
  • Gorillionær vinderspinfunktionen kan genudløses en gang
  • GARY the GORILLA kan tilfældigt genudløse Gorillionær vinderspinfunktionen
  • Gratis spil spilles på betalingslinjerne og med den indsats som det udløsende spil

FORBLIV WILD-funktion (tilgængelig efter 5. udløser)

• 10 gratis spil er tildelt
  • Enhver WILD, som dukker op, forbliver i den position i eventuelt tilbageværende gratis spil
  • Forbliv Wild-funktionen kan genudløses en gang
  • GARY the GORILLA kan tilfældigt genudløse Forbliv Wild-funktionen
  • Gratis spil spilles på betalingslinjerne og med den indsats som det udløsende spil

MEGA-RILLA FORDOBLER-funktion (tilgængelig efter 10. udløser)

• 10 gratis spil er tildelt
  • Alle gevinster fordobles af gratis spil-fordobleren
  • Gratis spil-fordobleren starter på 1
  • Enhver WILD, som dukker op under de gratis spil, øger gratis spil-fordobleren med 1 op til maksimalt 10
  • Mega-Rilla-fordobleren kan genudløses en gang
  • GARY the GORILLA kan tilfældigt genudløse Mega-Rilla-funktionen
  • Gratis spil spilles på betalingslinjerne og med den indsats som det udløsende spil

FLERE WILDS-funktion (tilgængelig efter 15. udløser)

• 10 gratis spil er tildelt
  • Hvert gratis spil, alle instanser af op til 3 symboler, undtagen TEMPLE, kan skifte til WILD
  • Flere Wilds-funktionen kan genudløses en gang
  • GARY the GORILLA kan tilfældigt genudløse Flere Wilds-funktionen
  • Gratis spil spilles på betalingslinjerne og med den indsats som det udløsende spil

GAMBLE-FEATURE (HVIS RELEVANT)

• For at gamble en gevinst skal du trykke på GAMBLE og så vælge FARVE eller KULØR
  • Gevinsten FORDOBLES (x2), hvis valg af FARVE er korrekt
  • Gevinsten FIRDOBLES (x4), hvis valg af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan gambles op til 5 gange
  • Gevinster fra progressiv jackpot (hvis relevant) kan ikke gambles.

Sådan spilles

Den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) ved siden af de respektive valgmuligheder. Knappen Maks. for indsats vælger automatisk det maksimale indsats for det respektive felt.

• Spin: Drejer hjulene.
  • Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 100 ture.
  • Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:

• Balance: Displays your total balance
  • Bet: Displays the staked amount per coin to be played.
  • Win: Displays the amount won in the spin
  • Total Bet: The total wager staked. It consists of the Bet multiplied by the number of coins being played.

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil

Seneste opdatering: 02-08-2017