Invaders Megaways

WILD-SYMBOLER

• WILD-symboler erstatter alle symboler undtagen BONUS-symboler, bortset fra under LOGO-modifikatoren hvor de kan erstattes af det udvidede symbol.

BONUSSYMBOLER

• Få 4 eller flere BONUS-symboler for at udløse gratis spins-funktioner med op til 15 gratis spins.
  • Land på 3 eller flere BONUS-symboler i gratis spins-funktionen for at få tildelt flere spins.

MEGAWAYS

• Symboler kommer til syne i forskellige størrelser.
  • Ved slutningen af hvert spin vises antallet af muligheder for spins.
  • I grundspillet kan hvert hjul vise mellem 2 og 10 symboler.
  • I gratis spins kan hvert hjul vise mellem 2 og 10 symboler.
  • Når der er en eller flere vinderkombinationer, eksploderer vindersymbolerne og erstattes af de nye symboler
  • Gevinster beregnes, før vindersymbolerne eksploderer
  • Alle nye vinderkombinationer evalueres, når de nye symboler fyldes på hjulene.
  • Det samlede beløb for spinnet tildeles, når der ikke forekommer flere kaskader.

UFO WILD-VÆLGER

• Under basisspillet vil UFO udvælge et tilfældigt betalende symbol, og alle forekomster af dette symbol på hjul 2 til 5 vil fungere som et wild-symbol for hele spinnet.
  • Under den mytiske Unicow-funktion og Gratis spins konverterer UFO alle forekomster af et tilfældigt udbetalende symbol til et wild-symbol på alle hjul.

DEN MYTISKE UNICOW

• I alle spins i et basisspil er der en chance for, at Unicow vises, hvilket får alle hjul til at vise mellem 7 og 10 symboler. (Mellem 117.649 og 1.000.000 måder)

GRATIS SPINS

• Funktionen udløses ved at lande 4+ BONUS-symboler og udløses igen med 3+ BONUS-symboler. Antallet af tildelte spins er som følger.
  • 3 BONUS-symboler giver 4 spins (kun genudløste).
  • 4 BONUS-symboler giver 7 gratis spins.
  • 5 BONUS-symboler giver 10 gratis spins.
  • 6+ BONUS-symboler giver 15 gratis spins.
  • Under de gratis spins vælges et tilfældigt billedsymbol, der fungerer som et wild-symbol for hele spinnet. Afhængigt af det valgte wild bliver én af følgende modifikatorer spillet.
  • WILD-symboler erstatter alle symboler undtagen BONUS-symboler, bortset fra under LOGO-modifikatoren hvor de kan erstattes af det udvidede symbol.
  • LOGO - alle LOGO-symboler udvides til at fylde hjulet. Det udvidede symbol fungerer som flere mindre symboler (defineret af dets nummer) ved beregning af måder, du kan vinde på.
  • VIDENSKABSMAND - alle VIDENSKABSMAND-symboler bliver WILD-symboler, og indtil slutningen af spinnet fordobler multiplikatoren for gevinsten hver kaskade (begynder ved 2 og stopper ved 256).
  • ALIEN - hvert ALIEN-symbol øger hjulhøjden for det pågældende hjul, og hvert tilstødende hjul øger antallet af måder (op til 1.000.000 måder).
  • KO - alle KO-symboler bliver 2x wild. Hver 2x wild betragtes som 2 wild-symboler med henblik på beregning af vindermåder.
  • STRÅLEPISTOL- 1 Wild føjes tilfældigt til hjulene for hver STRÅLEPISTOL-symbol. STRÅLEPISTOL-symboler, der falder i kaskader ind i billedet, medfører ikke, at der tilføjes flere wilds.
  • Under VIDENSKABSMAND-, KO- og STRÅLEPISTOL-modifikatorerne i Gratis spins vises det tilfældigt valgte billedsymbol som nedenfor, når det er konverteret.
  • Gratis spins spilles automatisk.
  • Gratis spins spilles med samme samlede indsats, gevinster og vinderkombinationer som i det spin, der udløste funktionen.
  • Gratis spins afsluttes, når der ikke er flere Gratis spins tilbage.
  • Gratis spins ophører, hvis den maksimale gevinst er opnået.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige € 250.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.30%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af hvert spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2006, 2021 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2006, 2021 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 15-06-2021