Dave Lame: Bad Magician

Specielle symboler:

• WILD-symbolet vises på alle hjulene og erstatter alle symboler bortset fra scatter-symboler.
  • BONUS-symbolet er et scatter-symbol, som kun kan lande på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet og i Sav hjulet over-funktionen.
  • HANE-symbolet vises kun på hjul 5 i Gratis udbryderkonge-spins.
  • JOKER-symbolet vises kun på hjul 5 i Gratis korttrick-spins.
  • KORTMULTIPLIKATOR-symbolet er et scatter-symbol og vises kun i Gratis korttrick-spins.

Dave Lames forsvindingsnummer:

• Under basisspillet er der en chance for, at Dave Lame vises på begge sider af hjulene. Hvis dette sker, udbetaler gevinstlinjer fra venstre mod højre og fra højre mod venstre for mellem 2-5 respins. For udbetalinger fra højre mod venstre skal linjeudbetalinger foregå på tilstødende hjul, startende med det yderste højre hjul. Gevinster på flere linjer lægges sammen.

Bonus-tilførsel:

• Under basisspillet skal du få 3 BONUS-symboler for at udløse funktionen VÆLG EN PULJE. Dette vil afsløre en tilfældig bonusfunktion.
  • Bonusfunktionerne rangeret fra den laveste udbetaling til den højeste udbetaling er: Knivkast, Kaniner fra Daves Hat, Korttrick, Udbryderkonge og Sav hjulet over.
  • Der er mulighed for at INDKASSERE eller SATSE under funktionen VÆLG EN PULJE. Sats gør det muligt for spilleren at flytte enten op eller ned i funktionslisten.
  • Det er ikke muligt at satse på funktionen Sav hjulet over, da det er den højeste betalende funktion.
  • Hvis et sats omfatter en pokal, der indeholder en trøstepræmie (10x til 15x samlet indsats), og spilleren vælger den pågældende pokal, tildeles trøstepræmien, og satsfunktionen slutter.

Knivkast:

• Vind denne funktion fra funktionen VÆLG EN PULJE.
  • Vælg 3 af de 10 balloner på hjulet, Dave Lame kaster en kniv efter hver af disse balloner for at afsløre en multiplikator - (x2, x3, x5, x8, x10, x20, x30, x50).
  • Alle multiplikatorer lægges sammen og anvendes på den samlede indsats.

Kaniner fra Daves Hat:

• Vind denne funktion fra funktionen VÆLG EN PULJE for at få 6 gratis spins.
  • Under hvert spin springer kaniner og duer ud af hatten og erstatter symboler på hjulene med WILD-symbolet.
  • Gratis spins afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage.

Korttrick:

• Vind denne funktion fra funktionen VÆLG EN PULJE for at få 6 gratis spins.
  • Før KORTTRICK-funktionen starter, vælger spilleren en af de 5 tilgængelige multiplikatorer – 2x, 5x, 8x, 10x eller 25x.
  • Et KORTMULTIPLIKATOR-symbol, der lander på hjulene, forbliver på hjulsættet under resten af funktionen.
  • I slutningen af funktionen lægges alle multiplikatorer på hjulene sammen, og den samlede multiplikator anvendes på den samlede indsats.
  • Hvert JOKER-symbol, som lander på hjul 5, giver en "er dette dit kort?"-modifikator. Hvis Dave Lame afslører den samme multiplikator, som spilleren har valgt, vil multiplikatoren blive forøget med den oprindelige værdi. Hvis den viste multiplikator ikke er den samme, tildeles der yderligere 1, 2 eller 3 gratis spins.
  • Gratis spins ophører, hvis KORTMULTIPLIKATOR-symboler fylder hjulene.
  • Gratis spins afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage.
  • Gratis spins ophører, når den maksimale gevinst er opnået.

Udbryderkonge:

• Vind denne funktion fra VÆLG EN PULJE-funktionen for at få ubegrænsede gratis spins.
  • Hvert HANESYMBOL, der lander på hjul 5, tilføjer en ekstra række nederst i det eksisterende hjulsæt. Dette vil tilføje yderligere 10 udbetalingslinjer og øge gevinstmultiplikatoren.
  • Multiplikatorerne gælder fra det næste spin, og de ekstra betalingslinjer anvendes på det aktuelle spin.
  • Gratis spins slutter, når hjulsættet er øget med 6 rækker til i alt 9 rækker.
  • Gratis spins ophører, når den maksimale gevinst er opnået.

Oversavning af hjul:

• Vind denne funktion fra funktionen VÆLG EN PULJE for at få 8 gratis spins. Før denne funktion begynder, skærer Dave Lame hjulene op i enten 2, 3 eller 4 separate hjul.
  • Under Sav hjulet over overføres alle WILD-symboler, der lander, til alle andre hjulsæt.
  • Ram 3 BONUS-symboler på et hjulsæt for at få tildelt yderligere 2 gratis spins.
  • Gratis spins afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage.
  • Gratis spins ophører, når den maksimale gevinst er opnået.

JURIDISK MEDDELELSE:

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige 250.000,00 €. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.10%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af hvert spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2021 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2021 Scientific GamesCorp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 14-09-2021