Cherry Pop

Om

Cherry Pop er et vind-alle-veje spil med op til 59.049 måder at vinde på. Det har den spændende PopWins™ -funktion.

Spilleregler

Spiller
  • Tryk på spin knappen for at spille spillet.
  • Tryk på autospil knappen og vælg dine indstillinger for autospil for at spille automatisk indtil du vælger at stoppe det.
  • Vælg din indsatsstørrelse på Indsatsniveau knapperne.
  • Tryk på Autospil ikonet for at åbne autospil indstillingerne.
  • Spilpanelet vil vise din nuværende indsatsstørrelse, nuværende gevinst og nuværende saldo.
SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED "VIND ALLE VEJE"
  • For at udregne din samlede VIND ALLE VEJE gevinst, skal du lægge alle dine symbolgevinster sammen.
  • For at udregne gevinsten på et enkelt symbol, tæl antallet af på hinanden følgende hjul som indeholder symbolet, startende fra venstre eller fra højre.
  • Hvis antallet af sammenhængende hjul fra venstre indeholdende symbolet er tre eller mere, kan du finde den tilhørende gevinst i gevinsttabellen.
  • Hvis symbolet ikke var til stede på tre sammenhængende hjul fra venstre, skal du i stedet tælle fra højre.
  • Hvis antallet af sammenhængende hjul fra højre indeholdende symbolet er tre eller mere, kan du finde den tilhørende gevinst i gevinsttabellen.
  • Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 af det vindende symbol, bliver gevinsten ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. Eksempel: Hvis det første hjul har 2 symboler, det andet har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, bliver gevinstværdien ganget på følgende måde: 2*3*2=12 (samlet multiplikator)
  • 5 af en slags giver kun gevinst fra en side.
  • I løbet af spillet lægges de forskellige måder at vinde på sammen.
PopWins™ funktion
  • Vindende symboler 'Popper' og 2 nye symboler dukker op på deres plads.
  • Hvert hjul kan nå en maksimum højde på 6 symboler i basisspillet og 9 i Free Spins.
  • PopWins™ ender når der ikke er flere gevinster i panellet.
  • PopWins™ spilles med samme indsats som i basisspillet.
Få Free Spins
  • Lås hele basisspillet op (alle hjul til at være 6-høje) for at udløse Free Spin Tilstanden.
  • Du kan også købe Free Spin Tilstanden for 75 spil ved at trykke på "Køb Bonus" knappen.
Free Spin Gamble
  • Før du spiller Free Spins, har du muligheden for at gamble dine Free Spins.
  • Vinder du gamblingen, får du flere spins. Taber du gamblingen, kommer du tilbage til basisspillet uden at spille Free Spins.
  • Du kan gamble op til dobbelt.
  • Det startende antal free spins er 5.
    Vind en gamble for at øge det til 8.
    Vend en gamble mere for at øge det til 12.
  • Gamble hjulet kan lande på det specielle gyldne felt, som giver yderligere +4 free spins.
Spiller Free Spins
  • Free Spins starter med en x2 multiplikator.
  • Hver vindende pop-runde øger multiplikatoren med 1 efter gevinsten er udbetalt.
  • Lås hele spillet op i Free Spins og få straks +3 multiplikator OG en ekstra +3 multiplikator for hver vindende pop-runde.
  • Processen med at låse hjulene op i Free Spins nulstilles ikke fuldstændigt mellem hvert spin.
  • Super høje symboler forekommer kun under Free Spins.

Processen nulstilles kun ned til det korteste hjul.

F.eks., hvis hjulenes højde er 7-7-8-9-7 ved enden af et spin, starter det næste spin med hjulhøjderne 7-7-7-7-7, fordi det korteste hjul var 7.

Tilbagebetalingsprocent
  • Tilbagebetalingsprocenten er på 96,2%.
Tilfældighed
  • Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator.
Yderligere Information
  • Hvis et spil afbrydes mens det er i gang, kan runden genstartes inden for 1 time efter afbrydelsen. Derefter vil alle gevinster fra et afbrudt spil blive tilføjet spillerens saldo. Hvis spillerne vælger at droppe omspillet, vil gevinsten blive tilføjet spillerens saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er tilstrækkelig, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.
  • I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 21/09 2020. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Seneste opdatering: 30-10-2020