Top Dawgs

Spilleregler

• “TOP DAWG$” er en spillemaskine med 5 kolonner, 3 rækker og 15 gevinstlinjer. Der spilles altid med alle gevinstlinjer aktive.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.1%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Hvis summen af alle gevinster som opnås under free spins når 25.000x din indsats eller højere, vil spilleren blive tildelt 25.000x indsatsen for hele free spins-runden.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Mystery Respin-regler

• Mystery Respin-funktionen udløses når du får et mystery-symbol på hjul 5.
  • Når funktionen udløses, vil en spil igen-funktion begynde.
  • Hver gang et nyt mystery-symbol lander, vil endnu et spil igen blive udløst.
  • Når der ikke lander flere symboler, vil mystery-symbolerne afsløre det samme symbol.

Free Spin-regler

• Under free spins er alle wilds klistrende.
  • Sticky Wilds kan have multiplikatorer.
  • Hvis du får flere Bonus-symboler, vil det tildele yderligere et spil, og øge multiplikatoren på alle eksisterende wilds med +1.
  • Sticky Wilds som har en multiplikator på dem, vil multiplicere hinanden hvis de er på samme gevinstlinje.
  • Den højeste multiplikator på hver wild er 7x.
  • Det giver en højest mulig multiplikator på enhver linje på 16.807.
  • 3 Bonus-symboler vil tildele 8 Free Spins.
  • 4 Bonus-symboler vil tildele 10 Free Spins.
  • 5 Bonus-symboler vil tildele 12 Free Spins.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.
  • For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsætter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen.

Seneste opdatering: 02-06-2021