Enchanted Wilds

1MainGame

Main Game

Mål i spillet:

Enchanted Wilds er en spilleautomat med 5 hjul og multi-betalingslinjer, gratis spil og gamble funktion. Når 3 eller flere scatter-symboler (gratis spil) vises på hjul1, 3 eller 5, åbnes bonusspilskærmen, hvor spilleren skal vælge en af de tre Pick Me-bokse. Der tildeles tilfældigt 10, 12 eller 15 gratis spil. Spillere har chancen for at fordoble deres gevinster med gamble funktionen.

9Udbetaling

Gevinster

8Betalingslinje

Betalingslinjer

Spilinformation:

• Spillet spilles på 10 linjer.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Ticker-meddeleleserne vises under hjulene på spilskærmen.
  • Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke på 3Minus og 4Plus.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Gevinsterne ganges med indsatsen/linje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle symboler betaler kun fra venstre til højre.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler.
  • Wild erstatning gevinster kan tildeles tilstødende hvor som helst på hjulene på en betalingslinje.
  • Scatter-symboler vises kun på hjul 1, 3 og 5.
  • Gamble funktionen vil blive aktiveret på gældende gevinster.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  •  Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der automatisk valgt en standard indsats per linje for alle 10 linjer. Du kan hæve indsatsen ved at klikke på 4Plus-knappen til højre for INDSATS eller sænke den ved at klikke på 3Minus-knappen til venstre. Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Du skal selv klikke på Indbetalingsknap-knappen nederst på spilskærmen for at indbetale.

·        LINJER: Ti linjer er valgt som standard. Du kan ikke ændre antallet af linjer.

·        Den samlede indsats er 10 gange indsatsen per linje og vises ved siden af INDSATS nederst til venstre på skærmen.

• Gevinstoversigt: Du kan få vist gevinstoversigten ved at klikke på 10Spørgsmål nederst på skærmen eller ved at klikke på 5i nederst på skærmen ved siden af linjeteksten.
  •  De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises som multiplikatorer. Du kan bladre igennem alle siderne i Gevinstoversigten med 14Forrige og 15Næste. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på 16Luk-knappen på skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS 2Maks. indstats for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din saldo er for lav, vises denne mulighed ikke.
  • Spil: Klik på SPIL 17Spil for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster er angivet med farvede gevinstlinjer med animerede symboler, hvor det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen ved siden af "GEVINST".
  • Lyd: 12Lyd til afspiller spillets musik. Klik på 12Lyd til-symbolet for at slå lyden fra 13Lyd fra.
  • KREDITTER: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "SALDO", dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige valgmuligheder under denne funktion er:
  • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
  • Gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end beløbet der er indtastet i tekstboksen.
  • Det tabte overstiger: Spillet spilles automatisk indtil tabsgrænsen er nået. Det tabet udregnes med (Tabt = samlet indsats - samlet gevinst)

§  Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser

§  Samlet gevinst = akkumulerede samlede gevinster

§  (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.<= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.

• Hvis bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

Autospil panel

Autospil panel

• Hvis du vil benytte AUTOSPIL, skal du klikke på 6Autospilknap nederst til højre på spilskærmen. I autospil-vinduet skal du klikke på "Mere" for at se de ekstra indstillinger. Marker felterne uden for de indstillinger du vil spille med. Klik på teksfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe AUTOSPIL og fortsætte det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle andre og fortsætte med spillet.
  • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag/Ændr indsats: Standardindsatsen for det næste spil vil være den samme som det du satsede på det forrige spil. Klik på "SPIL" for at gentage det samme spil. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har valgt din indsats, vises din tilbageværende saldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summer af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på skærmen.
  • Spilindstillinger:

fb18

• Lyd: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og stemning ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at slå animationslyde til og fra i spillet.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at slå spillets Baggrundsmusik til og fra i spillet.
  • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
  • Mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spil. Hvis gamble er aktiveret, vil mellemrumstasten til spil automatisk indsamle gevinstbeløbet.

Spilleregler:

• Spilleren kan spille med 10 betalingslinjer.
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Når du klikker på "SPIL" starter spillet med den valgte "INDSATS".
  • Gevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre.
  • Wild erstatning gevinster kan tildeles hvor som helst på hjulene på en betalingslinje.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler og kun den højeste gevinst bliver udbetalt.
  • Scatter-symboler vises kun på hjul 1, 3 og 5.
  • Gamble funktionen aktiveres for alle gældende gevinster.
  • Kun den højeste gevinstkombination, med mindst et symbol der ikke er et Wild symbol, udbetales på hver linje.
  • Den højeste udbetaling betales for alle mulige symboler for hver betalingslinje.

Gamble funktion:

• Gamble bonusspillet aktiveres kun hvis gevinsten i spillet er på under €140 eller et tilsvarende beløb i en anden valuta.
  • Spillere kan vælge mellem Card Gamble eller Ladder Gamble.
  • Under autospil tilbydes der ikke Card gamble for gevinster.
  • Spillere kan forlade gamble funktionen når som helst ved at klikke på Hent-knappen.
  •  Den højest mulige gevinst i Card og Ladder gamble er €140 eller det tilsvarende beløb i din valuta som vist på gamble-skærmen.

Card Gamble:

• Spilleren starter Card Gamble ved at klikke på Kort-knappen.
  • Card Gamble består af tre knapper Rød, Sort og Hent.
  • Der vises maks. 6 kort i tidligere gamble kort historie.
  • Alle gevinster på under €140, eller et tilsvarende beløb i en anden valuta, kan gambles.
  • Når spilleren vælger Sort eller Rød i Card Gamble, vises tilfældigt Sort eller Rødt kort. (Vælger hvert kort uafhængigt af historien).
  • Hvis spilleren vælger den rigtige farve, fordobles deres gamblebeløb, hvis ikke, tabes gamblebeløbet.
  • Du kan gamble op til fire gange i træk.
  • Når som helst under gamble, kan spilleren klikke på hent og den aktuelt samlede værdi vil blive overført til spillerens konto.
  •  Hvis spilleren ikke vælger en gamble valgmulighed inden for 10 sekunder, annulleres gamble runden og gevinstbeløbet overføres til spillerens konto.

Funktioner:

Regler for gratis spil bonusspillet:

• Gratis spil bonusspillet udløses når scatter-symboler (gratis spil) vises hvor som helst på hjul 1, 3 og 5.
  • Spilleren kan vælge 1 af 3 "Pick Me" valgmuligheder for at se hvor mange gratis spil der tildeles.
  • 10, 12 eller 15 gratis spil gives tilfældigt til spilleren.
  • Under gratis spil, tilføjes Bonus Trails til hvert hjul, som samler Wild-symboler efterhånden som de vises på hjulene.
  • Der er 5 aktive trails under gratis spil, før gratis spillene starter, tildeles Wilds tilfældigt til disse trails - tilfældigt 2 til 15 wilds.
  • Efterhånden som hjulene drejer, tilføjes eventuelle Wild-symboler der kommer til syne på et hjul til den tilsvarende Wild Trail.
  • Ved 3 Wilds, udvides Wilds og dækker hele hjulet i resten af gratis spillene.
  • Hvis der ikke er blevet samlet noget Bonus Trail under gratis spil, sættes Wild-symbolerne tilbage på hjulene og gevinster der dannes med disse overføres til spilleren.
  • Når alle gratis spillene er brugt, tilføjes gevinsterne til den samlede gevinst,
  • gratis spil spilles med samme indsats som i det spil, som aktiverede gratis spil.
  •  Gratis spil kan ikke genudløses under gratis spil.

Regler for Rød Wild bonusspil:

• Rød Wild bonussen udløses når et Wild-symbol vises på hjul 3 med nul gevinst.
  • Wild-symbolerne bliver røde og forvandler nogle få symboler til Wilds, tilfældigt på hjulene, undtagen scatter- og Wild-symboler.
  • Hjulene forbliver statiske indtil symbolerne skifter til Wilds.
  • Når bonusspillet er slut, lægges eventuelle gevinster fra yderligere Wilds til gevinsten.
  • Rød wild kan kun udløses i hovedspillet.

Browserpanelkommandoer:

7BrowserPanel

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  •  Spilhistorik kan kun ses for spil om rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 95%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" Indbetalingsknap nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Seneste opdatering: 21-02-2019