Blackjack VIP F

Formålet med spillet

I BLACKJACK er målet at opnå en højere værdi af ens hånd end dealeren uden at komme over 21. Den bedste hånd er Blackjack - en hånd, hvor summen af de to første kort, der gives, er præcis 21. Du spiller kun mod dealeren, ikke mod andre spillere.

• Der spilles med 8 sæt kort.

· Dealeren skal altid stå på 17.

• Fordobling på de to første kort er altid mulig.

· Der kan ikke fordobles efter et split.

• Split starthænder, der består af to kort med samme værdi.
  • Kun et split per hånd.
  • Der gives et enkelt yderligere kort til splittede esser.
  • Der gives mulighed for Forsikring, hvis dealeren viser et es.
  • Blackjack giver udbetaling i forholdet 3 til 2.
  • Forsikring giver udbetaling i forholdet 2 to 1.
  • Spillet er uafgjort, når hænderne er lige.

Spilleregler

Dealeren er vært for spillet, og der kan deltage op til 7 spillere ved Blackjack-bordet.

Spillet spilles med 8 almindelige kortspil af 52 kort. Kortenes værdi i Blackjack er som følger:

• Kort fra 2 til 10 har deres eget tal som værdi.
  • Billedkort (bønder, damer og konger) har alle værdien 10.
  • Esser kan have værdien 1 eller 11, alt efter hvad der er bedst for hånden. Bemærk, at en blød hånd rummer et es med værdien 11.

Når indsatstiden er slut, giver dealeren et kort med billedsiden opad til hver spiller. Der gives først til den spiller, der sidder til venstre for croupieren, hvorefter der fortsættes med uret og sluttes med croupieren. Derefter giver dealeren endnu et kort med forsiden opad til hver spiller, mens dealerens andet kort gives med forsiden nedad. Værdien af din starthånd vises ved siden af dine kort.

Blackjack

Hvis værdien af din oprindelige hånd med to kort er nøjagtig 21, har du Blackjack!

Forsikring

Hvis dealerens synlige kort er et es, har du mulighed for at købe en forsikring for sikre dig mod risikoen for at dealeren har Blackjack i en situation, hvor du også selv har Blackjack. Forsikringssummen er lig halvdelen af din hovedindsats og forsikringsindsatsen spilles uafhængigt af den indsats, du har gjort på din hånd. Dealeren tjekker så værdien af sit nedadvendte kort for at se, om han har blackjack. Hvis dealeren ikke har Blackjack, fortsætter runden. Hvis dealeren har Blackjack, men du ikke har blackjack, vinder dealerens hånd. Hvis både du og dealeren har Blackjack, ender spillet uafgjort (push), og din indsats returneres. Bemærk, at hvis dealerens synlige kort er en 10 eller et billedkort, vil du også få mulighed for at købe en forsikring, men dealeren vil ikke tjekke sit nedadvendte kort for at se om han har blackjack.

Fordobling, træk eller stå

Classic Blackjack

Speed Blackjack

Hvis dealeren efter at have tjekket sine to første kort ser, at han/hun ikke har blackjack, har spillerne en efter en mulighed for at forbedre værdien af deres hænder, idet dealeren bevæger sig fra den ene til den anden med uret rundt om bordet. Med det for øje går dealeren bordet rundt med uret og tilbyder at give yderligere kort til spillerne.

Hvis dealeren efter at have tjekket sine to første kort ser, at han/hun ikke har blackjack, har spillerne mulighed for at forbedre værdien af deres hænder.

Alle spillere vil samtidigt blive tilbudt at give flere kort til spillerens hænder.

Hvis værdien af din starthånd ikke er 21, kan du vælge at Fordoble. I så fald vil du fordoble din indsats, hvorefter du kun vil modtage et enkelt yderligere kort. Alternativt kan du vælge at Trække for at modtage et yderligere kort, som lægges til værdien af din hånd. Du kan Trække mere end en gang for at modtage yderligere kort, inden du beslutter dig for at Stå, når du er tilfreds med værdien af din hånd.

Split

Hvis din starthånd udgøres af et par med samme værdi, kan du vælge at Splitte parret i to selvstændige hænder, der hver spilles med en indsats, der svarer til din hovedindsats. Efter at du har modtaget et yderligere kort på hver hånd, kan du forbedre værdien af disse to hænder ved at beslutte at Trække. Du kan også nu vælge at stå, når du er tilfreds med værdien af din tokorts hånd. Hvis du Splitter et par Esser, vil du dog kun modtage et enkelt yderligere kort til hver hånd uden mulighed for at .

Resultat

Hvis værdien af din hånd overstiger 21, går du død (bust) og taber din indsats.

Classic Blackjack

Speed Blackjack

Når alle spillere er færdige, afslører dealeren værdien af sit nedadvendte kort.

Når alle spillere er færdige og ikke vil have flere kort, afslører dealeren værdien af sit nedadvendte kort.

Dealeren skal Trække på en hånd på 16 eller mindre og han skal Stå på en hånd på "blød" 17 eller derover. (Husk, at en "blød hånd" rummer et es med værdien 11.)

Du vinder, hvis værdien af din endelige hånd er tættere på 21 end dealerens hånd, eller hvis dealeren går død. Hvis værdien af din hånd er den samme som værdien af dealerens hånd, ender spillerunden uafgjort, og din indsats returneres.

Blackjack er kun mulig med de to kort, der gives i første uddeling. En hånd på 21 som resultatet af et splittet par betragtes ikke som Blackjack. Derfor slår Blackjack slår enhver hånd på 21, der er opstået som resultat af et splittet par.

Ekstra indsatser

Dette Blackjack-spil også inkluderer en række ekstra indsatser - Ethvert par (Any Pair) og 21+3. Du kan gøre ekstra indsatser i kombination med din primære Blackjack-indsats. Du har mulighed for at vinde på en hvilken som helst ekstra indsats, uanset om du senere vinder eller taber på din blackjack-indsats.

Alle par

En ekstra indsats på Ethvert par giver dig mulighed for at vinde, hvis dine to første kort er et hvilket som helst par - for eksempel to damer, to esser eller to 3’ere. Der er tre forskellige slags par, som har hver deres udbetalingsrate:

• Par i samme kulør – samme tegn, f.eks. to spar es.
  • Par - ethvert par, forskellig tegn i samme eller forskellig kulør, f.eks. hjerte dame + klør dame.

21+3

En ekstra indsats på 21+3 giver dig mulighed for at vinde, hvis dine to første kort plus dealerens opadvendte kort udgør en af de følgende vinderkombinationer (de samme som i poker), som har hver deres udbetalingsrate:

• Suited Trips – tre identiske kort, f.eks. 3 hjerter dame.
  • Straight Flush – kort i numerisk rækkefølge og med samme tegn, f.eks. ruder 10, knægt og dame.
  • Tre ens – kort af samme værdi, men forskellige tegn, f.eks. 3 konger med forskellige tegn.
  • Straight – kort i numerisk rækkefølge, men med forskellige tegn, f.eks. spar 2 + klør 3 + hjerter 4.
  • Flush – kort som ikker er i rækkefølge, men med samme tegn, f.eks. spar 2, 6 og 10.

Bet Behind

Bet Behind (Sats bagved) funktionen gør det muligt at satse på en anden spillers hånd. Du vil tage del i resultatet af den anden spillers hånd. Udbetalinger for Bet Behind (Sats bagved) er de samme som for almindelige væddemål.

Du kan indgå et Bet Behind (Sats bagved) væddemål uafhængigt af, om du sidder ved Blackjack bordet med intention om at spille din egen hånd eller ej. Du kan dog ikke foretage et Bet Behind (Sats bagved) på din egen hånd.

Når der er åbent for at indgå væddemål, placerer du indsatsen på et hvilket som helst aktiveret Bet Behind (Sats bagved) indsatsted, ud for en anden spillers plads. Lad cursoren svæve over et hvilket som helst Bet Behind (Sats bagved) indsatssted, for at se det totale antal spillere, der har indgået et Bet Behind (Sats bagved) væddemål, samt den samlede sum af indsatserne.

Hvis du har indgået et Bet Behind (Sats bagved) væddemål, og spilleren ved den pågældende plads beslutter ikke at deltage i runden, vil din indsats blive refunderet med det samme.

Det navn, der vises ved hver plads ved Blackjack-bordet, viser hvilken spiller, der tager alle beslutninger angående den pågældende hånd. Det er dog op til dig at beslutte, om du vil indgå et forsikrings-væddemål, hvis dealerens opadvendte kort er et Es. Du kan også på forhånd beslutte, om du vil fordoble din indsats eller ej, hvis spilleren som du satser på, beslutter at Fordoble eller Splitte.

Du kan senere ændre disse indstillinger ved at klikke/trykke på knappen indstillinger, og derefter vælge fanebladet “BET BEHIND” (SATS BAGVED). Du kan også fravælge "TILLAD ANDRE SPILLERE AT INDGÅ BET BEHIND (SATS BAGVED) VÆDDEMÅL PÅ MINE HÆNDER", hvis du ønsker at forbyde andre spillere at indgå Bet Behind (Sats bagved) væddemål på din hånd.

Ikonet "Superspillere"" hjælper dig med at finde ud af, hvilke af dine medspillere, der har vundet flest gange i træk.

Tallet inden i guldmedaljen angiver det antal runder, som spilleren har vundet efter hinanden. Bemærk, at så snart en "Superspiller" taber en runde, vil han eller hun også miste guldmedalje-ikonet.

Giv kort nu

GIV KORT NU-knappen er kun slået til, når du har sat dig ved et Blackjack-bord og har placeret en indsats, der er mindst lige så stor som minimumindsatsen. Klik/tryk på denne knap for at afslutte placeringen af din indsats. Din indsats vil nu være synlig for andre spillere ved bordet. Runden kan begynde, inden indsatstiden er udløbet, hvis alle spillere har klikket/trykket på GIV KORT NU-knappen.

Udbetalinger

• Blackjack giver udbetaling i forholdet 3:2.
  • En vinderhånd giver udbetaling i forholdet 1:1.
  • Hvis dealeren har blackjack, giver forsikringsindsatsen udbetaling i forholdet 2:1.

Alle par (Any Pair)

Hånd

Udbetaling

Par i samme kulør

25:1

Par

8:1

21+3

Hånd

Udbetaling

Suited Trips

100:1

Straight Flush

40:1

Tre ens

30:1

Straight

10:1

Flush

5:1

Bemærk venligst, at enhver funktionsfejl annullerer spillerunden og alle udbetalinger i runden.

Tilbagebetaling til spilleren

Den optimale teoretiske tilbagebetalingsprocent er:

• Blackjack – 99.29 %.

· Any Pair (Alle par) indsats – 95,96 %.

· 21+3 indsats – 96,30 %.

Sid ned

Klik/tryk på SÆT DIG HER over en fri plads, som du ønsker at indtage.

Når du har indtaget en plads ved bordet, vises dit skærmnavn under pladsen.

Klik/tryk på X-knappen ved din plads, når du ønsker at forlade bordet.

Hvis du er inaktiv og ikke satser noget i to runder eller mere i træk, mister du din plads.

Placer indsats

Panelet INDSATSGRÆNSER viser de minimalt og maksimalt tilladte indsatsgrænser ved bordet, som kan blive ændret fra gang til gang. Åbn panelet med indsatsgrænserne for at tjekke dine aktuelle grænser.

Blackjack € 0.1 - 1,000

For at deltage i runden skal du have tilstrækkeligt med penge til at dække dine indsatser. Du kan se din aktuelle SALDO på skærmen.

TRAFIKLYSET fortæller dig om den aktuelle status i spillerunden ved at informere om, hvornår du kan gøre indsatser (GRØNT lys), hvornår indsatstiden næsten er forbi (GULT lys) og hvornår indsatstiden er udløbet (RØDT lys).

JETON-DISPLAY'ET gør det muligt at vælge værdien af hver jeton, som du ønsker at satse. Kun jetoner, som har en værdi, som kan dækkes af din aktuelle saldo, er tilgængelige.

Så snart du har valgt en jeton, kan du placere din indsats ved at klikke/trykke på relevante indsatstedet på spillebordet. Den samme indsats vil automatisk blive placeret på alle dine pladser. På en desktop gælder dette for hovedindsatsen, på tablet og smartphone - for hovedindsats og ekstra indsatser. Hver gang du klikker/trykker på indsatsstedet, vil dit indsatsbeløb blive øget med værdien af den valgte jeton eller op til maksimumgrænsen for den indsatstype, du har valgt. Så snart du har nået maksimumgrænsen, vil højere beløb ikke blive accepteret for denne indsats, og en meddelelse vil blive vist over din indsats for at gøre dig opmærksom på, at du har satset det maksimale beløb.

BEMÆRK: Minimer ikke dit browservindue, og åbn ikke andre faner i din browser, mens der er indsatstid tilbage, og du har placeret indsatser på bordet. Sådanne handlinger vil blive opfattet, som om du forlader spillet, og dine indsatser vil derfor blive afvist i den aktuelle spillerunde.

Knappen FORDOBLING (2x) gør det muligt hurtigt at fordoble din indsats op til maksimumgrænsen. Knappen slås til, efter at du har placeret din indsats.

Du kan kun fordoble din indsats en gang.

Knappen GENTAG giver dig mulighed for at gentage alle indsatser fra den forudgående runde. Denne knap er kun tilgængelig, før den første jeton er blevet placeret.

Knappen FORTRYD annullerer den seneste indsats, du har placeret.

Du kan trykke gentagne gange på knappen FORTRYD for at annullere indsatser en efter en i den omvendte rækkefølge af, hvordan de blev placeret. Du kan fjerne alle dine indsatser ved at holde knappen FORTRYD nede.

Indikatoren INDSATS I ALT viser det samlede beløb for alle de indsatser, der er gjort i runden.

Tag en beslutning

Classic Blackjack

Speed Blackjack

Så snart du har modtaget dine to første kort, dvs. inden dealeren kommer til dig, kan du tage en beslutning angående din hånd. Valgmulighederne (f.eks. Trække, Stå, Fordoble, Splitte) vises ved din plads, og kun de valgmuligheder, som er tilgængelige i en given situation, vil være slået til.

Når det bliver din tur, vil dealeren reagere på den første beslutning, som du tog. Hvis du ikke allerede inden, det bliver din tur, har taget en beslutning, vil beslutningsvinduet nu dukke op i midten af skærmen. Trafiklysene vil informere dig om, hvor lang tid du har tilbage til at tage en beslutning.

Når du får dine to første kort, vil beslutningsvinduet dukke op i midten af skærmen. Du kan træffe en indledende beslutning med henblik på din hånd, inden alle kort er uddelt. Valgmulighederne (f.eks. Trække, Stå, Fordoble, Splitte) vises, og kun de valgmuligheder, som er tilgængelige i en given situation, vil være slået til.

Når alle kort er uddelt, informerer timeren dig om, hvor lang tid du har tilbage til at tage en beslutning.

Valgmulighederne vises som følger:

• TRÆK: Grøn knap med et "+".
  • STÅ: Rød knap med et "-".
  • FORDOBLING: Gul knap med "x2" på.
  • SPLIT: Blå knap med modsatrettede pile.

Speed Blackjack

Når en beslutning er blevet accepteret, vises en indikator ved din plads.

Vær opmærksom på, at valgmulighederne Fordoble og Splitte kræver yderligere indsatser og kan accepteres i længere tid end Trække og Stå.

Hvis du ikke har taget en beslutning før tiden løber ud, vil de følgende automatiske beslutninger være gældende:

· Hvis den samlede kortværdi af din hånd er 11 eller mindre - TRÆK.

· Hvis den samlede kortværdi af din hånd er 11 eller mere - STÅ.

Hvis din saldo er eller bliver utilstrækkelig, når du træffer flere beslutninger om at Fordoble eller Trække, så vil disse foretrukne beslutninger blive afvist, og de følgende automatiske beslutninger bliver anvendt i stedet for:

· Hvis din beslutning var at Fordoble - TRÆK.

· Hvis din beslutning var at Dele, og den samlede kortværdi af din hånd er 11 eller mindre - TRÆK.

· Hvis din beslutning var at Dele, og den samlede kortværdi af din hånd er 11 eller mere - STÅ.

Chat

Du kan chatte med dealeren eller andre spillere. Skriv din besked i CHAT-feltet. For at sende din besked, skal du trykke på ENTER eller på pile-knappen i feltet.

Du kan bruge CHAT-knappen til at forstørre eller lukke CHAT-vinduet.

Du kan ændre størrelsen på chat-vinduet og flytte det til et hvilket som helst sted på skærmen.

Spilnummer

Hver spillerunde har et unikt SPILNUMMER.

#21:10:10

Dette nummer angiver, hvornår spillerunden begyndte i GMT i formatet time:minut:sekund. Henvis venligst til dette spilnummer (eller tag et screenshot af spilnummeret), hvis du ønsker at kontakte Kundeservice angående en bestemt runde.

Lyd

Knappen LYD slukker/tænder for alle spillyde og stemmer fra spillet. Bemærk, at hvis du skifter bord, vil der automatisk blive tændt for lyden.

Du kan ændre dine lydindstillinger ved at klikke/trykke på knappen INDSTILLINGER og derefter vælge fanebladet LYD.

Spilhistorie

Knappen HISTORIE åbner et vindue, der viser alle live spillerunder, du har spillet og resultatet af dem.

Du kan gennemse din tidligere spilleaktivitet ved at se vores:

• KONTOHISTORIE – Viser din samlede kontohistorie som en liste af datoer, spil, indsatsbeløb og udbetalinger. Den senest afsluttede spillerunde vises øverst på listen.
  • SPILHISTORIE – Viser din historie i forbindelse med et bestemt spil, så snart du klikker/trykker på spillet i kolonnen SPIL.

Indstillinger

INDSTILLINGER-knappen udløser en menu af indstillinger, der kan ændres.

De indstillinger, du vælger, vil blive anvendt med det samme, og de vil blive gemt på din profil. Gemte indstillinger slås automatisk til, så snart du logger på fra et hvilket som helst apparat.

Du kan ændre indstillingerne for at forandre dine generelle spilindstillinger.

Indstillingerne er organiseret under adskillige faneblade i vinduet INDSTILLNGER:

GENERELT

• Du kan skjule/vise andre spilleres chat-beskeder.
  • Du kan slå de frivillige EKSTRAINDSATSER til.

VIDEO

Din videokvalitet justeres automatisk, men du kan manuelt ændre din videokvalitet ved at vælge en specifik stream.

LYD

Du kan tænde/slukke for din DEALERS STEMME og SPILLYDEN og justere deres indbyrdes lydstyrke.

BET BEHIND

Du kan angive din BET BEHIND-strategi og forbyde andre spillere at anvende bet behind på dig.

Indbetalinger og udbetalinger

Knappen KASSEN åbner kasse/bank-vinduet, hvor du kan foretage ind- og udbetalinger.

Ansvarligt spil

Knappen ANSVARLIGT SPIL giver dig adgang til en side, der beskriver vores Politik for ansvarligt spil. Denne side viser nyttig information og links om fornuftig opførsel under online-spil og rådgiver om, hvordan du kan sætte grænser for dine spilsessioner.

Procedure ved fejl

Hvis der indtræffer en fejl i spillet, i spilsystemet eller i spilproceduren, vil spillerunden midlertidigt blive afbrudt, mens dealeren underretter den vagthavende leder. Sammen med de andre spillere vil du via chat eller via en pop-up-besked på skærmen modtage en besked, der gør opmærksom på, at sagen undersøges. Hvis den vagthavende leder med det samme kan rette fejlen, fortsætter spillerunden som normalt. Hvis problemet ikke kan løses med det samme, vil runden blive annulleret og alle indsatser vil blive betalt tilbage til de spillere, der deltog i den pågældende spillerunde.

Frakoblingspolitik

Hvis du frakobles fra en spillerunde mens der er tid til at placere en indsats, vil enhver indsats der placeres blive annulleret, og indsatserne returneres til dig. Hvis du frakobles efter tiden for at placere indsatser er lukket, vil de placerede indsatser forblive gyldige, og de vil blive afgjort i dit fravær. Efter du igen er tilkoblet, kan du se udfaldet af indsatsen i Historikvinduet.

Frakoblingspolitik

Hvis du frakobles fra en spillerunde vil de placerede indsatser forblive gyldige, og de vil blive afgjort i dit fravær. Efter du igen er tilkoblet, kan du se udfaldet af indsatsen i Historikvinduet.

Blanding

Spillet fortsætter indtil cut card'et bliver givet. Efterfølgende blandes kortene af enten en dealer eller en blander.

Hvis der er et tilgængeligt blandebord, bruges der to kortsko med to sæt kort ved bordet. I dette tilfælde bytter dealeren om på skoene, og kortene blandes af en kortblander ved blandebordet, mens dealeren fortsætter spillerunden.

Flere spil

Det er altid muligt at trykke på LOBBY-knappen (såfremt den er aktuel).

Denne knap giver dig mulighed for hurtigt at skifte spillebord eller at vælge et hvilket som helst andet live-spil. Du vil ikke blive fjernet fra dit nuværende bord, før du rent faktisk har valgt et nyt bord, som du ønsker at slutte dig til. Du kan bruge LOBBY til at gennemse de andre spil, mens du stadig spiller ved dit aktuelle bord.

Multi-Spil

Hvis du synes om non-stop action, kan du slutte dig til op til 4 forskellige spilleborde på en gang og se dem alle i det samme browservindue!

Efter at du har sluttet dig til mindst et spillebord, klikker du på LOBBY. I lobby'en eller i spillet klikker du på +BORD-knappen, som er knyttet til et bord, for at slutte dig til dette bord. (Visse borde kan være lukkede for multi-spil og vil derfor ikke have nogen +BORD knap.)

Efter at du har sluttet dig til flere borde på samme tid, vil du have mulighed for at ændre på størrelsen af hele dit browservindue, men du vil ikke kunne ændre størrelsen på hvert spillebordsvindue separat.

Du kan forlade et hvilket som helst bord, uden at det har indflydelse på din tilstedeværelse ved de andre borde, du har sluttet dig til. Klik på X-knappen for at forlade et bord.

Bemærk:

• Du vil automatisk forlade et bord, hvis du skulle slutte dig til det samme bord via en anden enhed/browser.
  • Hvis du klikker direkte på bordets ikon i stedet for at klikke på +BORD knappen, vil du blot skifte bord, fremfor at slutte dig til det valgte bord i tillæg til det bord, du tidligere har sluttet dig til.

Vi anbefaler, at du kun slutter dig til så mange borde, som din skærm kan rumme uden at hindre dig i at placere indsatser frit og præcist.

Genvejstaster

Genvejstaster kan bruges til hurtigt at udføre nyttige spilhandlinger.

TAST

FUNKTION

Nummertasterne fra 1 og opad.

Vælger den ønskede jeton fra jetondisplay'et. 1-tasten svarer til den yderste venstre jeton med den laveste værdi. 2-tasten vælger den næsthøjeste værdi og så videre.

SPACE

Gentager din seneste indsats. Tryk på SPACE igen for at fordoble din indsats.

CTRL+Z (CMD+Z)

Annullerer din seneste indsats.

DELETE

Annullerer din seneste indsats. Hold DELETE nede i 3 sekunder for at annullere alle dine indsatser.

ESC

I relevante situationer kan ESC-tasten bruges til at:

• At forlade fuldskærmsvisning
  • At lukke et åbent pop-up vindue (Historie, Hjælp, Indstillinger, etc.)
  • Åbne LOBBY.

Seneste opdatering: 04-06-2020