Sidewinder DoubleMax

OM SPILLET

Sidewinder DoubleMax™ er en videospilleautomat med 5 x 3 rækker indeholdende 20 gevinstlinjer. Gevinster gives begge veje, så 3 eller flere identiske symboler, der lander på en gevinstlinje, der starter fra hjulet længst til venstre til højre, eller hjulet længst til højre til venstre, vil give gevinst. 5-ens gevinster gives begge veje.

Wild symboler

Wild symboler kan kun vises under Sidewinder funktionen. De erstatter for alle symboler.

Super Wild Symboler

Super Wild symboler kan kun vises under Sidewinder funktionen. De vises kun som stakke med 3 symboler. De opfører sig som almindelige wild symboler og erstatter for alle symboler.

SIDEWINDER FUNKTION

Sidewinder funktionen kan udløses tilfældigt efter et tabende spin. Hjulene blander sig til en vindende kombination. Efter den første gevinst er tildelt, vil hjulene blandes igen. Hvis der blandes til en vindende kombination, fortsætter funktionen, hvis der blandes til en tabende kombination, slutter funktionen. En gevinstmultiplikator gælder for hver gevinst, der tildeles i funktionen. Multiplikatorstien starter ved X1 og stiger eksponentielt med hvert trin. For hver vindende blanding øges multiplikatorstien med et trin. Hver gevinst, der produceres under funktionen, ganges med den aktuelle gevinstmultiplikator. Ved starten af funktionen tilføjes op til 6 Wild- eller Super Wild-positioner til tilfældige punkter på multiplikatorstien. Hvis stien øges til en position, der indeholder en af disse positioner, tilføjes Wild/Super Wild til et tilfældigt hjul, før den næste blanding. Sidewinder funktionen kan ikke genudløses.

GYLDENT VÆDDEMÅL

Der er mulighed for en spiller til at øge deres indsats med 25% for at øge chancen for at udløse Sidewinder funktionen. Gevinster udbetales i henhold til gevinsttabellen og er baseret på basisindsatsen.

BONUS KØB

Ved at vælge Bonus Køb-knappen kan spilleren betale x50 for at købe en Sidewinder funktion med deres valg af indsatsstørrelse. Når de placerer deres indsats, vil hjulene spinne til en tabende kombination, og blanding-funktionen tildeles.

Der er en maksimal indsats, der kan spilles for Bonus Køb.

Den maksimale indsats for Køb Bonus kan variere afhængigt af, hvor du spiller spillet.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTLINJER

For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen. For at udregne en enkelt linjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er på række på linjen. Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske Gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje i hver retning giver gevinst.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.
  • Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og informationer vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Indstillinger – Skift lyd til/fra og andre indstillinger.
  • Historik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Lobby – Forlader spillet og returnerer spilleren til lobbyen.

SPILPANEL

Menu (Hamburgerbar)
  • Lyd - Giver spilleren mulighed for at slå lyden fra.
  • Saldo – Viser spillernes saldo.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende spil.
  • Indsats - Viser den aktuelle indsatsbeløb.
  • Indsatsvalg - Åbner en pop-up, der giver spilleren mulighed for at vælge deres ønskede indsatsbeløb.
  • Autospil (Hvis tilgængelig) – Tillader spilleren at få adgang til Autospil-panelet for at vælge antallet af autospil og begrænsninger.
  • Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme (Hvor tilgængelig).
  • Gyldent Væddemål – Aktiverer/Deaktiverer Gyldent Væddemål.
  • Bonus Køb – Åbner Bonus Køb-menuen.
  • (Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TASTATURGENVEJE

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi. Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94.0%.

Den maksimale gevinst er 5000x basisindsatsen. Hvis en Sidewinder funktion overstiger 5000x basisindsatsen, tildeles 5000x, og funktionen afsluttes.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme. I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside. I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt. Dette er spillereglerne version 1, dateret 19/12/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOLER
GOLDEN BET GYLDENT VÆDDEMÅL
FEATURE FUNKTION
BIG WIN STOR GEVINST
EPIC WIN EPISK GEVINST
HUGE WIN KÆMPE GEVINST
MASSIVE WIN MASSIV GEVINST

Seneste opdatering: 12-01-2024