Terminator 2

Om Terminator 2™

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillet indeholder 243 måder.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Vinderkombinationer fremhæves på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Generelle regler for bet og udbetaling

Bet-størrelsen er det samlede antal jeton-bets pr. spin.
En bet-multiplikator på 30 gælder for hvert spin.
For eksempel, 0,10 jetoner x 30 bet-multiplikator = 3 samlet jeton-bet pr. spin
Udbetalinger bygger på det placerede bet.
Flere almindelige vinderkombinationer udbetales pr. betalingsmåde.
Hvis der er mere end én almindelig vinderkombination for forskellige symboler på en betalingsmåde, får du udbetaling for hver kombination.
Hvis der er mere end én almindelig vinderkombination for det samme symbol på en betalingsmåde, får du kun udbetalt gevinsten med den højeste værdi.
Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver kombination.

Almindelige symboler

Almindelige symboler er alle symboler på hjulene, som ikke indeholder en bonusfunktion, men fuldender almindelige vinderkombinationer på aktive betalingsmåder.
Matchende almindelige symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv betalingsmåde.
Almindelige vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul.
Almindelige udbetalinger afhænger af dit bet pr. spin.

Wild-symboler

Dette symbol erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.
Dette symbol erstatter ikke T-1000-symbolet i gratis spin-spillet.
Dette symbol danner sin egen vinderkombination.

Scatter-symboler

Dette symbol behøver ikke forekomme på tilstødende hjul for at give en gevinst.
Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
Dette symbol danner sin egen vinderkombination.
3 eller flere scatter-symboler fordelt på hjulene udløser gratis spin.
Under T-800 Vision er det kun et scatter-symbol, der udløser gratis spin.
Dette symbols udbetaling afhænger af dit samlede bet.

Gratis spin

3 eller flere scatter-symboler fordelt på hjulene udløser gratis spin.
Under T-800 Vision er det kun et scatter-symbol, der udløser gratis spin.
Du tildeles 10 gratis spin.
Hot-tilstand udløses tilfældigt under denne funktion. Under Hot-funktioner er gevinster mere hyppige.
Hvis T-1000-symbolet forekommer på hjulene, forvandles det for at fuldføre den højest mulige gevinst for det spin.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som bet-beløb i gratis spin.
Gevinster indkasseres automatisk under denne funktion.

T-800 Vision-bonusfunktion

Denne funktion udløses tilfældigt efter et ikke-vindende spin.
Alle symbolerne Terminator, John Connor, T-1000, Sarah Connor eller T-800 på hjulene målrettes.
Alle målrettede symboler udbetaler et bonus-gevinstbeløb.
Under denne funktion er det kun et scatter-symbol, der udløser gratis spin.
De tilfældige bonusgevinster er allerede ganget med dit samlede bet. Det er kun bonus-gevinstbeløbet, der vises.
Det sidste bet, du placerede i spillet, bruges som bet-beløb i bonusspil.

Udbetalingstabelresultater

Denne funktion registrerer din gevinststatus ved at fremhæve de symbolkombinationer, du har vundet.
Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
Resultater markeres permanent på udbetalingstabellen, selv efter du afslutter spillet.
Basisspil-gevinster registreres som resultater.
Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
Gratis spin-gevinster registreres ikke som resultater.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Udbytt til spiller (UTS)

Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb.
UTS er fast og ændres ikke.
Dette spil har en UTS på 96,62 %.

Ændring af mit bet-beløb

Indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.
Bet-knap: Viser dine bet-muligheder.
Maks. bet: Placerer det maksimalt tilladte bet.
Bet-størrelse: Placerer det samlede bet-beløb, du vil satse per spin.
Hurtigt bet: Viser et udvalg af hurtige bet-muligheder for at vælge dit samlede bet.

Spilstyring

Indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.
Feltet Jetoner: Viser din saldo.
Feltet Gevinst: Viser dine seneste gevinster.
Feltet Bet: Viser dit samlede bet-beløb pr. spin.
Bet-knap: Viser dine bet-muligheder.
Spin-knap: Starter dit spil.
Stopknap: Viser resultaterne af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin- resultaterne.
Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Hurtigt spin-knap: Øger spillets hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
Menu-knap: Viser spillets indstillinger og udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 02-03-2021