Cubis

Cubis-spillet er et tredimensionalt terningudbytningsspil med 75 celler. Cubis giver dig mulighed for at spille 15 linjer og vinde op til 50.000 X linjeindsatsen pr. spilrunde. Når spillet begynder, falder tilfældigt genererede symboler ned fra toppen af skærmen til de to lodrette sider (venstre og højre). Til den vandrette side (bunden) bliver de fyldt fra højre side, og de falder på plads, indtil alle 75 symboler er faldet på plads. Hvis en eller flere betalingslinjer vinder, vil de vindende symboler blive markeret og derefter forsvinde, hvorefter alle symboler over dem falder ned. Nye/ekstra symboler falder ned fra toppen af skærmen til de to lodrette sider (venstre og højre), og til den vandrette side (bunden) bliver de fyldt fra højre side. Når alle betalingslinjer er fremhævet, og der ikke er flere linjegevinster, vil de bomber, der eventuelt befinder sig på brættet, blive detoneret. Gevinsten krediteres herefter ved slutningen af spillet, når der ikke er flere gevinster og bomber. Spillet har også et jokersymbol (terning), der kan træde i stedet for alle symboler på betalingslinjen undtagen bomberne.

Spiloplysninger

• Du kan satse på op til 15 linjer. Når betalingslinjerne vælges, kan brugeren se betalingslinjerne.

Sådan spiller du

• Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt 15 linjer. Du kan ændre linjerne ved at klikke på pileknapperne ▲ og ▼, der findes til højre for indikatoren 'LINES' på spilskærmen. Du kan også gøre det ved at bruge tasterne pil op og pil ned på tastaturet. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke.
  • Angivelse af "INDSATSER": Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på 1 USD pr. linje for alle 15 linjer, hvilket giver en samlet indsats på 15 USD. Du kan vælge at forøge eller reducere din indsats pr. linje ved at klikke på knapperne ▲ og ▼ ved siden af indikatoren 'BET' eller ved at bruge tasterne Page Up og Page Down på tastaturet. Hvis din spilsaldo er mindre end 15 USD, tilpasses indsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb.
  • Antallet af valgte linjer ganges med 'indsats pr. linje', og det samlede indsatsbeløb vises under måleren 'TOTAL BET', som er placeret i midten til venstre på spilskærmen.
  • 'GEVINSTOVERSIGT': Du kan få vist 'GEVINSTOVERSIGT' ved at klikke på knappen 'GEVINSTOVERSIGT', der er placeret nederst til venstre på konsollens hovedskærm, eller ved at klikke på tasten "P" på tastaturet. Hvis du vil udregne udbetalingen, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen "GAME" eller ved at klikke på tasten "G" på tastaturet.
  • 'REGLER': Du kan få vist 'REGLER ' ved at klikke på knappen 'Rules' på skærmen Gevinstoversigt eller ved at klikke på tasten "R" på tastaturet.
  • Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen "GAME" eller ved at klikke på tasten "G" på tastaturet.
  • SPIL: Klik på PLAY eller på mellemrumstasten for at starte spillet.
  • Når nye, tilfældigt genererede symboler er faldet ned fra toppen af skærmen til de to lodrette sider (venstre og højre), og de er fyldt ud fra højre side til den vandrette side (bunden), og alle 75 symboler er faldet på plads, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Hvis der ikke er nogen vindende kombinationer eller bomber, er spilrunden slut.
  • Hvis en eller flere betalingslinjer vinder, markeres de vindende symboler, og derefter forsvinder de, hvorefter alle symboler over dem falder ned. Nye/ekstra symboler falder ned fra toppen af skærmen til de to lodrette sider (venstre og højre), og til den vandrette side (bunden) bliver de fyldt fra højre side. Hvis der ikke er flere vindende kombinationer, vil eventuelle bomber blive detoneret. De tomme pladser udfyldes igen med tilfældigt genererede symboler. Hvis der ikke er nogen vindende kombinationer eller bomber, er spilrunden slut, og gevinsten krediteres.
  • Der findes tre typer bomber: linjebombe, kvadratbombe og atombombe.
  • Linjebombe: Linjebomben destruerer, når den eksploderer, terninger i 90-graders vinkler på den samme flade. Destruerede terninger erstattes herefter.
  • Kvadratbombe: Kvadratbomben destruerer alle 25 terninger på den samme flade. Destruerede terninger erstattes herefter.
  • Atombombe: Atombomben destruerer alle 75 terninger på brættet. Destruerede terninger erstattes herefter.
  • Stor udbetaling: Hvis der er en maksimum udbetaling på 50.000 eller mere i en spilrunde, afsluttes runden, og pop-up-meddelelsen "Maksimumgevinst tildelt! 50.000 X linjeindsats" vises sammen med en "OK"-knap. Hvis spilleren klikker på "OK"-knappen, lukkes pop-up-meddelelsen, og han eller hun kan starte en ny runde.
  • Line Win: Viser kreditter, der er vundet på hver betalingslinje.
  • Paid: Viser det samlede beløb, der er vundet pr. spil.
  • Lås baggrund: Der er tre baggrundstemaer: hav, skov og ørken. Når teksten "Lås baggrund" vises på spilskærmen, vil baggrundstemaerne rotere for hver 10 spin. Du kan forhindre baggrunden i at ændre sig ved at klikke på hængelåsen ved siden af teksten "Lås baggrund". Herefter vises teksten "Lås baggrund op". Der findes nogle "hot spots" på spilskærmen, som du kan klikke på for at ændre baggrunden.
  • Gevinstmønstre: Spilleren kan bruge gevinstmønsterfunktionen, når han eller hun vil se betalingslinjerne. Du kan gøre dette ved at klikke på knappen 'Win Patterns' eller ved at klikke på tasten "L" på tastaturet.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget en indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det næste spil. Du skal blot klikke på 'PLAY' for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne pil op og pil ned ved siden af indikatorerne 'BET' eller 'LINES', som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'CREDIT'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'CREDIT' og 'TOTAL BET'.
  • 'AUTO PLAY': Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge "håndfri" betjening af spillet for et valgt antal spil. Du kan øge eller reducere antallet af automatiske spin med pilene◄ og ►
  • , som vises nederst i venstre side af spilskærmen. Det maksimale antal Auto Play-spil, der kan vælges, er 99. Klik på 'PLAY' for at aktivere den valgte mulighed og starte spillet.
  • Klik på 'STOP' for at stoppe AUTOPLAY. Når 'AUTO PLAY' er i gang, kan du afbryde spillet ved at klikke på knappen 'STOP'. Hvis spillet er i gang, vil 'AUTO PLAY' blive stoppet, når det igangværende spil er færdigt. Ellers stoppes 'AUTO PLAY' med det samme, og det normale spil genoptages.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på knappen 'Game Rules' for at se spillets regler.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spillet fra din Party Account.
  • Klik på 'EXIT GAME' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilleregler

• Spil 1 til 15 linjer.
  • LINJER kan ændres med ▲ og ▼ eller tasterne pil op og pil ned på tastaturet.
  • INDSATSBELØB kan ændres med ▲ og ▼ eller tasterne Page Up og Page Down på tastaturet.
  • PLAY starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER.
  • BET MAX indstiller LINJER og INDSATS til maksimum.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGT.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Kun valgte linjer kan udløse gevinster.
  • Det optjente beløb udbetales og lægges til saldoen, hvis der er flere gevinster på en enkelt betalingslinje.
  • Vindende kombinationer er fire eller flere identiske symboler lige efter hinanden på en enkelt (vandret eller lodret) linje.
  • Terningsymbolet er et jokersymbol, og det træder i stedet for ethvert andet symbol bortset fra en bombe. Jokersymboler (terningsymboler) på række udgør ikke i sig selv en vinderkombination, men de danner vinderkombinationer med symbolerne ved siden af på linjen.
  • Når en enkelt jokerterning er en del af en vinderkombination, ganges udbetalingen med det antal point, der vises på terningen, hvilket betyder udbetaling x point på terningen.
  • I tilfælde af at mere end ét jokersymbol med en terning er inkluderet i vinderkombinationen, ganges udbetalingen med summen af de point, der vises på de pågældende terninger, hvilket betyder udbetaling x summen af point på alle terninger.
  • Ti terninger er en særlig vinderkombination med en fast præmie på 10.000 X linjeindsatsen – den ganges ikke med summen af point på terningerne.
  • Hvis der er en maksimum udbetaling på 50.000 eller mere i en spilrunde, vises pop-up-meddelelsen "Maksimumgevinst tildelt! 50.000 X linjeindsats" sammen med en "OK"-knap. Hvis der klikkes på OK-knappen lukkes pop-up-meddelelsen. Destruerede terninger erstattes IKKE, og spilleren kan ikke spille en ny runde.
  • Spilleren får udbetalt maksimalt 50.000 x linjeindsatsen, selvom gevinsten faktisk er større end dette.
  • Når en eller flere vinderkombinationer forekommer, betales gevinsten til spilleren, og de symboler, der udgør vinderkombinationen, falder sammen og danner tomme celler. For de to lodrette sider (venstre og højre) bliver eventuelle terninger over de tomme celler flyttet til de tomme pladser. For den vandrette side (bunden) bliver eventuelle terninger til højre for de tomme celler flyttet til de tomme pladser. Herefter falder tilfældigt genererede symboler ned fra toppen af skærmen til de to lodrette sider (venstre og højre). For den vandrette side (bunden) bliver de fyldt ud fra højre side, og de falder på plads, indtil alle 75 symboler er faldet på plads.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges alle sammen til totalen, undtagen i tilfælde hvor spilleren faktisk vinder sammenfaldende gevinster, der overstiger 50.000 x linjeindsatsen. I det tilfælde tilføjes og udbetales alle de sammenfaldende gevinster ikke. Spilleren får maksimalt udbetalt 50.000 x linjeindsatsen.

Gevinstoversigt

• Du kommer til skærmen med gevinstoversigten ved at klikke på knappen GEVINSTOVERSIGT i hovedspillet.

Den maksimale gevinst til spilleren i spillet er på 94.40 %, når alle linjer spilles. Når der spilles 1 linje, er den maksimale gevinst på 86.49 %.

Seneste opdatering: 29-06-2016