BLACKJACK 250K PRO

Blackjack 250k Pro giver spilleren mulighed for at spille op til tre hænder på Blackjack på samme tid sammen med et Ladder Feature sideindsatsspil. Målet er at samle kort og få 21 eller at komme så tæt på 21 som muligt, uden at overskride 21. Værdien af hånden er summen af kortene på hånden. Ladder Feature sideindsatsspillet udløses ved at opnå en Blackjack i hovedspillet. Yderligere blackjacks i træk rykker spilleren op ad 250k stigen.

SIDEINDSATSER:

En sideindsats er en indsats, der er placeret ud over det normale spil for at opnå en ekstra mulig gevinst.

“Ladder Feature” Bet:

For at deltage i Ladder Feature sideindsatsspillet skal en separat indsats placeres over det almindelige "Placer en indsats" i "Ladder Feature Bet" positionen.

• Et sidespil kan ikke sættes, hvis der ikke er sat et normalt spil. Alle typer sidespil kan sættes på samme tid.
  • Placering af en indsats på Ladder Feature Bet-panelet bringer Ladder Feature sideindsatsspillet i spil.
  • Ladder Feature Bet sideindsatsspillet udløses ved at opnå en Blackjack i hovedspillet.
  • Yderligere blackjacks i træk rykker spilleren op ad 250k stigen.

Antal Blackjacks i træk

Sideindsats multiplikator

5

x 250,000

4

x 5.000

3

x 2.000

2

x 200

1

x 5

• De indsatser, der er tilladt på sideindsatsen, er €1 (eller det tilsvarende beløb i spillerens valuta) ganget med sideindsatsmultiplikatoren baseret på antallet af opnåede Blackjacks i træk.
  • Hvis en Blackjack ikke opnås, mens funktionen er aktiv, tildeles spilleren den aktuelle position på stigen.
  • Spillerens plads på 250k stigen vedvares baseret på den sideindsats, der er sat på denne hånd. Persistens af spillerens plads på 250k stigen er platformafhængig.
  • Med en aktiv stigefunktion er yderligere sideindsatser på den pågældende hånd ikke tilladt, før stigen slutter. Dog skal spilleren satse på hovedindsatsen for at fortsætte spillet.

For at komme videre op på 250k stigen, skal spilleren få flere blackjacks i træk i yderligere runder. Tre "spillerassistent" muligheder er tilgængelige for at hjælpe spilleren med at komme videre op ad stigen. For at vælge en af de tilgængelige spilleassistentmuligheder under stigefunktionen skal spilleren klikke på det tilsvarende ikon. For at fravælge, klik på det aktive ikon (fremhævet med gult).

1. BYT PLADSER

Ved at vælge denne mulighed skiftes 250k stigen til den næste plads. Når en spiller bruger denne mulighed, forbliver den deaktiveret, indtil stigefunktionen slutter.

2. BYT MED DEALEREN

Ved at vælge denne mulighed afhænger 250k stigens fremskridt af kortene, som dealeren har. Dette gælder kun for den næste spilrunde. Når en spiller bruger denne mulighed, forbliver den deaktiveret, indtil stigefunktionen slutter.

3. SPRING OVER

Ved at vælge denne mulighed kan spilleren springe over at deltage i stigefunktionen for den aktuelle hånd. stigefunktionen forbliver aktiv i de næste spilrunder. Når en spiller bruger denne mulighed, forbliver den deaktiveret, indtil stigefunktionen slutter.

• Hvis spilleren vælger BYT MED DEALEREN og SITOUT-mulighederne sammen, har den senest valgte mulighed forrang, og denne mulighed vil være aktiv til næste runde i stigefunktionen.
  • Hvis afspiller vælger BYT MED DEALEREN sammen med BYT PLADSER-indstillingen, vil BYT MED DEALEREN altid have forrang, men begge muligheder deaktiveres til næste runde.
  • Hvis spilleren vælger SPRING OVER sammen med BYT PLADSER-indstillingen, vil SPRING OVER altid have forrang, men begge muligheder deaktiveres til næste runde.
  • Hvis spilleren ikke opnår en blackjack, slutter stigefunktionen og spilleren vinder det beløb, der er angivet på 250k stigen.
  • Indsatsbeløbet på hovedspillet har ingen indflydelse på gevinster i stigefunktionen.

SÅDAN SPILLES SPILLET:

• Der kan spilles op til tre hænder samtidig i dette spil. For at spille skal spilleren placere et væddemål på mindst en hånd. Alle hænderne kan have forskellige indsatser.
  • For at placere et væddemål skal spilleren klikke på en chip nederst til venstre på skærmen for at vælge den ønskede chipværdi. Klik i et af de tilgængelige spilområder (de 3 store cirkler) for at sætte dit spil. Hvert klik øger spillerens indsats med værdien af den valgte chip.
  • Sideindsatser kan placeres på væddemålsområderne "Ladder Feature Bet" på enhver af spillerens hænder. I hver spilrunde kan spilleren placere en "Ladder Feature" sideindsats for hver hånd, der har en regelmæssig indsats.
  • Klik på FJERN INDSATS for at fjerne alle spil fra bordet.
  • Klik på DOUBLE fordobler hver indsats der er placeret på bordet.
  • Klik FORTRYD for at fjerne det sidste spil fra bordet.
  • Minimums- og maksimumspilgrænserne, der er personliggjort til spillerens, vises øverst på bordet. Disse grænser gælder kun for det indledende spil. Handlinger der kræver en ekstra indsats (split, forsikring og double) kan stadigvæk bruges selvom din indsats er lig med maks. indsatsen.”.
  • Klik på GIV KORT for at få uddelt kort. Der gives 2 kort til hver af spillerens hænder der er blevet satset på og dealerens hånd. Kort uddeles med uret, et efter et til hver hånd. Det første kort gives til spilleren yderst til højre. Det sidste kort gives til dealeren med billedsiden nedad.
  • Hvis spilleren spiller mere end en hånd, udføres handlinger for hver hånd separat, startende fra højre hånd, når kortene er uddelt.
  • Hvis dealerens kort med billedsiden op er et Es, bliver spilleren tilbudt en forsikring. Klik på ACCEPTER for at forsikre en hånd ad gangen mod at dealeren har blackjack eller klik på AFVIS for hver hånd, hvis spilleren ikke vil have forsikring. For at acceptere eller afvise forsikring for alle hænder én ad gangen skal du klikke på JA TIL ALLE eller NEJ TIL ALLE-knappen. Dette gælder også for "LIGE PENGE?" scenariet.
  • Hvis spillerens to første kort har samme værdi, kan spilleren dele hånden ved at klikke på knappen SPLIT.
  • Klik på HIT for at modtage endnu et kort eller klik på DOUBLE for at fordoble indsatsen og modtage et tredje kort. Spilleren skal klikke på STAND, hvis han eller hun ikke vil have flere kort.
  • Vær opmærksom på at forsikring, double og split kræver en ekstra indsats. Hvis spillerens saldo er for lav til at dække disse omkostninger, skal spilleren indbetale penge for at gøre brug af disse muligheder.
  • Når spilleren har spillet sidste hånd, afslører dealeren sit kort med billedsiden nedad og kan trække yderligere kort i overensstemmelse med reglerne.
  • Når dealeren stopper med at trække kort, sammenlignes hver af spillerens hænder med dealerens hånd. Hvis spillerens hånd er højere end dealerens og ikke overskrider 21, vinder spilleren med den hånd.
  • Hvis en håndværdi når 22 eller mere, taber den automatisk.
  • Hvis spilleren vil spille endnu en runde, skal spilleren sine spil som beskrevet ovenfor og klikke på REBET for at sætte den samme indsats som i runden før og så klikke på GIV KORT for at få uddelt kort. Klik på SAMME SPIL & GIV KORT for at sætte den samme indsats som i runden før eller DOUBLE & GIV KORT for at satse dobbelt så meget som i runden før. Derefter modtager du dine kort.
  • INDSATS: Den samlede indsats vises i vinduet INDSATS nederst til venstre på skærmen.
  • SALDO: Spillerens resterende spilsaldo, efter at spilleren har placeret den ønskede indsats, vises i SALDO-meteret, dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede indsats.
  • WIN: Det samlede gevinstbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Lydstyrke: VOLUME ON-ikonet spiller spillydene. Klik på VOLUME OFF-ikonet for at slå lyden fra og omvendt.

KNAPPERNE:

• GIV KORT – Giv kort
  • FJERN INDSATS – Fjerner alle indsatser fra bordet.
  • Fortryd -Fjern den sidste indsats.
  • HIT – Træk et kort mere.
  • STAND –Træk ikke flere kort og afslut spillerens tur.
  • DOUBLE – Hvis der ikke er blevet givet kort endnu, dvs. før spillet starter, vil klik på denne knap fordoble alle indsatser på bordet. Når kortene er blevet uddelt, fordobler denne knap indsatserne på valgte hænder og det anmodede sidste kort.
  • SPLIT – Opdeler hånden i to hænder, hvis spilleren har et par.
  • REBET – Sætter den samme indsats som i den forrige runde.
  • REBET & GIV KORT – Sætter den samme indsats som i den forrige runde og uddeler kort.
  • DOUBLE & GIV KORt – Fordobler spillerens indsats fra forrige runde og uddeler kort.
  • JA – Klik for at acceptere forsikring og beskytte dine indsatser på den aktuelle hånd hvis dealeren har Blackjack.
  • NEJ – Klik for at afvise forsikring mod dealerens eventuelle Blackjack og afvis indsatsforsikring for den aktuelle hånd.
  • JA TIL ALLE/NEJ TIL ALLE - Klik på enten Ja til alle eller Nej til alle forsikringer på alle hænder mod forhandleren, der har Blackjack.

REGLER:

• Målet i Blackjack 250k Pro er at få en hånd der er lig med 21 eller tættere på 21 end dealerens hånd, uden at overskride 21.
  • Værdien af hånden er de individuelle korts samlede værdi. Blackjack er den højeste hånd og består af to kort: Et es og hvilket som helst 10-point kort. Blackjack slår 21.
  • Spilleren kan vælge at spille 1 til 3 hænder i spilrunden. De valgte hænder spilles med uret, startende fra spillerens hånd yderst til højre. Dealerens hånd spilles til sidst. Spilleren kan splitte, fordoble og købe forsikring ligesom i normalt Blackjack.
  • Når spilleren vinder, udbetales indsatsen samt gevinsten.

Blackjack 250k Pro er en variant af Blackjack med følgende regler:

• Der bruges 8 bunker kort. Efter hver runde lægges de brugte kort tilbage i bunken og bunken blandes.
  • Esser tæller enten som 1 eller 1, billedkortene tæller som 10 og nummererede kort har den værdi der står på kortet.
  • Spilleren kan ikke splitte en splittet hånd.
  • Der trækkes kun et kort til hvert Es i en splittet hånd.
  • Split og Double påvirker ikke nogen sideindsatser.
  • Es og et 10-point kort efter split tæller som 21 og ikke Blackjack.
  • Spilleren kan fordoble efter splittelse undtagen split af es.
  • Afhængigt af styrken af spillerens kort kan spilleren vælge mellem følgende tilbudte muligheder: “Hit”, “Stand”, “Double”, “Split”
  • Blackjack betaler 1,5 gange spilindsatsen (3 til 2).
  • Hvis spillerens kortværdi er tættere på 21 end dealerens, efter dealeren er stoppet med at trække kort, vinder spilleren indsatsen (1 til 1).
  • Hvis spillerens hånd er højere end 21, er den "Bust" og indsatsen på hånden er automatisk tabt.
  • Hvis spilleren og dealeren har det samme antal point (17 til 21) taber de begge og spillerens indsats bliver betalt tilbage i et "Push".
  • Dealeren trækker altid til 16. Dealeren stopper hvis hånden har en værdi på 17 eller højere (inklusiv soft 17). Dealeren trækker ikke hvis spilleren er "bust".
  • Blackjack slår 21.

SPLIT:

Hvis spillerens første 2 kort har den samme værdi (dvs. parret, for eksempel to 7'ere, to 10'ere, to billedkort osv.), Kan spilleren dele dem i 2 separate hænder. Den anden hånd vil have den samme indsats som den hånd den blev splittet fra. Spilleren trækker derefter yderligere kort til hver hånd. Spilleren kan trække så mange kort han eller hun vil til hver splittet hånd, med mindre spilleren splitter 2 Esser (i dette tilfælde vil der kun blive trukket 1 yderligere kort for hvert Es). Hvis spilleren modtager et Es og et 10-point kort i en splittet hånd, tæller den som 21 og ikke Blackjack.

FORDOBLING:

Spilleren kan fordoble sin indsats på en hånd, før spilleren tager et tredje kort. Spilleren kan ikke fordoble indsatsen på en hånd efter at have taget et tredje kort. Efter en fordobling, modtager spilleren automatisk et sidste kort. Spilleren kan fordoble alle sine hænder, hvis spilleren ønsker det. Spilleren kan også fordoble indsatsen på en delt hånd undtagen opdelingen af es.

FORSIKRING:

Hvis dealerens første kort med billedsiden op er et Es, tilbydes spilleren en forsikring på hver indsats mod at dealeren har Blackjack. Hvis spilleren tegner forsikring, trækkes et beløb svarende til halvdelen af spillerens oprindelige indsats fra spillerens saldo og placeres separat på bordet. Hvis dealeren har Blackjack, bliver spilleren betalt 2 til 1 på sin forsikring. På denne måde mister spilleren ikke den oprindelige indsats (fordi spilleren modtager værdien af den oprindelige indsats plus forsikringsbeløbet tilbage). Hvis dealeren ikke får Blackjack, taber spilleren sit forsikringsspil, men forsætter med den oprindelige indsats. Forsikringer har ingen indflydelse på sidespil.

LIGE PENGE:

Hvis dealeren har et Es og spilleren har BLACKJACK, tilbydes spilleren "LIGE PENGE?". Hvis der klikkes på JA for denne hånd, vil spilleren modtage det samme beløb (1:1) som ved Blackjack, uden at dealerens kort med billedsiden nedad vises. Dermed beskyttes spillere en Dealerens eventuelle Blackjack. Spilleren kan også klikke på NEJ for denne hånd. Hvis dealeren ikke har Blackjack, bliver spilleren udbetalt som normalt med 3:2 for sin Blackjack.

• Hvis de første to kort til spilleren er Es og et 10-point kort, er der BLACKJACK, som betales 3:2, hvis den slår dealeren. Hvis dealeren også har BLACKJACK er resultatet PUSH.
  • Hvis du har et Es og et 10-point kort efter en splittet hånd, er værdien 21 og ikke BLACKJACK. Hvis hånden med 21 vinder, udbetales der 1:1.
  • Når dealeren har færdigspillet sin hånd, vises resultatet for dealeren og spillerens hænder.
  • JA TIL ALLE/ NEJ TIL ALLE knapperne vises hvis alle spillerens hænder har BLACKJACK og dealeren har et Es.
  • JA TIL ALLE og NEJ TIL ALLE knapperne vises ikke, hvis nogen af hænderne har BLACKJACK.

LYDEFFEKTER:

Spilleren vil kunne høre en stemme for følgende:

• Double voice over vil blive hørt ved at klikke på "Double" knappen.
  • Forsikring voice over høres, når forsikringen tilbydes.
  • You Win voice over vil blive hørt når spilleren vinder en normal hånd.
  • Bust voice over vil blive høres, når dealeren eller spillerens hånd er bust.
  • Blackjack voice over høres, når dealeren eller spilleren har blackjack.
  • Samlet kort antal voice over vil blive hørt for hver hånd, når kortene deles ud og efter afslutningen.
  • Push voice over vil blive hørt når Push er tildelt.

INDSATSGRÆNSER:

• Spilleren kan vælge mellem 3 indsatsniveauer (Low Stake, Medium Stake og High Stake).
  • Den minimale og maksimale indsatsværdi afhænger af det indsatsniveau, der er valgt af spilleren.
  • Den minimale og maksimale indsatsværdi for spillerens nuværende indsats er
    • Min. indsatsen er €0.1 og maks. indsatsen er €2500
    • Min. og maks. mulig indsats er €1.
  • Standardindsatsniveauet er Medium.

GEVINSTOVERSIGT:

• Når spilleren vinder, udbetales indsatsen samt gevinsten.

GEVINSTOVERSIGT

Gevinst

Udbetaler

Vinderhånd

1:1

Forsikring

2:1

Blackjack

3:2

Push

Indsats tilbagebetalt

LIGE PENGE

Ja

1:1

Nej

3:2

• Den betalingsformat der bruges her betyder at når spilleren vinder, får han eller hun sin indsats tilbage plus et beløb, der er ganget med spilleren indsats. Eksempel: Hvis et væddemål på 1 placeres på en vilkårlig hånd og spilleren vinder en Blackjack, så krediteres 1 (indsat) + 1.5 (sejr) = 2.5
  • Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i Blackjack hovedspillet er 99,49%.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren med en Ladder Feature sideindsats er 94,28%.
  • Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på "Ansvarligt spil" for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på SPILHISTORIK for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "Spilleregler" for at se spillereglerne.
  • Klik på "Indbetal" for at indbetale på din konto.
  • Klik på "Rigtige penge\for sjov" for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • "SPILHISTORIK" kan kun ses for spil med rigtige penge.
  • Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil for sjov modus.
  • Spilhistorik kan ses ved at logge ind på spillerens konto i desktop-versionen og klikke på "Spilhistorik" i hvilket som helst spil.

FAQ:

1. Spilleren kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal spilleren gøre?

• Hvis spilleren afbrydes midt i spillet, bliver spilleren bedt om at fuldføre det efter at have logget ind igen. Efter at have afsluttet funktionen, kan spilleren fortsætte spillet eller vælge et andet spil efter spillerens valg.

2.Hvad skal spilleren gøre, hvis saldoen er lav for at placere et væddemål?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

4. Hvis spilleren stadig har problemer, kan kundeservice kontaktes, døgnet rundt.