Lucky Lucky Blackjack

Kom tættere på 21 end dealeren, uden at gå over.

Lucky Lucky Blackjack er en variant af det almindelige Blackjack, som indeholder sidespillet Lucky Lucky. Hvis du ønsker flere oplysninger om spilleregler og forskelle fra standardspillet, skal du gå direkte til “Spilleregler”-sektionen.

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Dette spil kan spilles med op til 5 hænder. For at kunne spille, skal du placere en indsats på mindst en af dine hænder. Hver hånd kan have forskellige indsatsbeløb.
  • For at placere en indsats, klik på en jeton nederst til venstre på skærmen for at vælge din jetonværdi. Klik på 1 af de tilgængelige indsatsområder (de 5 større cirkler) for at placere en indsats. Hvert klik forhøjer dine indsatser med den valgte jetons værdi.
  • Der kan placeres sideindsatser på Lucky Lucky-indsatsområderne under enhver af dine hænder. I hver spillerunde kan du placere 1 Lucky Lucky-sideindsats for hver af dine hænder, der har placeret en almindelig indsats.
  • Du kan klikke på RYD INDSATSER for at fjerne alle indsatser fra bordet.
  • Et klik på FORDOBL fordobler alle dine placerede indsatser på bordet.
  • Klik på FORTRYD for at fjerne den sidste indsats, der er foretaget på bordet.
  • Minimums og maksimums indsatsgrænserne afhænger af dit VIP-niveau og vises øverst på bordet. Grænserne gælder kun for den første indsats. Handlinger, som kræver en ekstra indsats (Del, Forsikring og Fordobl) kan stadig vælges, også selvom du har placeret en indsats svarende til maksimumsindsatsen.
  • Klik på GIV KORT knappen for at give kortene. Der gives 2 kort til hver af spillerens hænder og til dealerens hånd. Kortene gives med uret, et af gangen skiftevis til hver hånd, startende med spilleren længst til højre. Det sidste kort gives til dealeren og vender med billedsiden nedad.
  • Hvis du spiller mere end 1 hånd, spilles én hånd ad gangen, startende med hånden længst til højre, så snart kortene er blevet givet.
  • Hvis dealerens synlige kort er et Es, tilbydes du forsikring. Klik på ACCEPTER for at tegne forsikring mod, at dealeren har Blackjack eller klik på ANVEND PÅ ALLE, for at forsikre alle hænder. Hvis du ikke ønsker at tegne forsikring, skal du klikke på AFVIS og ANVEND PÅ ALLE for at afvise, at der tegnes forsikring på nogen hænder.
  • Hvis dine første 2 kort har samme værdi, kan du dele din hånd ved at klikke på DEL.
  • Klik på KORT for at bede om endnu et kort eller klik på FORDOBL for at fordoble din indsats og modtage et tredje kort. Hvis du ikke ønsker flere kort, kal du klikke på STÅ.
  • Bemærk, at Forsikring, Fordobl og Del kræver en ekstra indsats. Hvis din saldo ikke har nok penge til at dække disse indsatser, er det nødvendigt at indsætte flere penge for at kunne anvende disse muligheder.
  • Når du har spillet din sidste hånd, afslører dealeren sit skjulte kort, og har mulighed for at trække yderligere kort, som foreskrevet i reglerne.
  • Når dealeren er færdig med at tage kort, sammenlignes hver enkelt spillers hånd med dealerens hånd. Hvis din hånds værdi er højere end dealerens og ikke har overskredet 21, vinder du den hånd.
  • Hvis en hånd, uanset hvilken, når 22 eller mere, er den gået 'bust' og taber automatisk.
  • Hvis du ønsker at spille endnu en runde, skal du placere indsatser, som beskrevet oven over eller klikke på GENTAG INDSATS for at placere de sammen indsatser som i forrige runde, og klik herefter på GIV KORT for at give kort. Klik på GENTAG & GIV KORT for at placere den samme indsats som i forrige runde eller FORDOBL & GIV KORT for at placere indsatser, der er dobbelt så store som de indsatser, der blev placeret i forrige runde og giv straks kort.

KNAPPER

GIV KORT - Giver kortene.

RYD INDSATSER - Rydder bordet for alle indsatser.

FORTRYD – Fjerner din sidste indsats.

KORT – Anmoder om 1 kort til.

STÅ – Du frabeder dig kort og slutter din tur.

FORDOBL – Hvis der ikke er blevet givet kort endnu, fordobler denne knap alle indsatser på bordet. Hvis der er blevet givet kort, fordobler denne knap indsatsen på den valgte hånd og anmoder om et tredje og sidste kort.

DEL – Del hånden i to, hvis du har et par.

GENTAG INDSATS – Placerer samme indsats som i forrige runde.

GENTAG & GIV KORT - Placerer den samme indsats som i forrige runde og giver kort.

FORDOBL & GIV KORT – Fordobler dine indsatser fra forrige runde og giver kortene.

ACCEPTER – Klik for at acceptere Forsikring og beskyt din indsats, på den pågældende hånd, mod at dealeren har Blackjack.

AFVIS – Klik for at afvise Forsikring mod, at dealeren har Blackjack og spring over indsatsbeskyttelse for den aktuelle hånd.

ANVEND PÅ ALLE – Klik for enten at acceptere eller afvise Forsikring på alle hænder mod, at dealeren har Blackjack.

SPILLEREGLER

Målet med Lucky Lucky Blackjack er at få en hånd, som sammenlagt giver 21 eller er tættere på 21 end dealerens hånd, uden at gå over 21.

Håndens værdi svarer til summen af de iniduelle korts værdier. Blackjack er den højeste hånd og består af to kort: et Es og et hvilket som helst kort med en værdi på 10. Blackjack slår en samlet sum på 21.

Du kan vælge at spille 1 til 5 hænder i en spillerunde. De valgte hænder spilles med uret, startende med din hånd længst til højre. Dealerens hånd spilles til sidst. Du kan dele, fordoble og tegne forsikring lige som i almindelig Blackjack.

Lucky Lucky Blackjack er en variant af Blackjack med følgende regler:

• Der anvendes 6 spil kort. Efter hver runde returneres brugte kort til kortspillet og kortene blandes.
  • Esser tæller enten 1 eller 11, billedkort tæller 10 og talkort deres respektive værdi.
  • Spilleren må ikke dele en delt hånd.
  • Der trækkes kun 1 kort til hvert Es i en delt hånd.
  • Spilleren må fordoble efter en deling.
  • Dealeren tjekker ikke automatisk for Blackjack, uanset dealerens første synlige kort.
  • Efter en deling anses et es og et kort med værdien 10 for 21, og ikke Blackjack.
  • Blackjack udbetaler 1,5 gange det satsede beløb (3 til 2).
  • Hvis den samlede værdi på spillerens kort er tættere på 21 end dealerens, efter at dealeren stopper med at tage kort, vinder spilleren det satsede beløb (1 til 1).
  • Hvis spillerens samlede kortsum er mere end 21, er spillerens hånd gået “bust“, og spilleren taber automatisk denne hånds indsats.
  • Hvis du og dealeren har samme kortsum (17 til 21) vinder ingen af jer og din indsats returneres til dig i et “push”.
  • Dealeren trækker altid op til 16. Dealeren står, når dealerens håndværdi er 17 eller højere (inklusiv en blød 17). Dealeren trækker ikke når spilleren er gået “bust“.
  • Hvis dealerens første kort er et Es, og spilleren fordobler, og dealeren herefter får Blackjack, mister spilleren den fordoblede indsats.
  • Hvis dealerens første kort har værdien 10, og spilleren fordobler og dealeren herefter får Blackjack, returneres den fordoblede indsats til spilleren.
  • Blackjack slår en samlet sum på 21.

DEL

Hvis dine to første kort har den samme værdi, kan du dele kortene til 2 separate hænder. Den nye hånd har samme indsats, som den oprindelige hånd. Du trækker derpå yderligere kort til hver hånd. Du må trække ligeså mange kort, som du ønsker til hver delt hånd, medmindre du deler 2 esser (i det tilfælde får du kun 1 ekstra kort til hvert es). Hvis du får et Es og ét kort med værdien 10 i en delt hånd, betragtes det som 21 og ikke Blackjack.

FORDOBL

Du kan fordoble din indsats på en hånd, inden du tager et tredje kort. Du kan ikke fordoble din indsats på en hånd, efter at du har taget et tredje kort. Når du har fordoblet din indsats, vil der automatisk blive givet et tredje og sidste kort. Du kan fordoble alle dine hænder, hvis du ønsker det. Du kan også fordoble din indsats på en delt hånd.

FORSIKRING

Hvis dealerens første synlige kort er et Es, får du mulighed for at tegne forsikring, på hver af dine almindelige indsatser, mod at dealeren har Blackjack. Hvis du tegner forsikring, bliver et beløb, der svarer varende til halvdelen af din originale indsats, fratrukket din saldo og placeret separat på bordet. Hvis dealeren har Blackjack, betales du 2 til 1 af din forsikring. På denne måde mister du ikke din oprindelige indsats (da du får værdien af din oprindelige indsats plus det forsikrede beløb igen). Hvis dealeren ikke får Blackjack, mister du det forsikrede beløb. Forsikringen har ingen indflydelse på sideindsatser.

10-KORT CHARLIE

10-Kort Charlie er et udtryk for, at spilleren har trukket 10 kort uden at gå 'bust'. Hvis det er tilfældet, vinder spillerens hånd automatisk, med undtagelse af, når dealeren har Blackjack. 10-Kort Charlie gælder også på en delt hånd.

SIDEINDSATSER

En sideindsats er en indsats, som du kan foretage ud over en almindelig spilindsats for at vinde en ekstra gevinst, hvis din spillehånd ikke vinder. Udbetalingen for sideindsatsen afhænger af den kombination, som kortene danner.

Lucky Lucky

Du kan placere en Lucky Lucky-sideindsats på Lucky-indsatsområdet, som findes neden under ethvert almindeligt indsatsområde, for hver af dine hænder, der har placeret en almindelige indsats. Sideindsatsen vinder, hvis dine 2 første kort og dealerens 1. kort danner en kombination med 777 i samme kulør, 678 i samme kulør, 777 i forskellig kulør, 687 i forskellig kulør, 21 i samme kulør, 21 i forskellig kulør, samt enhver 20 og enhver 19 kombination.

Enhver kombination med 777 i samme kulør, 678 i samme kulør, 777 i forskellig kulør, 687 i forskellig kulør, 21 i samme kulør, 21 i forskellig kulør, samt enhver 20 og enhver 19 kombination udbetaler som vist i udbetalingstabellen neden for.

Sideindsatser kan ikke placeres, uden at der er blevet placeret en almindelig indsats først. Der kan placeres flere typer sideindsatser på samme tid.

UDBETALINGSTABEL

Gevinster Udbetaler
Vindende hånd 1:1
Forsikring 2:1
Blackjack 3:2
Samme kulør 777 200:1
Samme kulør 678 100:1
forskellig kulør 777 50:1
forskellig kulør 678 25:1
Samme kulør 21 15:1
Forskellig kulør 21 3:1
Enhver 20 2:1
Enhver 19 2:1

Udbetalingsformatet, der anvendes her, betyder, at når du vinder, vil din indsats blive tilbagebetalt plus det beløb, som er ganget med din indsats.

Bemærkning vedrørende afbrydelser: Hvis du mister internetforbindelsen under et spil, skal du logge ind på casinoet igen. Du vil automatisk blive ført tilbage til spillet, og du kan fortsætte spillet fra det sted, hvor det blev afbrudt. Hvis du genåbner spillet uden at logge ind på casinoet igen, vil spillet starte helt forfra. I begge tilfælde vil dine tidligere gevinster blive udbetalt.

Klik på Historik-knappen, som er tilgængelig i menuen for at finde gamle spilresultater eller yderlige oplysninger om nylige spil. Anvend dit normale brugernavn og adgangskode for at logge ind og tjekke tidligere runders resultater fra både computer- og mobilversionen af spillet.

Bemærkning vedrørende tekniske fejl: En teknisk fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Bemærkning vedrørende ikke betalte indsatser: Ikke betalte indsatser annulleres efter 90 dage.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spiller (RTP) er 99,58 %.

Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) for Lucky Lucky-sideindsatsen er 96,05 %.

Seneste opdatering: 06-09-2019