ivyluckystarmobile

Lucky star

Hovedspilskærm

Spillets formål:

Målet er korrekt at gætte hvilket nummer kuglen lander på under illuminator spin (enten det rigtige nummer eller den rigtige gruppe). Når spilleren har sat de ønskede indsatser, derefter vil illuminator kører rundt om Lucky Star ved at dække hvert nummer (0 til 8 i Lucky Star form) og vil stoppe i et af numrene, hvilket indikerer det vindende nummer / gruppe.

Sådan spiller du

• Vælg det beløb, som spilleren ønsker at satse, ved at klikke på chippen med den pålydende værdi. Den valgte chip løftes.
  • Alle de mulige væddemålstyper er defineret i afsnittet Spiltyper og gevinstoversigt.
  • Klik på FORTRYD eller FJERN, for at fjerne en chip fra bordet.
  • Oplysninger om spillerens tilgængelige saldo og det samlede beløb er vist i øverste højre hjørne af spilvinduet.
  • Spilleren kan placere det beløb, som spilleren ønsker at satse, ved at vælge væddemål efter spillerens valg i menuen Chip-vælger, der ses på højre side af det lucky star bordet.
  • "INDSATS"-knappen bliver først aktiveret når mindst et væddemål er blevet placeret på bordet. "RYD"- og "FORTRYD"-knapperne bliver aktiveret når du placerer et væddemål.
  • Spillere kan placere deres indsatser enten på enkelte numre eller på de forskellige indsatstyper som findes på Lucky Star bordet.
  • Udover disse muligheder findes der en række yderligere indsatsmuligheder i venstre side af Lucky Star bordet.
  • Når spilleren har placeret sine indsatser startes spillet ved at klikke på "SATS".
  • Den blinkende illuminator bevæger sig rundt på stjernen og stopper på et tilfældigt nummer.
  • Når spilleren klikker på "SATS"-knappen, begynder illuminatoren at bevæge sig rundt på stjernen.
  • Når illuminatoren stopper og du vinder, vises en gevinst-animation midt på spilskærmen og nummeret som den landede på fremhæves med en glød.
  • Hvis du vil spille med samme indsats skal du klikke på "GENTAG" og derefter på "SATS".
  • Klik på '?' Hjælp i spilmenuen øverst til højre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Slå lyden til/fra ved at klikke på .Lyd. øverst til højre på skærmen i spilmenuen.
  • Når spillet er afsluttet, forbliver standardchipværdien for det nye spil den samme som spillerens tidligere indsats. Hvis spilleren vil placere en ny indsats, skal der klikkes på + og – i Chip-vælgeren for at vælge den nye indsats spilleren vil placere.
  • Resultater: "Resultater" i højre side af bordet viser alle vindertallene i de sidste 7 runder.
  • Indsats: Indsatsmåleren viser det samlede satset beløb
  • Gevinst: 'Gevinst' -feltet viser det samlede beløb, som spilleren vandt.
  • Saldo: Spillerens resterende spilsaldo vises under "Saldo"-måleren efter spilleren har placeret den ønskede indsats.
  • Når spilleren vinder, ganges indsatsbeløbet med den tilsvarende multiplikator for vindende indsats.
  • Sammenfaldende gevinster fra forskellige indsatsstyper tilføjes til saldoen.

Indsatsgrænser:

• Minimumindsatsen er kr5 og maksimumindsatsen er kr5000. Dette maksimum er bordgrænsen.

Spiltyper & gevinstoversigt:

Spiltype

Dækker

Beskrivelse

Udbetaling

Enkelt nummer

1 nummer

En væddemål placeret direkte på et enkelt nummer (0, 2, 3, 4, 5, 6, 7,8)

x 44

Enkelt nummer

1 nummer

Er væddemål direkte på et enkelt nummer (kun 1)

x 22

Grøn

5 numre

Et væddemål placeret på 'GRØN' dækker grønne farvede tal på STJERNEN, som fremhævet på bordet. Det dækker 5 numre.

x 8.7

Stjerne midtpunkt

stjerne midtpunkt

5 numre

Et væddemål, der placeres på en af disse 5 positioner, der går mellem to punkter på STJERNEN, dækker 5 numre, som vil blive fremhævet på spillebordet baseret på den valgte stjerne.

x 7.3

Stjernepunkt

Stjernepunkt

9 numre

Et væddemål, der placeres på en af disse 5 positioner, dækker 9 numre, som vil blive fremhævet på spillebordet baseret på den valgte stjerne.

X4

Lige

18 numre

Et væddemål placeret på LIGE’ dækker lige tal på STJERNEN som fremhævet på bordet. Det dækker 18 numre (undtagen nummer 0).

x 2.4

Sort

20 numre

Et væddemål placeret på 'SORT' dækker sorte farvede tal på STJERNEN, som fremhævet på bordet. Det dækker 20 numre.

x 2.2

Rød

15 numre

Et væddemål placeret på 'RØD' dækker røde farvede tal på STJERNEN, som fremhævet på bordet. Det dækker 15 numre.

x 2.2

Ulige

20 numre

Et væddemål placeret på 'ULIGE' dækker ulige tal på STJERNEN som fremhævet på bordet. Det dækker 20 numre.

x 1.75

SIDEINDSATSER:

Spiltype

Beskrivelse

Udbetaling

0

Et væddemål placeret på nummer 0 dækker ALLE NULLER på hovedbordet.

x 22

8

Et væddemål placeret på nummer 8 dækker ALLE OTTERE på hovedbordet.

x 14.5

2,3,4,5,6,7

Et væddemål placeret på numrene (2, 3, 4, 5, 6, 7), dækker alle

de respektive numre på hovedbordet.

x 8.7

1

Et væddemål placeret på nummer 1 dækker ALLE ETTERE på hovedbordet.

x 4.35

Chineese

Et væddemål, der placeres på et af disse 5 symboler, dækker 9 numre, der er opstillet og vil blive fremhævet på bordet baseret på det valgte symbol.

x 3.95

INDE

Et væddemål, der placeres på "IN", dækker tal, der er på de indre dele af STJERNEN, som bliver fremhævet på bordet.

x 2.9

HI

Et væddemål placeret på "HI", dækker de 4 højeste numre på alle STJERNEN, som bliver fremhævet på bordet (det er kun numrene 5,6,7,8).

x 2.4

LO

Et væddemål placeret på "LO" dækker de 4 laveste tal på alle STJERNEN, som bliver fremhævet på bodet (det er kun numrene 1,2,3,4).

x 1.75

UDE

Et væddemål placeret på "OUT" dækker tal, der er på de ydre dele af STJERNEN, som bliver fremhævet på bordet.

x 1.45

Spilinformation:

• Spillet og spillereglerne er de samme i spil med rigtige penge og spil for sjov.

Spilindstillinger:

mobile_home-min

• Lobby: Gå til startskærmen, ved at klikke på -knappen øverst til venstre på spilskærmen.

• Lyd: For at slå lyden til og fra.
  • Hjælp: For at se spillets spilleregler.
  • Indbetal: For at indbetale på din konto.

Statistikvindue (RESULTATER):

• Spilstatistikker er enhedsspecifikke.
  • Spilstatistik giver dig mulighed for at se dine tidligere resultater.
  • Statistikvinduet viser de sidste 7 resultater.
  • Statistikvinduet viser de røde, sorte og grønne tal separat efter kolonner.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96,0% til 97,78%, baseret på den væddemålstype, der er valgt af spilleren.
  • For væddemålstyperne enkeltspil, nummer 0, stjernepunkt, rød, sort er RTP 97,78%.
  • For væddemålstypen Stjernens midtpunkt er RTP 97,5%.
  • For væddemålstyperne LO er ODD RTP 97,2%.
  • For væddemålstyperne Alle ettere, Alle ottere, Green, Out, In, er RTP 96,7%.
  • For væddemålstyperne Fem kinesiske symbolerer, RTP 96,6%.
  • For væddemålstyperne HI, EVEN, er RTP 96,0%.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Spilhistorik:

• Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på en PC og vælge menuen "Spilhistorik".

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" knappen øverst til højre på spilskærmen og indbetal.

3. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.