European Roulette Pro

Mål:

Dit mål er korrekt at gætte hvilket nummer kuglen lander på (enten det rigtige nummer eller den rigtige gruppe).

Spillet:

Europæisk roulette spilles med et hjul med 37 nummerede felter (1-36 plus et 0), en kugle og et bord, hvorpå spilleren kan placere sin(e) indsats(er) på et enkelt tal eller på en gruppe af tal. Kuglen drejes rundt i modsat retning af hjulet og falder ned i et af de nummererede felter, som angiver det vindende tal.

Sådan spiller du:

• Vælg din indsats ved at klikke på en chip med den ønskede værdi. Den valgte chip løftes.
  • De mulige spiltyper kan ses i gevinstoversigten.
  • Du kan sætte så mange spil du vil, afhængigt af spiltypen og bordgrænsen.
  • Klik på FORTRYD eller RYD, for at fjerne en chip fra bordet.
  • Information om din spilsaldo og samlede indsats vises.
  • Når du har placeret din indsats, drejes hjulet ved at klikke på "SPIN"-knappen.
  • Når kuglen stopper, markeres det vindende nummer, og alle tabsgivende indsatser fjernes.
  • Hvis du klikker på SPIN eller GENTAG/SPIN, ruller kuglen i hjulet. Gevinstbeløbet udregnes i henhold til nedenstående gevinstoversigt og dine gevinster vises i en gevinsttotal, der kommer op, når der er gevinst. Gevinsten lægges til din spilsaldo.
  • Når kuglen stopper, vises nummeret over hjulet.
  • Gevinstnummeret fra de sidste 5 spilomgange vises i en kolonne til højre på skærmen med den nyeste resultat til venstre.
  • Efter spillet er slut er standardinsatsen den samme som i foregående spil. Hvis du vil sætte en ny indsats klik på den ønskede plads og  placer en ny indsats.
  • Spillet kan spilles uden indsatser på bordet.
  •  For at gentage samme spil, skal du klikke på GENTAG.
  • Du kan fordoble din indsats og dreje hjulet ved at klikke på DOBBELT/SPIN.
  • Du kan gentage dit spil og dreje hjulet ved at klikke på GENTAG/SPIN.
  • NABOER: Du kan sætte kontinuerlige 3/5/7/9/11 tal/VOSINS/ORPHELNS/TIERS ved at klikke på fanen "Naboer", som du finder i højre side af skærmen.
  • Hvis din spilsaldo er for lav til det valgte spil, vises en fejlmelding og spilleren kan indbetale ved at klikke på INDBETAL.
  • Klik på Hjælp i spilmenuen øverst til højre på skærmen, for at se spillereglerne.
  • Du kan slå lyden til og fra ved at klikke på ’knappen ”LYD” øverst til højre i spilmenuen.
  • Du kan slå "Træk for at satse" funktionen  til/fra under Indstillinger i spilmenuen.
  • Indbetal penge på din konto, ved at klikke på Kasse øverst i højre hjørne på spilskærmen i spilmenuen.
  • Dækningsindikatoren viser hvor stor en del af roulette-hjulet, der er gjort indsatser på.

Indsatsgrænser:

Der er begrænsninger på alle spiltyper og en overordnet begrænsning for den samlede indsats på bordet.

Den maksimale indsats – Den samlede værdi af indsatser placeret før et spin skal være lavere end eller identisk med den beløbsgrænse, der er angivet på bordet.

Maksimale indsatser for de forskellige typer spil vises i nedenstående tabel:

Spilmuligheder

Maksimal indsats

Straight

100 DKK

Split

200 DKK

Street

300 DKK

Corner

600 DKK

6-line

600 DKK

Kolonne/dusin

1.500,00 DKK

Even chances

3.000,00 DKK

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

Statistik vindue:

• Spilstatistik giver dig mulighed for at se dine tidligere resultater.
  • Statistik vinduet viser dine seneste 5 resultater.
  • Statistik vinduet viser røde resultater med tal i røde firkanter, sorte resultater med tal i sorte firkanter og resultat af 0 i grønne firkanter.

Paytable:

Indsats

Beskrivelse

Udbetaling

Straight

En indsats direkte på et enkelt nummer.

35:1

Split

En indsats mellem to tilstødende numre ved at anbringe chippen på stregen mellem de to numre.

17:1

Street

En indsats for enden af hver talrække dækkende tre numre.
En indsats placeret på ‘0, 1, 2’, ‘0, 2, 3’  anses også som en Street indsats.

11:1

Corner

En indsats på et hjørne, hvor fire numre mødes, dækker alle fire numre.

8:1

Topline

En indsats mellem de tilstødende streets i 'nul' og '1'. Denne indsats dækker fire tal: 0,1, 2, og 3.

8:1

Line

En indsats for enden af to "streets" på linjen mellem dem. En linje-indsats dækker alle numre i hver street, seks i alt.

5:1

Dusin

En indsats i en af kasserne mærket '1. 12', '2. 12' eller '3. 12', hver dækkende tolv numre.

2:1

Kolonne

En indsats i en af kasserne mærket "2 til 1" for enden af bordet, hver dækkende 12 numre pr. kolonne.

2:1

Rød
Sort
Lige
Ulige
1 til 18
19 til 36

En indsats placeret i en af de seks bokse på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på tavlen, som beskrevet i den pågældende boks. 0 er ikke dækket af nogle af disse bokse. Hvert felt dækker 18 tal.

1:1

Indsats

Beskrivelse

TIER

Denne indsatstype placerer en delt indsats på 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30 og 33/36.

ORPHELINS

Delte indsatser placeret på 31/34, 17/20, 14/17, 6/9 og en straight-indsats på nummer 1 udgør tilsammen en Orphelins indsats.

VOISINS DU ZERO

Denne indsatstype placerer indsatser på 32/35, 19/22, 18/21, 12/15, 4/7, 2 chips på en street indsats 0, 2 og 3,og 2 chips på hjørne-indsats 25/26/28/29.

NABO-INDSATS

Det er muligt at vælge 1,2,3,4,5 numre som naboer.
Når en indsats er placeret på et nummer, vil 1/2/3/4/5 numrene på hver side dette nummer være valgt.
Disse numre udgør tilsammen et nabospil

• Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 97.30%.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på din PC eller mobil og gå til "Spilhistorik".

Indbetal penge på din konto:

Indbetal penge på din konto ved at klikke på "Indbetal" under "Min konto" og vælg den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode. Du kan kun tilføje penge i starten af et nyt spil.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Indbetal på din konto ved at klikke på "INDBETAL" i bwoserpanelet og vælg den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil du se det uafsluttede spil når du logger ind igen.

Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores kundeservice.

Seneste opdatering: 24/11/2016

Seneste opdatering: 31-07-2017