Texas Hold'em Bonus Poker

Mål:

Texas Hold’em er et pokerspil, som spilles mod dealeren.

Spillet er heads-up, hvilket betyder, at spilleren konkurrerer mod dealeren for at se, hvem der har den bedste pokerhånd. Spilleren kan også placere en ekstra bonusindsats.

Både spilleren og dealeren får tildelt to kort. Fem fælleskort bliver så placeret på bordet i løbet af spillet. Både spilleren og dealeren kan bruge disse kort til at lave den højest mulige pokerhånd på fem kort. Spilleren vinder ved at lave en hånd med højere værdi end dealerens hånd.

Bonusindsatsen bliver udbetalt baseret på spillerens første to kort i overensstemmelse med bonusudbetalingstabellen og uanset spillets resultat.

Texas_Main game

Spilinformation:

• Spillet spilles med et enkelt sæt standardkort med 52 kort uden jokere.
  • Kortene blandes før starten på et nyt spil.
  • Alle kulører (spar, hjerter, klør og ruder) har samme rang.
  • Spillet og dets regler er det samme, uanset om der spilles med rigtige penge eller PlayMoney.

Spilindstillinger:

• “Ryd bet” – Efter at du har placeret et bet, kan du klikke på denne knap for at rydde alle bet-indsatser fra bordet. Hvis du trykker på knappen, efter at spillet er afsluttet, bliver alle kort ryddet fra bordet.
  • Dobbelt indsats: Når du klikker på denne knap, bliver en bet-indsats, der er dobbelt så stor som det foregående Ante-bet, placeret på bordet.
  • Sats igen: Når du klikker på Rebet-knappen, bliver en bet-indsats på størrelse med det foregående Ante-bet placeret på bordet, og to kort med billedsiden opad bliver delt ud til spillerne.
  • De følgende muligheder er tilgængelige for spilleren i hvert spil:
    • Flop: Bet og Fold
    • Turn: Bet og Check
    • River: Bet og Check
  • Spilleren eller dealeren - alt efter, hvem der har den bedste pokerhånd - bliver udråbt til vinder.
  • Gevinster bliver automatisk krediteret til spillerens konto, når spillet slutter.

Sådan spiller du:

• Klik på chipsene på kanten af bordet for at vælge din indsats.
  • Når chippen er valgt og spillet startet, skal spilleren placere Ante-bettet ved at klikke på Ante-området på bordet.
  • Når spilleren har placeret Ante-bettet, dukker Deal-knappen op. Klik på Deal-knappen for at starte spillet, eller klik på Ryd-knappen for at fjerne dit bet.
  • Spilleren kan placere en bonusindsats ved at klikke på Bonusindsats-området på bordet. Bonusindsatsen kan kun placeres inden spillet starter. Bonusindsatser kan ikke placeres uden først at placere hovedindsatsen.
  • Når spillet starter, modtager spilleren to kort med billedsiden opad, og dealeren modtager to kort med billedsiden nedad.
  • Hvis spilleren har placeret en sidegevinst, udbetaler systemet automatisk sidegevinsten i overensstemmelse med udbetalingstabellen. Eventuelle sejre bliver udbetalt, når spillet slutter, og nederlag bliver også indsamlet, når spillet slutter.
  • For at fortsætte spillet kan spilleren enten vælge "Bet" eller "Fold", alt efter hvor stærk en hånd spilleren har.

Hvis spilleren vælger "Fold", mistes Ante-bettet, og eventuelle gevinster fra bonusindsatsen udbetales.

• Hvis spilleren vælger "Bet", bliver en indsats dobbelt så stor som Ante-bettet placeret i Flop på Ante-området. Når dette bet er placeret, kan spilleren ikke taget bettet tilbage. Tre kort med billedsiden opad bliver placeret midt på bordet.
  • Spilleren kan enten vælge "Check" eller "Bet". Hvis spilleren vælger "Bet", bliver en indsats på størrelse med Ante-bettet placeret i Turn-området, og ét kort med billedsiden opad bliver placeret midt på bordet. Hvis spilleren vælger "Check", bliver der ikke placeret en indsats i Turn-området, og ét kort med billedsiden opad bliver placeret midt på bordet.
  • Igen har spilleren mulighed for at vælge "Check" eller "Bet". Hvis spilleren vælger "Bet", bliver en indsats på størrelse med Ante-bettet placeret i River-området, og ét kort med billedsiden opad bliver placeret midt på bordet. Hvis spilleren vælger "Check", bliver der ikke placeret en indsats i River-området, og ét kort med billedsiden opad bliver placeret midt på bordet.

Spilleren kan ikke placere bets på “Turn”, ”River” og “Flop” uden også at placere Ante-bettet.

• Nu afsløres dealeres to kort, som før havde billedsiden nedad. Afhængig af, hvem der har den bedste pokerhånd på fem kort, bliver enten dealeren eller spilleren udråbt til vinder.
  • Hvis spilleren har den bedste pokerhånd, så udbetaler dealeren et beløb svarende til de bets, som spilleren har placeret på "Flop", "Turn" og "River."
  • Dealeren udbetaler et beløb svarende til Ante-bettet, hvis spillerens vinderhånd er en Straight eller bedre. I alle andre tilfælde bliver Ante-bettet bare returneret til spilleren.
  • I tilfælde af sejre over Straight, dvs. Royal Flush, Straight Flush, Fire ens, Full House, Flush og Straight, svarer den udbetalte gevinst til det dobbelte af bets placeret på Flop, Turn, River og Ante.
  • I tilfælde af sejre under Straight, dvs. Tre ens, To par, Par og Højt kort, svarer den udbetalte gevinst til det dobbelte af bets placeret på Flop, Turn og River. Bet-indsatsen placeret på Ante bliver returneret til spilleren.
  • Hvis spillerens og dealeren kort har lige høj værdi, vinder ingen af dem, og spillerens bets (Ante, Flop, Turn og River) returneres til spilleren i et "Push".
  • Hvis dealeren har den bedste pokerhånd på fem kort, mister spilleren alle bets. Eventuelle bonusindsatser udbetales.
  • Spillerens bedste pokerhånd kan udgøres af de fem ekstra kort på bordet i stedet for spillerens første to kort.
  • Hvis begge hænder har samme værdi, vinder hånden med de højest nummererede kort. For eksempel slår en Flush med et es som højeste kort en Flush med en konge som højeste kort. Hvis de to hænder har samme højeste kort, vil det højeste kort, som ikke er fælles, anvendes til at bestemme vinderen.
  • Det regnes for en push, hvis de to hænder er fuldstændig ens. Kulørrækkefølgen på kortene anvendes ikke til at bestemme vinderen.

Gevinstoversigt:

ROYAL FLUSH:

Fem kort med samme kulør i rækkefølgen 10, J, Q, K, A betragtes som en Royal Flush.

F.eks. hjerter 10JQKA i hjerter, spar, klør og ruder.

STRAIGHT FLUSH:

Fem kort i rækkefølge og med samme kulør betragtes som en Straight Flush, bortset fra 10, J, Q, K, A.

F.eks. 23456 i hjerter, 678910 i klør, 56789 i spar, 34567 i ruder osv. i rækkefølge.

FIRE ENS:

Fire kort ud af fem med samme værdi betragtes som Fire ens.

F.eks. betragtes 22225, 55557, 99994 som Fire ens.

FULL HOUSE:

Tre kort ud af fem med samme værdi, hvor de resterende to har en anden samme værdi, betragtes som Full House.

F.eks. 5,5,5 i hvilken som helst kulør og 2,2 i hvilken som helst kulør.

FLUSH:

5 kort med samme kulør, som ikke er i rækkefølge, betragtes som en Flush.

F.eks. 2,5,A,7,K i hjerter, 3,6,8,J,Q i spar, osv.

STRAIGHT:

Kort med forskellige kulør (ud af 4) og som er i rækkefølge, betragtes som straight.

F.eks. betragtes hjerter 4, ruder 5, klør 6, spar 7 og hjerter 8 som en Straight.

TRE ENS:

Tre kort ud af fem, der har samme kortværdi, betragtes som Tre ens.

F.eks. vil 999A8, AAA57 betragtes som Tre ens.

TO PAR

To sæt med hver to kort ud af fem, der har samme værdi, betragtes som To par.

F.eks. vil 44998, AA557 betragtes som To par.

ET PAR:

Kun to kort ud af fem, der har samme værdi, og hvor de andre kort har forskellige værdier, betragtes som Et par.

F.eks. vil 44AK8, AAK57 betragtes som Et par.

HØJT KORT:

Værdien af hænder med mindre end ét par afgøres af det højeste rangerende kort.

F.eks. vil 2, K,9,6,3 betragtes som Højt kort.

Udbetalingstabel for bonusindsats:

Bonusindsatser udbetales for spillerens første to kort.

Es-es:

• Hvis spillerens første to kort er esser, bliver denne gevinst udbetalt.

Es-Konge (samme kulør):

• Hvis spillerens første to kort er es og konge med samme kulør, bliver denne gevinst udbetalt.

Es-dronning eller es-knægt (samme kulør):

• Hvis spillerens første to kort er es og dronning med samme kulør eller es og knægt med samme kulør, bliver denne gevinst udbetalt.

Es-konge (forskellig kulør):

• Hvis spillerens første to kort er es og konge med forskellig kulør, bliver denne gevinst udbetalt.

Konge-konge, dronning-dronning eller knægt-knægt:

• Hvis spillerens første to kort er konger, dronninger eller knægte, bliver denne gevinst udbetalt.

Es-dronning eller es-knægt (forskellig kulør):

• Hvis spillerens første to kort er es og dronning med forskellig kulør eller es og knægt med forskellig kulør, bliver denne gevinst udbetalt.

10-10 til 2-2 (par):

• Hvis spillerens to første kort er 10'ere, og spilleren får to ens kort i de næste fem kort, bliver denne gevinst udbetalt.

Es-es

30 TIL 1

Es-Konge (samme kulør)

25 til 1

Es-dronning eller es-knægt (samme kulør)

20 til 1

Es-konge (forskellig kulør)

15 TIL 1

Konge-konge, dronning-dronning eller knægt-knægt

10 TIL 1

Es-dronning eller es-knægt (forskellig kulør)

5 TIL 1

10-10 til 2-2 (par)

3 TIL 1

Gevinst til spilleren:

• Spillerens teoretiske udbytte af hovedspillet er 96,88 %.

Baseret på den optimale strategi beskrevet herunder:

• Flop-bet
      Spilleren bør placere Flop-bettet, når den samlede forventede værdi af Ante-, Flop-, Turn- og River-bets er større end værdien ved at folde.
    • Turn- og River-bets
      Spilleren bør placere Turn- eller River-bettet, hvis chancen for at vinde hånden er større end 50 % baseret på spillerens to kort og de synlige fælleskort på bordet. Hvis chancen for at vinde er mindre end 50 %, bør spilleren checke i stedet.

• Det teoretiske udbytte af bonusindsatsen er 91,10 %.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Seneste opdatering: 13-09-2021