Texas Hold'em Bonus Poker

Spillets mål:

Texas Hold'em ® Bonus Poker er et pokerspil med fælleskort, hvor der spilles mod dealeren. Dette spil er et såkaldt heads-up-spil, hvilket vil sige, at du spiller mod dealeren for at se, hvem der har den bedste pokerhånd. Du kan også placere en ekstra bonussideindsats.

Du og dealeren får hver to hole cards. Herefter uddeles der fem fælleskort. Både du og dealeren kan bruge disse kort til at opnå den højst mulige fem-kortspokerhånd. Du vinder ved at opnå en hånd, der har højere værdi end dealerens hånd.

Din bonussideindsats udbetales i henhold til en bonusgevinstoversigt, uanset hvordan spillet ender.

Game information:

• Spillet spilles med et enkelt standardkortsæt med 52 kort uden jokere
  • Kortsættet blandes ved starten af hvert spil
  • Minimum ante-spil er EUR 1 og maksimum er EUR 100
  • Minimum valgfri bonus side bet er EUR 1 og maks. er EUR 100
  • " Farverne (spar, hjerter, ruder og klør) har samme værdi
  • " Spillet og spillereglerne ved spil for rigtige penge og for fiktive penge er ens

How to play in brief:

• Vælg det beløb, du vil satse som din ante
  • Placer en valgfri bonussideindsats
  • Klik på knappen "Giv kort" for at starte spillet og modtage dine to hole cards
  • " Følgende muligheder vises i hver runde:
    • Flop: Sats og Smid
    • Turn: Sats og Check
    • River: Sats og Check
  • Opnå den bedst mulige pokerhånd med de kort, du har til rådighed
  • Sammenlign din hånd med dealerens hånd for at bestemme, hvem der er vinder
  • Gevinster krediteres automatisk til spillernes spilsaldo

Sådan spiller du:

Klik på de jetoner, der vises på kanten af bordet, for at vælge, hvor meget du vil satse. Jetonværdierne er EUR 1.0, EUR 5.0, EUR 25.0, and EUR 100.0.

Når du har valgt dine jetoner, kan du foretage din ante indsats ved at klikke på området "Ante" på bordet. Hvis du vil fjerne en indsats, skal du trykke på Skift og klikke på en jeton, der allerede er lagt på bordet.

Du skal placere en ante indsats, før spillet kan starte. Når du har placeret din ante indsats, vises knappen "Giv kort". Klik på "Giv kort" for at starte spillet, eller klik på "Ryd" for at fjerne alle indsatser.

Du kan placere en bonussideindsats ved at klikke på området "Bonusindsats" på bordet. Bonussideindsatser kan kun placeres, inden spillet startes.

Når spillet er startet, modtager du to kort med billedsiden opad. Dealeren modtager to kort med billedsiden nedad.

Hvis du har placeret en sideindsats, kontrollerer systemet automatisk, om dine to kort har vundet i henhold til bonusgevinstoversigten. Alle bonusgevinster udbetales, og mistede indsatser indsamles ved spillets slutning.

Afhængigt af om du har en god eller dårlig hånd, kan du nu vælge enten "Sats" eller "Smid" for at fortsætte spillet. Hvis du klikker på "Smid", mister du din ante, og en eventuel gevinst på bonussideindsatsen udbetales.

Hvis du klikker på "Sats", satses det dobbelte af ante-beløbet som "flop-indsats". Flop-indsatsen kan ikke trækkes tilbage, når den først er placeret. Herefter giver dealeren tre fælleskort og placerer dem med billedsiden opad midt på bordet.

Du kan "foretage check" (dvs. vælge ikke at placere en indsats) eller placere en indsats, der svarer til ante, for at se turn-kortet (det fjerde fælleskort). Det fjerde fælleskort gives med billedsiden opad midt på bordet.

Du kan igen "foretage check" eller placere en indsats, der svarer til ante, for at se river-kortet (det femte fælleskort). Det femte fælleskort gives med billedsiden opad midt på bordet. Derefter viser dealeren sine to hole cards, og systemet kontrollerer, hvem der har opnået den bedste pokerhånd på fem kort.

Hvis du har den bedste hånd, betaler dealeren det samme som de indsatser, du har placeret ved flop, turn og river. Dealeren betaler det samme som ante, hvis din vinderhånd er en straight eller bedre. I modsat fald bliver din ante indsats simpelthen returneret.

Hvis din hånd og dealerens hånd har samme værdi (push), returneres dine ante, flop-, turn- og river-indsatser.

Hvis dealeren har den bedste pokerhånd på fem kort, har du mistet alle dine indsatser. Alle gevinster på bonussideindsatser udbetales.

Du kan "spille på tavlen" for at opnå din bedste pokerhånd, dvs. bruge alle fem fælleskort i stedet for dine hole cards.

Hvis begge hænder har samme rækkefølge, er vinderhånden den med de højeste værdier. For eksempel slår en flush med et es som højeste kort en flush med en konge som højeste kort. Hvis to hænder har det samme kort som højeste kort, vil det højeste kort, der ikke er fælles for de to hænder, benyttes til at fastslå vinderen.

Der erklæres push, hvis de to hænder er helt ens. Farverækkefølgen på kortene bruges ikke til at finde en vinder.

Her er en oversigt med de forskellige hænder, der giver gevinst:

Paytable
Poker hand Cards
Royal Flush Ace, King, Queen, Jack, and 10 of the same suit.
Example: A, K, Q, J, 10 of the same suit.
Straight Flush Five cards in numeric sequence, and of the same suit.
Example: 10, 9, 8, 7, 6 of the same suit.
Four of a Kind Four cards of the same value.
Example: 5, 5, 5, 5, 2.
Full House One pair plus Three of a Kind.
Example: K, K, K, 4, 4.
Flush Five cards of the same suit,of any value.
Example: K, J, 9, 6, 3 of the same suit.
Straight Five cards in numerical sequence, but of different suits.
Example: 5, 4, 3, 2, A.
Three of a Kind Three cards of the same value.
Example: 9, 9, 9, A, 8.
Two Pair Two sets of two cards of the same value.
Example: 4, 4, J, J, A.
One Pair Two cards of the same value.
Example: 8, 4, J, J, A.
High Card The rank of hands containing less than one pair is determined by the highest ranking card.
Example: 2, K, 9, 6, 3.

Den teoretiske gevinst til spilleren i hovedspillet er 98.41%

Dine sideindsatser giver følgende gevinster:

Bonus paytable
Player's two-card hand Pays
Ace-Ace 30 to 1
Ace-King (suited) 25 to 1
Ace-Queen or Ace-Jack (suited) 20 to 1
Ace-King (unsuited) 15 to 1
King-King, Queen-Queen, or Jack-Jack 10 to 1
Ace-Queen or Ace-Jack (unsuited) 5 to 1
10-10 through 2-2 (pairs) 3 to 1

Den teoretiske gevinst til spilleren i bonusindsatsen er 91.10%

Ved spillets slutning kan du bruge knappen "Ryd" til at rydde ante indsatsen og placere en indsats på et andet beløb. Knappen "Sats igen" giver dig mulighed for at gentage både din ante og din bonusindsats, og knappen "Dobbelt indsats" giver dig mulighed for at fordoble din ante indsats, men ikke bonusindsatsen. Bemærk, at knappen "Dobbelt indsats" kun vises, hvis din ante indsats i forrige spil ikke var større end EUR 50.00.

Hvis din spilsaldo kommer under den mindste tilladelige indsats, åbnes vinduet "Buy-in". Du kan bruge dette vindue til at købe flere kreditter fra din bwin account.

Du kan kontrollere gevinstoversigten og læse spillereglerne ved at klikke på knappen "Gevinstoversigt". Brug knappen "Spilhistorik" til at få vist logfiler over dine afsluttede spil. Brug knappen "Version" til at få vist spillets aktuelle versionsnummer.

Klik på knappen "X" for at forlade spillet.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen, efter at du har foretaget en ante og/eller bonussideindsats, og spillet ikke er startet, returneres ante og/eller bonussideindsatsen.

Hvis du bliver afbrudt midt i en indsatsrunde, bliver du spurgt, om du vil færdiggøre den, når du logger ind igen. Når spillet er afsluttet, kan du genoptage det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022