Luxon Pay OSS

1. Hvad er Luxon Pay Wallet?
  2. Skal jeg have en konto hos Luxon Pay Wallet for at indbetale?
  3. Hvordan overfører jeg penge til min Luxon Pay Wallet?
  4. Hvordan kan jeg indbetale på min konto med Luxon Pay Wallet?
  5. Hvilke valutaer kan jeg foretage en indbetaling med, når jeg bruger Luxon Pay?
  6. Er der nogle gebyrer forbundet med Luxon Pay Wallet?
  7. Hvor lang tid tager det før penge jeg har overført til min konto er tilgængelige?
  8. Er det sikkert at bruge Luxon Pay Wallet?
  9. Understøttes Luxon Pay Wallet af alle internet browsere?
  10. Kan jeg udbetale til min Luxon Pay Wallet-konto?
  11. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til Luxon Pay?
  12. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med Luxon Pay?
  13. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med Luxon Pay?
  14. Hvor meget kan jeg mindst og maks. få udbetalt med Luxon Pay?

1. Hvad er Luxon Pay Wallet?

Luxon Pay wallet er en online-konto, hvor du kan gemme dine penge til enhver fremtidig online-transaktion. Du kan foretage betalinger og online-køb med din Luxon Pay wallet-konto. Midler kan indsættes og overføres øjeblikkeligt.

2. Skal jeg have en konto hos Luxon Pay Wallet for at indbetale?

Ja. Du skal have en aktiv konto hos Luxon Pay Wallet før du kan benytte denne indbetalingsmetode.

3. Hvordan overfører jeg penge til min Luxon Pay Wallet?

Kunder kan overføre penge til deres wallet-konto med deres egne kredit-/betalingskort (Visa & MasterCard), via bankoverførsel og andre alternative betalingsmetoder til rådighed for den pågældende region

4. Hvordan kan jeg indbetale på min konto med Luxon Pay Wallet?

Følg nedenstående trin:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  3. Du vil nu se Luxon Pay-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  4. Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal".

OBS: Det pågældende beløb skal være mindre end eller lig med beløbet på din Luxon Pay-konto.

5. Du vil nu blive sendt til din Luxon Pay Wallet. Du skal logge ind på din Luxon Pay Wallet-konto.

Følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre din indbetaling.

6. Når betalingen er gennemført, vil du blive omdirigeret tilbage til kasseringssiden.
  7. Du modtager en bekræftelse via e-mail, der bekræfter transaktionsoplysningerne og at pengene krediteres til din konto.

5. Hvilke valutaer kan jeg foretage en indbetaling med, når jeg bruger Luxon Pay?

Luxon Pay handler kun i euro.

6. Er der nogle gebyrer forbundet med Luxon Pay Wallet?

Vi opkræver ikke gebyr for Luxon Pay Wallet indbetalinger.

7. Hvor lang tid tager det før penge jeg har overført til min konto er tilgængelige?

Pengene overføres til din konto med det samme, forudsat at du har penge i din Luxon Pay Wallet.

8. Er det sikkert at bruge Luxon Pay Wallet?

Helt sikkert! Med Luxon Pay kan du foretage helt sikre online-banktransaktioner.

9. Understøttes Luxon Pay Wallet af alle internet browsere?

De mest brugte internetbrowsere som Internet Explorer, Chrome og Firefox understøtter Luxon Pay Wallet.

10. Kan jeg udbetale til min Luxon Pay Wallet-konto?

Ja, for at udbetale til Luxon Pay, skal du have foretaget en indbetaling med din Luxon Pay-konto inden for de sidste seks måneder. Hvis du har foretaget en indbetaling i løbet af de sidste seks måneder, kan du gå til Kassen, vælge "Udbetalinger"-fanen og derefter vælge Luxon Pay-logoet. Din udbetaling bliver sendt elektronisk til din Luxon Pay-konto efter vores interne kontrol.

11. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til Luxon Pay?

Luxon Pay handler kun i euro.

12. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med Luxon Pay?

Ja, du kan få udbetalt mere end din indledende indbetaling via Luxon Pay.

13. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med Luxon Pay?

Ja. Husk dog, at vores interne revisionshold først godkender alle udbetalinger. Denne proces tager normalt op til 2 bankdage.

Når vi har behandlet din udbetaling tager det 24 timer før beløbet er på din bankkonto.

14. Hvor meget kan jeg mindst og maks. få udbetalt med Luxon Pay?

Det mindste udbetalingsbeløb med Luxon Pay er €10.00 og det maksimale udbetalingsbeløb er €10.000.