LUXONPAY OSS

1. Hvad er LUXONPAY?
  2. Skal jeg åbne en konto hos LUXONPAY?
  3. Hvordan kan jeg indbetale på min konto med LUXONPAY?
  4. Hvordan overfører jeg penge til min LUXONPAY Wallet?
  5. I hvilke valutaer kan jeg indbetale med LUXONPAY?
  6. Er det sikkert at bruge LUXONPAY?
  7. Er der noget gebyr forbundet med LUXONPAY?
  8. Kan jeg udbetale til min LUXONPAY konto?
  9. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til LUXONPAY?
  10. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med LUXONPAY?
  11. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med LUXONPAY?
  12. Hvor meget kan jeg mindst og maks. få udbetalt med LUXONPAY?

1. Hvad er LUXONPAY?

LUXONPAY er en fuldt reguleret eWallet, der tilbyder en ligetil måde at sende, modtage og udveksle midler. LUXONPAY tilbyder spot rate-køb og udbetalinger globalt til online- og live poker-begivenheder. Uanset om du ud- eller indbetaler er LUXONPAY altid gebyrfri og der opkræves ingen provision.

2. Skal jeg åbne en konto hos LUXONPAY?

Ja, det er hurtigt og nemt at åbne en konto. Download appen LUXONPAY fra App Store eller Google Play Store, eller åbn en konto via luxonpay.com.

3. Hvordan kan jeg indbetale på min konto med LUXONPAY?

Følg nedenstående trin:

• Log ind på din konto.
  • Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  • Du vil nu se LUXONPAY-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  • Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal".
    OBS: Det pågældende beløb skal være mindre end eller lig med beløbet på din LUXONPAY konto.
  • Du vil nu blive sendt til din LUXONPAY Wallet. Du skal logge ind på din LUXONPAY Wallet-konto.
  • Når betalingen er gennemført, vil du blive omdirigeret tilbage til kasseringssiden.
  • Du modtager en bekræftelse via e-mail, der bekræfter transaktionsoplysningerne og at pengene krediteres til din konto.

4. Hvordan overfører jeg penge til min LUXONPAY Wallet?

Du kan finansiere din walletsaldo ved hjælp af dine egne kredit-/betalingskort (Visa og MasterCard), bankoverførsler og også mange andre alternative betalingsmetoder, der er tilgængelige for din specifikke region.

5. I hvilke valutaer kan jeg indbetale med LUXONPAY?

LUXONPAY handler kun i euro.

6. Er det sikkert at bruge LUXONPAY?

LUXONPAY er helt sikkert at bruge og er en fuldt reguleret FCA eWallet. De bruger en række sikkerhedsforanstaltninger og prioriterer altid KYC- og AML-overholdelse.

7. Er der noget gebyr forbundet med LUXONPAY?

For at undgå gebyrer, når du indbetaler på din LUXONPAY-konto, skal du sørge for at indbetale i din lokale valuta. Der opkræves ingen gebyrer for LUXONPAY wallet indbetalinger.

8. Kan jeg udbetale til min LUXONPAY konto?

Ja, du kan udbetale til din LUXONPAY konto i euro. Du vil ikke blive opkrævet nogen gebyrer for at foretage udbetalinger tilbwin. Hvis du har foretaget en indbetaling i løbet af de sidste seks måneder, kan du gå til Kassen, vælge "Udbetalinger"-fanen og derefter vælge LUXONPAY-logoet. Din udbetaling bliver sendt elektronisk til din LUXONPAY konto efter vores interne kontrol.

9. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til LUXONPAY?

LUXONPAY handler kun i euro.

10. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med LUXONPAY?

Ja. Du kan udbetale mere end din oprindelige indbetaling med LUXONPAY.

11. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med LUXONPAY?

Ja. Husk dog, at vores interne revisionshold først godkender alle udbetalinger. Denne proces tager normalt op til 2 bankdage. Når vi har behandlet din udbetaling tager det 24 timer før beløbet er på din bankkonto.

12. Hvor meget kan jeg mindst og maks. få udbetalt med LUXONPAY?

Det mindste udbetalingsbeløb med LUXONPAY er €10 og det maksimale udbetalingsbeløb er €10.000.