Luxon OSS

1. Hvad er Luxon digital wallet (eWallet) og hvordan fungerer det?
  2. Skal jeg åbne en konto hos Luxon?
  3. Hvordan indbetaler jeg til min konto med Luxon?
  4. Hvordan overfører jeg penge til min Luxon eWallet?
  5. Hvilke valutaer kan jeg foretage en indbetaling med, når jeg bruger Luxon?
  6. Er det sikkert at bruge Luxon?
  7. Er der nogle gebyrer forbundet med Luxon?
  8. Kan jeg udbetale til min Luxon-konto?
  9. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til Luxon?
  10. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med Luxon?
  11. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med Luxon?
  12. Hvor meget kan jeg mindst få udbetalt med Luxon?

1. Hvad er Luxon digital wallet (eWallet) og hvordan fungerer det?

Luxon eWallet er en sikker og bekvem måde at foretage hurtig betaling af penge til forhandlere online. Det er den eneste eWallet, der er gebyrfri for alle transaktioner. Din Luxon eWallet giver dig mulighed for at holde flere valutaer og udveksle mellem dine forskellige valutaer med det samme, til spotkurs og uden ekstra gebyrer.

Desuden kan du sende og anmode om penge fra venner rundt om i verden ved hjælp af dine synkroniserede kontakter til hurtige og sikre globale transaktioner, alt sammen uden gebyrer.

2. Skal jeg åbne en konto hos Luxon?

Åbning af en Luxon-konto er hurtigt og nemt. For at åbne en konto skal du angive følgende:

• Navn
  • Fødselsdato
  • Hjemme adresse
  • Mobiltelefonnummer
  • Fødselsdato
  • E-mailadresse og password

Ingen yderligere information er påkrævet, før du indleder en indbetaling eller modtager penge til din Luxon-konto.

3. Hvordan indbetaler jeg til min konto med Luxon?

Følg nedenstående trin:

• Log ind på din konto.
  • Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  • Du vil nu se Luxon-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  • Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal".
    OBS: Det pågældende beløb skal være mindre end eller lig med beløbet på din LUXON konto.
  • Du bliver nu omdirigeret til Luxon eWallet og skal logge ind på din Luxon eWallet-konto.
  • Når betalingen er gennemført, vil du blive omdirigeret tilbage til kasseringssiden.
  • Du modtager en bekræftelse via e-mail, der bekræfter transaktionsoplysningerne og at pengene krediteres til din konto.

4. Hvordan overfører jeg penge til min Luxon eWallet?

Du kan finansiere din walletkonto med dine egne kredit-/betalingskort (Visa og MasterCard), bankoverførsler og også mange andre alternative betalingsmetoder, der er tilgængelige for din specifikke region.

5. Hvilke valutaer kan jeg foretage en indbetaling med, når jeg bruger Luxon?

Luxon er en eWallet med flere valutaer, og du kan indbetale med 11 valutaer. Indbetal altid i valutaen på din bwin konto, som normalt er Euro, GBP, USD eller RUB.

6. Er det sikkert at bruge Luxon?

Luxon er helt sikkert at bruge og er en fuldt reguleret FCA eWallet. De bruger en række sikkerhedsforanstaltninger og prioriterer altid KYC- og AML-overholdelse.

7. Er der nogle gebyrer forbundet med Luxon?

Nej, Luxon opkræver ingen gebyrer for at indbetale, udbetale, sende/ anmode eller veksling af midler. Husk altid at bruge den samme valuta, når du indbetaler til din bwin konto.

8. Kan jeg udbetale til min Luxon-konto?

Ja, du kan udbetale til din Luxon-konto, uanset hvilken valuta du har bwin på din konto og der opkræves ikke gebyrer for udbetaling af bwin. Hvis du har foretaget en indbetaling i løbet af de sidste seks måneder, kan du gå til Kassen, vælge "Udbetalinger"-fanen og derefter vælge Luxon-logoet. Din udbetaling bliver sendt elektronisk til din Luxon-konto efter vores interne kontrol.

9. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til Luxon?

Luxon er en eWallet med flere valutaer, og du kan indbetale med 11 valutaer. Indbetal altid i valutaen på din bwin konto, som normalt er Euro, GBP, USD eller RUB.

10. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med Luxon?

Ja. Du kan udbetale mere end din oprindelige indbetaling med Luxon.

11. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med Luxon?

Ja. Husk dog, at vores interne revisionshold først godkender alle udbetalinger. Denne proces tager normalt op til 2 bankdage. Når vi har behandlet din udbetaling tager det 24 timer før beløbet er på din Luxon-konto.

12. Hvor meget kan jeg mindst få udbetalt med Luxon?

Det mindste beløb, du kan udbetale via Luxon, er €10 eller tilsvarende.