Auto & Notify Cash Out

Hvad er "Cash Out"?

Er du nogensinde gået glip af en Cash Out mulighed, fordi du havde for travlt? Med Auto Cash Out kan du sætte en Cash Out værdi på forhånd og undgå at det sker igen. Hvis Cash Out værdien i dit spil nås eller overskrider denne værdi, foretages der automatisk Cash Out og pengene vil vente på dig næste gang du har tid til at spille.

Hvad er "Notify Cash Out"?

Vil du have fuld kontrol over din Cash Out uden at skulle holde øje med Cash Out værdien under hele begivenheden? Med Notify Cash Out kan du sætte en Cash Out værdi. Når denne værdi nås eller overskrides, vil du få en meddelelse om det. Du kan derefter se dine spil og kan beslutte dig for om du vil foretage en Cash Out eller ej, alt efter hvad der sker i de begivenheder du har satset på. Denne funktion er kun tilgængelig i vores sportsspil-app.

Hvornår er "Auto Cash Out" og "Notify Cash Out" tilgængeligt?

Auto Cash Out er tilgængeligt for alle markeder hvor Cash Out er aktiveret. Auto Cash Out er tilgængeligt for alle markeder hvor Cash Out er aktiveret når sports-appen er i brug.

Tjek vores Cash Out hjælpeside og vores betingelser og vilkår for alle detaljer om Cash Out.

Hvordan bruger jeg "Auto Cash Out" & "Notify Cash Out"?

Det er let at bruge Auto Cash Out! Du kan sætte en Auto Cash Out værdi ved at trykke på ikonet Cash Out indstillinger ved at siden af Cash Out-knappen i dit spil. Derefter kan du bruge det viste tastatur til at indtaste den Cash Out værdi du ønsker. Når du er tilfreds med dit valg, skal du trykke på "Sæt Auto Cash Out" og din Auto Cash Out værdi vil blive gemt. Når Cash Out værdien er blevet sat, viser en grøn indikator at der er sat en Cash Out værdi. For at gennemgå værdien, der er indstillet, skal du vælge ikonet Cash Out indstillinger og den aktuelle værdi vises.

Notify Cash Out fungerer på samme måde - tryk på Cash Out og vælg Notify-fanen, hvor du kan indstille ved hvilken værdi du vil modtage en meddelelse. Når værdien nås, vil du modtage en meddelelse på din enhed.

Hvis din Cash Out værdi nås eller overskrides, kan du nu læne dig tilbage og slappe af, for der vil automatisk blive foretaget Cash Out af dit spil og du vil modtage en meddelelse, afhængigt af dine indstillinger - du har fuld kontrol.

Kan jeg redigere eller fjerne "Auto Cash Out" & "Notify Cash Out" efter jeg har sat en værdi?

Ja - du skal blot trykke på ikonet Cash Out indstillinger, vælge fanen med de indstillinger du vil fjerne og trykke på "Fjern Auto Cash Out" eller "Fjern Cash Out Notification". Hvis du vil redigere værdierne eller fjerne den aktuelle værdi, kan du indtaste en ny værdi med tastaturet og gemme dine nye indstillinger.

Får jeg besked hvis mit spil er underlagt Auto Cash Out?

Push-meddelelser vil blive sendt til kunder, der har sportsspil-appen installeret på deres enhed og når meddelelser er blevet aktiveret i appen.

Hvor mange gange vil jeg blive underrettet, hvis jeg har angivet en Notify Cash Out værdi?

Hvis du har brugt funktionen Notify Cash Out værdi, vil du blive underrettet én gang og kun én gang, når værdien er blevet nået. Når værdien er blevet nået én gang og meddelelsen er blevet sendt, fjernes værdien Notify Cash Out og en ny skal indstilles til fremtidige meddelelser.