Wheel of Fortune On Air

Det er showtime! Spil MegaJackpots Wheel of Fortune® On Air for en chance for at vinde MegaJackpots på ethvert spin, uanset indsatsniveau! Oplev dit foretrukne gameshow på en ny måde - nu med MegaJackpots Progressive!

Når 3 eller flere Bonus scatter-symboler forekommer på hjulene, bliver det ikoniske Wheel of Fortune®-hjul udløst. Spin det for en chance for at udløse MegaJackpots-bonussen, hvor du kan vinde den Progressive. Jo flere udløsende Bonus scatter-symboler og jo højere indsats, des større er dine odds for at vinde den MegaJackpots Progressive. Hvis det ikke er nok, er der mange andre belønnende hjulgevinster lige fra et genspin af hjulet til indsatsmultiplikatorer!

Sådan satser du

MegaJackpots Wheel of Fortune® On Air indeholder 20 gevinstlinjer, der spilles for 40 mønter.

Indsatskonfigurations-menu (mobil/tablet)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.
Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med. Indsatsen er fastsat til 20 gevinstlinjer plus funktion, hvilket koster 40 mønter.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlet indsats i valuta.
Tryk på minusknappen (-) for at formindske samlet indsats.
Tryk på plusknappen (+) for at hæve samlet indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at godkende indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktionen

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg et antal autospin, tabsgrænsen og enkelt gevinstgrænsen (valgfri).

Når du har valgt den ønskede indstilling, skal du trykke på AUTOSPIN-knappen, og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.

Sådan vinder du MegaJackpots Progressive

Alle indsatser giver chance for at vinde MegaJackpots Progressive. Jo højere indsats, des bedre er din chance for at vinde.

Vind den Progressive, hvis en MegaJackpots-token bliver afsløret i en konvolut under et spil på hjulet i MegaJackpots -bonussen. Jo flere udløsende Bonus-symboler, der forekommer på hjulene inden MegaJackpots-bonussen, jo flere MegaJackpots-tokens er der tilgængelige i bonussen, hvilket øger dine chancer for at vinde yderligere.

Efter alle spins, der ikke tildeler den Progressive, dukker der en bag-scenen Ekstra Chance-trækning op, som også kan tildele den MegaJackpots Progressive.

Chancen for at vinde den Progressive er proportional med det satsede beløb. Spillet er derfor helt fair, og giver de samme odds på alle indsatser per indsatsbeløb, uanset valuta.

En spiller, som for eksempel spiller en 0,20 møntværdi, har dobbelt så stor chance for at vinde den Progressive som en spiller med en 0,10 møntværdi-indsats i samme spil og valuta. Den forventede tilbagebetaling til spilleren er præcis det samme for begge spillere.

Se afsnittet Regler for oplysninger om tilbagebetaling.

Wheel of Fortune® Hjul-funktion

Hvis der forekommer tre eller flere Bonus scatter-symboler hvor som helst på hjulene, bliver Wheel of Fortune® Hjul-funktionen udløst.

Jo flere Bonus-symboler der forekommer på hjulene, jo mere bliver hjulsegmenterne opgraderet.

3 Bonus-symboler udløser et spin på Hjulet.

4 Bonus-symboler udløser et spin på Superhjulet.

5 Bonus-symboler udløser et spin på Ultrahjulet.

Når udløst, bliver der tildelt et enkelt spin på det udløste hjul.

Hvert hjulfelt viser en belønning:

• Multiplikator-segment: Tildeler den samlede indsats ganget med den viste multiplikatorværdi.
  • Mystik-segment: Udløser Mystik-funktionen.
  • Wild Hjul-segment: Udløser Wild Hjul-funktionen.
  • Genspin-segment: Udløser Genspin-funktionen.
  • MegaJackpots-segment: Udløser MegaJackpots-bonussen.

Mystisk forvandling-funktionen

Mystisk forvandling-funktionen bliver udløst, når Wheel of Fortune®-hjulet lander på et Mystik-segment i grundspillet.

Når udløst, bliver et ikke-Bonus-symbol valgt på skærmen som et Mystik-symbol for det pågældende spin:

• Når et Hjul-spin udløser funktionen, bliver de 3 Bonus-symboler og op til 3 ekstra ikke-Bonus-symboler forvandlet til det valgte Mystik-symbol
  • Når et Superhjul-spin udløser funktionen, bliver de 4 Bonus-symboler og op til 7 ekstra ikke-Bonus-symboler forvandlet til det valgte Mystik-symbol
  • Når et Ultrahjul-spin udløser funktionen, bliver de 5 Bonus-symboler og op til 9 ekstra ikke-Bonus-symboler forvandlet til det valgte Mystik-symbol

Mystisk forvandling-funktionen forbedrer altid spillets aktuelle gevinstresultat, og garanterer at forvandle ethvert ikke-vindende resultat på hjulene til et vindende resultat.

Wild Hjul-funktion

Wild Hjul-funktionen bliver udløst, når Wheel of Fortune®-hjulet lander på et Wild Hjul-segment i grundspillet.

Når udløst, bliver ethvert hjul, som indeholder et Bonus-symbol forvandlet til helt hjul med Wild-symboler.

Genspin-funktion

Genspin-funktionen bliver udløst, når Wheel of Fortune®-hjulet lander på et Genspin-segment.

Når udløst, bliver alle Bonus-symboler på hjulene forvandlet til Klæbende Wild-symboler og forbliver på hjulene under resten af Genspin-funktionen.

• Når et Hjul-spin udløser funktionen, bliver der tildelt 3 genspin.
  • Når et Superhjul-spin udløser funktionen, bliver der tildelt 4 genspin.
  • Når et Ultrahjul-spin udløser funktionen, bliver der tildelt 5 genspin.

Multiplikator-funktion

Hvis Wheel of Fortune®-hjulet lander på et multiplikator-segment, bliver den samlede indsats ganget med den multiplikatorværdi, der vises på segmentet, ud over enhver anden gevinst på det udløsende spin.

Multiplikatorværdierne stiger i takt med at antallet af udløsende Bonus-symboler stiger.

Multiplikatorværdierne er:

• Hjul: 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, og 10x
  • Superhjul: 15x, 20x, 25x, 30x, 35x, 40x, og 50x
  • Ultrahjul: 75x, 100x, 125x, 150x, 175x, 200x, og 250x

MegaJackpots Bonus

MegaJackpots-bonussen bliver udløst når Wheel of Fortune®-hjulet lander på et MegaJackpots-segment.

Når udløst, bliver der tildelt et enkelt spin på MegaJackpots-bonushjulet.

Hjulet viser 24 konvolutter indeholdende enten en MegaJackpots-polet eller en præmieværdi.

Antallet af konvolutter, der indeholder en MegaJackpots-polet er baseret på det udløsende hjul:

• MegaJackpots-polet: Hjul
  • MegaJackpots-polet: Superhjul
  • MegaJackpots-polet: Ultrahjul

Når hjulspinnet slutter, bliver den valgte konvolut åbnet og præmien tildelt:

• Præmieværdi-konvolutter tildeler præmieværdien ganget med den udløsende møntværdi.
  • MegaJackpots-polet konvolutter tildeler MegaJackpots Progressive.

Ekstra Chance-gevinst

En bag-scenen Ekstra Chance-trækning kan også tildele MegaJackpots Progressive. Ekstra Chance-trækningen gælder, hvis spillet ikke tildelt jackpotten sidst i ethvert grundspil-spin.

Ekstra Chance-trækningen er baseret på indsatsstørrelsen: jackpotgevinsten følger en lineær skala med indsatsstørrelsen.

Specialanimationer vises, når Ekstra Chance-Jackpotten vindes.

Ekstra Chance-odds er drevet på en udbetalingsmodel; der er derfor forskellige indstillinger i de forskellige retskredse.

Regler

Misbrug eller systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symboler forekommer kun under Genspin-funktionen og Wild-Hjul-funktionen, og de udløser ikke Wheel of Fortune® Hjul-funktionen.

Bonus-symboler fremkommer kun i hovedspillet.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse vil der være en præmiegrænse på enkelt transaktioner med undtagelse af den progressive MegaJackpots. Se gevinstoversigten for flere oplysninger. En transaktion inkluderer resultaterne af Wheel of Fortune® Hjul-funktionen, plus resultatet som udløste funktionen. Hvis gevinstgrænsen nås i grundspillet under Genspin-funktionen, slutter Genspin-funktionen straks, også selv om der er flere genspin tilbage.

MegaJackpots Regler

Når en spiller vinder Jackpotten fremkommer en notifikationsbesked. Kundeservice kontakter spilleren indenfor 24 timer med detaljerne omkring din Jackpot-udbetaling. Præmie-verifikationen kan tage op til 72 timer, og gevinsten vil ikke fremgå af din kontosaldo. Du kan fortsætte med at spille. Det vil ikke have indflydelse på din jackpot.
Det beløb, der udbetales efter verifikationen, er cirka det samme beløb, som ses på Jackpot-tælleren, når du vinder. Jackpotten kan potentielt være højere pga. forsinkelser på tælleren.

I særligt sjældne tilfælde kan to spillere vinde MegaJackpots samtidig. Vinderrækkefølgen afgøres alene ud fra det tidsstempel, der er på den enkelte transaktionsforespørgsel, som viser, hvornår forespørgslen blev modtaget af MegaJackpots-serveren. Det officielle MegaJackpots-gevinstresultat tilhører den spiller, hvis transaktion er tidsstemplet først. Spilleren, hvis tidsstempel er stemplet som nummer to, kan vinde jackpottens Nulstillingsbeløb, hvis spillerens MegaJackpots-vinderresultatet fremkom lige efter den anden spillers MegaJackpots-gevinst, men inden MegaJackpots-tælleren kunne nulstilles.

Alle gældende skatter og gebyrer i forbindelse med gevinster udbetalt til en spiller, og alle andre udbetalinger til den vindende spiller, er udelukkende hans/hendes ansvar. Gevinster kan ikke overføres, byttes eller udbetales til andre formål.

Jackpotten repræsenterer en voksende topgevinst, hvor vækstraten finansieres med en fast procentdel af alle de enkelte indsatser fra alle de spillere, der spiller med om jackpotten.

Yderligere oplysninger

Mistet forbindelse under en Jackpotgevinst
I det usandsynlige tilfælde at forbindelsen går tabt eller spillet nulstilles under et jackpot-udløsende spin, vil jackpotten blive tildelt. En besked om en jackpot-gevinst vil ikke blive vist på skærmen, når spillet genindlæses, og gevinsten vil ikke fremgå på din kontosaldo. Alle normale gevinster vil fremgå på din kontosaldo. Fortsat spil i dette eller andre spil, har ingen indflydelse på din jackpot-udbetaling. Kundeservice kontakter dig inden for 24 timer med detaljerne for din jackpot-udbetaling. Præmie-verifikationen kan tage op til 72 timer.

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, undtagen i tilfælde hvor ét spin låser op for en funktion med efterfølgende spin eller serier af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, indsatsstørrelse (undtagen jackpotten), din saldostørrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for enhver given spiller i en spillesession kan variere meget fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske udbetaling, du kan opleve.

Intellectual Property
® & © 2019 Califon Productions, Inc. Alle Rettigheder Forbeholdes.
© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres partnere, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

Sidst opdateret 30. november 2018

RTP =  92.55%

Seneste opdatering: 24-04-2019