Independence Pays

Mål:

• Independence Pays er en spillemaskine med fem reels og 10 faste betalingslinjer..
  • Symboler udbetales fra venstre til højre.
  • Hovedfunktionen er at samle røde, hvide og blå symboler, som enten er barer eller Alle syvere, på tværs af hjul 2, 3 og 4 i i farvemæssig rækkefølge.
  • At samle røde, hvide og blå vil aktivere freespins. Freespin
  • Vores Freespin Freespins-funktionen spilles på 3*3 hjul med 5 faste betalingslinjer..

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": En standardindsats indstilles, når spilleren starter spillet. Spillere kan ændre indsatsværdien i computertilstand ved at klikke på knapperne + eller -, og i mobiltilstand med indsatsvælgeren i menuen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAKS. INDSATS' for at afgive den maksimale indsats. Denne mulighed vil blive deaktiveret, hvis spillerens saldo er utilstrækkelig.
  • Spin: For at starte spillet med den aktuelt valgte INDSATS, skal du klikke på SPIN-knappen. I skrivebordstilstand findes spin-knappen i højre side af skærmen. på skærmen Men i mobiltilstand findes den i bunden af skærmen i stående visning og i højre side af skærmen i landskabsvisning.
  • Gentag indsats/Ændr indsats: Indsatsen for det næste spin vil være den samme som det beløb, der blev satset på det foregående spin. Klik på knappen "SPIN" for at spille med den samme indsats.
  • Gevinstoversigt: Ved at klikke på ‘i’-ikonet, der er placeret over indsatspanelet, kan spillere tilgå Gevinstoversigt på spilskærmen Spillere kan gå tilbage til spillet ved at klikke på luk-ikonet på Gevinstoversigt på spilskærmen I mobilvisningen kan spillerne tilgå gevinstoversigt ved at klikke på menuen og vælge gevinstoversigt mulighed.
  • Lydstyrke: Hvis du vil slå lyden til eller fra, skal du klikke på lydstyrkeikonet.
  • Kreditter: Den resterende spilsaldo vises under "SALDO", når den ønskede indsats er blevet afgivet, og hjulene har drejet. Summen af de beløb, der vises under saldomåleren (herunder den samlede indsatsværdi), repræsenterer spillerens aktuelle spilsaldo. Spilsaldofeltet vises nederst på spilskærmen.
  • 'AUTOSPIN': Vælg muligheden 'AUTOSPIN' for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil autospin-funktionen være deaktiveret.
  • For at konfigurere Autospins skal du klikke på Autospin-knappen, som vil åbne vinduet, og derefter markere afkrydsningsfelterne/indstillingen, du vil spille Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet.
  • Klik på knappen 'Autospin' for at stoppe AUTOSPIN-funktionen.
  • De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge maksimalt 100 spins og spille, indtil spillersaldoen er mere end den samlede indsats.
    • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet kører automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er angivet i den numeriske tekstboks.
    • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospin.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
    • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
    • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.

Spilindstillinger:

• Baggrundsmusik: Slå til/fra for at aktivere eller deaktivere baggrundsmusikken for spilniveauer.
  • Lydeffekter: Slå tænd/sluk-knappen til/fra for at aktivere eller deaktivere lydeffekter som gevinstanimationslyde.
  • Lydstyrke: Lydstyrken for lydeffekter kan justeres med en skyder.
  • For at konfigurere spilindstillinger skal du klikke på ikonet "Indstillinger" nederst på spilskærmen mellem Gevinstoversigt og Lydikoner.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når denne mulighed vælges, kan mellemrumstasten bruges til at starte et

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på menuikonet for at se valgmuligheder såsom Gevinstoversigt, Spilindstillinger, Indstillinger, “i"-ikonet og Betaling på mobilen.
  • Klik på Hjem for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på Gevinstoversigt Gevinstoversigt på spilskærmen
  • Klik på Tilbage-knappen for at vende tilbage til spillet.
  • Klik på Lydstyrke ikon for at afspille spilmusik (osv.).
  • Klik på ‘$’ for at gå til indbetalingsskærmen.

Spilleregler:

• Independence Pays er en spillemaskine med fem reels og 10 faste betalingslinjer..
  • INDSATSVÆRDIEN kan ændres med knapperne "+" og "-".
  • Klik på SPIN-knappen for at starte spillet med den aktuelt valgte INDSATS og 10 faste linjer.
  • Freespin tildeles ved at samle røde, hvide og blå symboler i rækkefølge på tværs af hjul 2, 3 og 4. Disse kan være Alle barer eller Alle syvere, men skal være i farvemæssig rækkefølge.
  • Alle som vinder Alle vindende symboler betaler fra venstre til højre..
  • Alle gevinster på gevinstlinjerne ganges med indsatsbeløbet pr. linje..Alle Pudbetalinger foretages i henhold til paytable.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til saldoen.
  • Kun den højeste gevinst på hver gevinstlinje vil blive udbetalt.
  • Hvis du logger ind på din konto på computerhjemmesiden og vælger muligheden "Spillogfiler" i et spil, kan du se din spilhistorik.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil med jackpot er 93,65 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil og uden en jackpot er 91,77 %.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

GRATIS Freespins-funktion:

• Vores Freespin Freespins-funktionen aktiveres ved at samle røde, hvide og blå symboler i rækkefølge på tværs af hjul 2, 3 og 4. Disse kan bestå af udelukkende barer eller syvere, men skal være i farvemæssig rækkefølge.
  • Spillere vil blive tildelt 3 GRATIS pins.
  • Gratis spil vil være spillet på 3 * 3 hjul med 5 faste betalingslinjer..
  • 3 ens vinder vil blive betalt i henhold til paytable.

Jackpot-regler:

• The Big One-jackpotten kan udløses når som helst, både ved normale spins og ved brug af autospin-funktionen.
  • Når en spiller får en jackpot, flytter spilskærmen sig til jackpotskærmen, hvor et Jackpot-hjul med en liste over alle jackpot-navne er til rådighed. Gevinstbeløb for det nuværende jackpot-spin er nævnt i jackpot-tabellen.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem jackpots vises på hjulet.
  • Når du klikker på 'SPIN', begynder hjulet at rotere og stopper derefter på en tilfældig jackpot. Du får derefter tildelt den pågældende jackpot.
  • Big One-jackpots spilles på tværs af forskellige spil, og alle spil har lige stor chance for at udløse jackpotten.
  • En jackpot kan kun vindes af én spiller, og dette gælder for alle jackpot-niveauer.
  • I tilfælde af at netværket afbrydes under jackpothjul-funktionen, krediteres jackpotgevinsten automatisk til spillerens kontosaldo.
  • Jackpotten udløses tilfældigt.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser, jo større chance har du for at få jackpot.
  • Antallet af spins tildelt ved jackpot-skærmen er det samme som antallet af jackpots tildelt.
  • Kun spil om rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Jackpotbidrag og -udløsning vil ikke være gældende for spil, der spilles under "spil for sjov/demo"-tilstanden./Spil"-tilstand.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se de detaljerede regler for spillet som en webside.
  • Klik på Spilhistorik for at se resultater af dine tidligere spil.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne siden for Ansvarligt spil.
  • Ved klik på Rigtige penge /Spilpenge for at skifte mellem indstillingerne om at spille om rigtige penge eller spilpenge.
  • Klik på ‘Indbetal’ for at indbetale penge på din konto.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis en spiller mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte Spil . Spilleren kan se resultatet ved at klikke på knappen 'Spilhistorik' når spilleren logger på igen.
  • Hvis spilleren mister forbindelsen midt i bonusrunden, vil spilleren blive bedt om at fuldføre det uafsluttede spil, når spilleren logger på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.