Loot’EnKhamun

Mål:

Loot’EnKhamun er en fem-hjuls "All Ways" spilleautomat uden betalingslinjer og med 243 mulige måder at vinde på i hovedspillet og 1024 måder at vinde på i de gratis spins. Symboler betaler fra venstre til højre i efterfølgende kombinationer (veje) inklusiv hjul 1. De scatter hieroglyf-symboler giver ikke gevinst. Der findes fem forskellige scatter "hieroglyf"-symboler, et for hvert hjul Når et scatter symbol lander på et hjul, vil det lille replica-hieroglyf-symbol til venstre for hjulene lyse op. Når tre af de scatter hieroglyf-symboler ses på hjulene, udløses Loot’EnKhamun bonusrunden med gratis spins. Freespin bonuspil kan ikke genudløses under freespin.

Loot’EnKhamun Logo wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen de scatter hieroglyf-symboler og findes kun på hjul 1,2,3 og 4 i grundspillet.

THE BIG ONE JACKPOT:

The BigOne Jackpot består af fem jackpots på forskellige niveauer; niveauerne er - fra den mindste til den største - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot, og Colossal Cash Jackpot. Alle fem jackpots vokser progressivt når spillere placerer indsatser. Alle fem niveauer i The BigOne Jackpot kan vindes uanset om du rammer en vindende kombination når du satser et beløb. Jackpot udløses tilfældigt. Jo større indsats desto flere chancer har du for at vinde en jackpot. Jackpotten kan ikke knækkes under freespin. Hvis der er en jackpot som udløses i løbet af grundspillet og som også udløser gratis spins, bliver jackpotten spillet og vist efter bonusrunden med gratis spins.

Information:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 93,69%.

Sådan spiller du

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • Der er ingen linjer i dette spil. Alle gevinster udbetales fra venstre til højre, undtagen Scatters som giver gevinst overalt
  • Den SAMLEDE INDSATS er 20 gange indsatsen per vundet.
  • Klik på 'SPIN' til højre på skærmen (Med cirkulære pile) for at starte spillet. Efter at hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • BEREGNING AF GEVINSTBELØB: Vindende symbol-kombinationer kan ske fra venstre mod højre på alle mulige måder på sammenhængende hjul, med undtagelse af scatter symboler. Kun den største gevinstkombination på hver Way kommer til udbetaling fra venstre mod højre på sammenhængende hjul, inklusiv hjul 1, i tilfælde af et bonusspil. Hvis f.eks. es-symbolet ses på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 (som position 0, 1, 2, 3 og 4) vil der kun falde udbetalinger for 5 es-symboler.

Hjulstrukturnummereringen for vindende kombinationer i hovedspillet og bonusrunden med gratis spins er som følger:

Hovedspil:

0 1 2 3 4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14

Spil med gratis spins:

0 1 2 3 4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
  • Hvis to af de samme symboler ses på hjul 1,2 og på hjul 3 vil "way"-gevinst ikke betale for 5 af de pågældende symbol-kombinationer. Men du får gevinst for 3 separate "Way"-gevinster med 3 af de samme symboler på hjul 3. F.eks. hvis et Symbol Ni lander på hjul 1 og 2 og 3 og tre symboler med 9 lander på hjul 3, vil der være 3 forskellige gevinster for symbol 9. Hver vej giver gevinst, med tre efterfølgende symbol 9. Hjul-positionen for ovenstående "way"-gevinst vil se ud på følgende måde: 0,1,2 0,1,7 0,1,12.
  • "Way"-gevinster ganges med den samlede indsats. Scatter hieroglyf-symboler giver ikke gevinst. Der findes 243 mulige måder at vinde på i hovedspillet og under freespin er der 1024 måder, da der er 4 symboler på hvert hjul.
  • Alle gevinster som følge af sammenhængende symboler på hjulene eller udløsning af en bonusrunde vises ved at symbolerne bliver levende. Den samlede gevinst vises i ticker-området nederst på hjulene.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det efterfølgende spil, forudsat at du har tilstrækkelige midler på din konto. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats. Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved INDSATS feltet.
  • AUTOSPIN”: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinst er lige med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab ikke overskrider: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
    • Spin til jackpot: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste Jackpot gevinst.
  • Klik på STOP-knappen for at stoppe AUTOSPIN og spille videre i normal tilstand.
  • Klik på X for at afbryde AUTOSPIN i dialog-vinduet.
  • Det samlede gevinstbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • MAKS INDSATS”-knappen ændrer indsatsen per linje til det maks. mulige.
  • Hvis din saldo er lavere end din samlede indsats, justeres indsatsen ikke til den næst mulige indsats. Istedet vises en besked med en anmodning om at vælge en lavere indsats eller at indbetale.
  • Vær opmærksom på: Autospin funktionen virker ikke i spil for sjov modus.
  • Den samlede indsats vises i INDSATS bjælken, som findes til venstre for SALDO nederst på skærmen
  • Din kontosaldo vises ved SALDO nederst på skærmen.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Browser-knap panelfunktioner

• Klik på Rebuy for at købe flere kredits til spillet fra din konto.
  • Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

Regler

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Spilleregler:

• Ingen betalingslinjer - All Ways spilleautomat - 243 Ways i hovedspillet, 1024 Ways i gratis spins.
  • 5-hjuls spilleautomat - 5 x 3 slot view in main game, 5 x 4 slot view in free spins.
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Når du klikker på "SPIN" starter spillet med den valgte "INDSATS".
  • Gevinster vises i "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • "Way"-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Kun højeste gevinst på alle mulige Way-måder kommer til udbetaling.
  • Hvis der er 3 eller flere matchende symboler (inklusiv joker-symboler) får du en gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Sammenfaldende Way-gevinster på forskellige hjul-positioner lægges til den samlede gevinst.
  • Alle mulige gevinst-kombinationer lægges til den samlede gevinst.
  • Der gives ikke gevinst for tre eller flere scatter hieroglyf-symboler som ses på hjulene.
  • Der findes fem forskellige scatter hieroglyf-symboler. Et for hvert hjul.
  • Scatter symboler dukker ikke op i løbet af de gratis spins
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre på sammenhængende hjul, inklusiv hjul 1.
  • Der gives ikke gevinst for scatter hieroglyf-symboler når de ses på hjulene.
  • 3 eller flere scatter hieroglyf-symboler hvor som helst på hjulene starter freespin-bonusspillet
  • Loot’EnKhamun Logo wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen de scatter hieroglyf-symboler.
  • Loot’EnKhamun Logo-symbolet findes kun på hjul 1, 2, 3, og 4.
  • Loot’EnKhamun Logo-symbolet fungerer kun i sammenhæng med andre symboler, undtagen scatter hieroglyf-symboler

Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på X-knappen til højre på siden.

Funktioner:

Jackpot spil:

• Skærmbilledet skifter til et skærmbillede med jackpot-spillet. Her vises alle jackpots og deres størrelser i venstre side og et hjul vises i højre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
    • Orange farve repræsenterer Blitz Cash Jackpot.
    • Rød farve repræsenterer Quick Cash Jackpot.
    • Blå farve repræsenterer Super Cash Jackpot.
    • Grøn farve repræsenterer Mega Cash Jackpot.
    • Lavendelblå farve repræsenterer Colossal Cash Jackpot.
  • SPIN-knappen vises nederst til højre på skærmen. Når du klikker på "SPIN" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derfter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot irammes, vises en pop-op besked på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Når du klikker på "OK" på pop-op beskeden kommer du tilbage til hovedspillet.
  • Du kan se de fem jackpot værdier øverst på Loot’EnKhamun hovedskærmen
  • Jo mere du satser per spil, desto større chance har du for at vinde jackpotten

FREESPIN BONUSSPIL:

• Bonusrunden med gratis spins udløses når 3 eller flere scatter hieroglyf-symboler ses på hjulene.
  • Bonusspil-skærmen vises. Tre plader vil blive vist. De første tre sten lyser op for at vise hvilke det er muligt at vælge når du holder musen over dem.
  • Hvis spilleren vælger den rigtige plade bliver den til guld og de vundne gratis spins og multiplikator vises i boksen. Beløbet lægges til dit totale.
  • Hvis professoren når til den sidste række af tre plader, vises beskeden "Du har vundet" og hvor mange freespin og multiplikatorer spilleren har vundet.
  • Spilleren føres derefter videre til runden med gratis spins. De gratis spins vises i 4 X 5 spilleautomat-format.
  • Alle gevinster under freespin ganges med freespin multiplikatoren.
  • Alle scatter gevinster i løbet af gratis spins giver ingen gevinst.
  • Freespin bonusspil kan ikke genudløses under freespin. Når alle freespin er blevet brugt, vendes der tilbage til hovedspillet.
  • De gratis spins spilles med samme indsats som i det udløsende spil.
  • Antallet af gratis spins og den tildelte multiplikator er tilfældige.
  • Antallet af tildelte gratis spins for hvert udløsende spil kan ligge mellem 6 og 30 og den tildelte multiplikator mellem 2 og 8.
  • Gratis spins gevinster lægges til Way gevinster.

Gevinstoversigt:

• GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "Hjælp"-knappen.
Loot’EnKhamun logo wild-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter hieroglyf-symboler.
Loot’EnKhamun freespin bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter hieroglyf-symboler vises hvor som helst.

x5-500

x4-50

x3-20

x5-100

x4-20

x3-5

x5-25

x4-8

x3-2

x5-15

x4-4

x3-1

x5-12

x4-2

x3-0.8

x5-10

x4-1

x3-0.5

x5-8

x4-0.8

x3-0.4

x5-6

x4-0.6

x3-0.3

x5-4

x4-0.4

x3-0.2

x5-2

x4-0.2

x3-0.1

Alle symboler betaler fra venstre til højre undtagen scatter

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Du kan også tilføje penge ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis spillesaldoen går under minimumindsatsen, vises buy-in-vinduet automatisk For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen i hovedlobbyen (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "INDBETAL" i "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kunder) eller klikke på "Indbetal nu" i "Buy-in"-vinduet i spillet.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller et jackpot-spil, vil softwaren automatisk fuldføre spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdateringsdato: 14.9.2016

Seneste opdatering: 30-05-2019