CRY WOLF BOUNTY

MÅL:

• CRY WOLF BOUNTY er et slot-spil med 5x3 hjuloversigt og 25 faste betalingslinjer, der har  både en GRATIS SPINS-runde og en POT-funktion, hvor spilleren kan vinde op til tre POTS - Mega, Major eller Mini. POT-funktionen udløses, når 7 månesymboler indsamles fra spillets hjul. GRATIS SPINS udløses, når tre eller flere Scatter-symboler med solnedgangen vises i spillet.

SÅDAN SPILLER DU:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en standardindsats på forhånd. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at klikke på + eller - knapperne på hver side af BET-ikonet, når du spiller via desktop- eller mobiludgaven. Slået til ved at klikke på Bet-ikonet vil vinduet med valgmuligheder komme frem, og spilleren kan vælge den ønskede indsats mellem Min. og Max. indsatsen.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Vil standardindsatsen for næste spin være det samme beløb, der blev satset på det forrige spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats.
  • Spin: SPIN-knappen til højre og i midten af skærmen starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobilenheder.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at trykke på hamburger-menuen og derefter vælge gevinstoversigt-muligheden. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke luk-ikonet.
  • Lydstyrke: Lydstyrkeknappen afspiller spillets musik. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når spilleren har placeret sin ønskede indsats, vil den resterende kontobalance vises under 'BALANCE'. Spillerens aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises under 'SALDO' og i INDSATSMÅLEREN. Spilsaldoen vises nederst på spilskærmen.
  • 'AUTOSPIN': Vælg muligheden 'AUTOSPIN' for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil autospin-funktionen ikke gælde.
  • Autospins kan konfigureres ved at klikke på Autospin-knappen og derefter vælge antal af spins.
  • Klik på spin-stopknappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen.
  • I spillepengetilstanden vil "AUTOSPIN"-muligheden blive deaktiveret.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på hamburger-menuikonet for at se betalingsoversigten og spilleregler
  • Klik på 'i'-ikonet for at se spillereglerne.
  • Klik på gevinstoversigt-muligheden for at se gevinstoversigten.
  • Tryk på luk-ikonet for at gå tilbage til spillet.

SPILLEREGLER:

• Cry Wolf Bounty Game spilles med 25 faste betalingslinjer.
  • Klik på SPIN for at starte spillet med den valgte INDSATS.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på knapperne - og +.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på reelet yderst til venstre.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den aktuelt valgte indsats.
  • Kun den højeste gevinst på hver betalingslinje udbetales.
  • Wild-symboler (Wolf-symboler) erstatter alle symboler undtagen de spredte solnedgangs- og månesymboler.
  • Scatter-symboler og Wild-symboler (Wolf-symboler) fører ikke til en udbetaling i hovedspillet eller i runden med gratis spins. Månesymboler fører ikke til en udbetaling i hovedspillet.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle månesymboler, der er synlige, indsamles i et spor med 7 positioner.
  • Indsamling af 7 månesymboler vil udløse POT-funktionen. Månesymboler kan holdes mellem spil på tilfældig basis; dette indikeres via HOLDT-panelet.
  • Når to funktioner udløses i samme spin, bliver POT-funktionen udløst først, efterfulgt af Gratis Spins-funktionen.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet varierer mellem 93.98% og 94.20 %.
  • Maks. RTP opnås ved at bruge en lige indsats per linje.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 €, eller det tilsvarende beløb i din valuta, under hovedspillet, Gratis Spins-runden og POT-runden. Gevinster fra Mini-, Major- og Mega-jackpots vil også blive indregnet i den maksimale gevinst. Yderligere linjegevinster, gevinster fra gratis spins og gevinster fra Mini-, Major- og Mega-jackpots går tabt, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af spillet.

FUNKTIONEN MED GRATIS SPINS:

• 3 spredte solnedgangssymboler på hjul 1, 3 og 5 vil udløse gratis spins-funktionen og 5 gratis spins tildeles spilleren.
  • Under runden med gratis spins, vil hjul nummer to, tre og fire fungere som ét kæmpe symbol.
  • Under runden med gratis spins vil Scatter-symbolerne med solnedgangen, månesymbolerne og Wild-symbolerne (Wolf-symbolerne) kun vises på det kæmpe reel, og disse vil ikke distribueres på reel nummer ét og fem.
  • Et kæmpe månesymbol udløser POT-funktionen og overfører nu månesymboler til matrix-funktionen, inden POT-funktionen igangsættes.
  • Et kæmpe Scatter-symbol med solnedgangen genudløser fem gratis spins i funktionen med gratis spins.
  • Kæmpe Wild-symbolet (Wolf-symbol) erstatter alle andre gældende symboler og tildeler en gevinst på minimum fire ens symboler.
  • Alle indsatser under runden med gratis spins vil være de samme som ved det udløsende spin.
  • Alle udbetalinger i forbindelse med gratis spins foretages i overensstemmelse med gevinstoversigten.

HOLDT-FUNKTION:

• Alle månesymboler, der er synlige indsamles på et spor med 7 positioner.
  • POT-funktionen udløses, når der indsamles 7 eller flere månesymboler, og 3 gratis spins tildeles.
  • Månesymboler kan holdes mellem spil på tilfældig basis; dette indikeres via HOLDT-panelet.
  • Alle holdte måner bevares ved den samlede indsats – inkl. spil med funktionsforstærkere – og afhænger af den specifikke platform.
  • Antallet af indsamlede månesymboler overføres til spillets matrix ved starten af POT-funktionen.

POT-funktion:

• POT-funktionen aktiveres, når 7 eller flere månesymboler indsamles i hovedspillet.
  • Kæmpe månesymbolet i runden med gratis spins udløser også POT-funktionen.
  • Til at starte med tildeles 3 gratis spins.
  • De indsamlede månesymboler overføres til POT-funktionen og uddeles derefter tilfældigt i matrix-funktionen med 5x3-reels.
  • Eventuelle efterfølgende månesymboler, der lander under gratis spins-runden tilføjes og låses også.
  • Hvis ét eller flere månesymboler lander, vil antallet af gratis spins igen være 3.
  • Funktionen afsluttes, når alle gratis spins er afsluttede, eller når spilleren vinder en MEGA-bonus.
  • Hvert månesymbol, der lander i POT-funktionen, får tildelt en tilfældig multiplikatorværdi på 1x – 100x, som ganges med den samlede, placerede indsats.
  • Månesymboler med multiplikatorerne 30x og 100x betragtes som Mini- og Major-bonusser.
  • Mega-bonusser tildeles, når alle positioner i matrixen fyldes med månesymboler.
  • Mini-, Major- og Mega-jackpots er faste jackpots, og ingen beløb vil bidrages til disse fra spillerens indsatser.
  • Ved afslutningen af POT-funktionen bliver alle de viste værdier på de låste månesymboler indsamlet som gevinster sammen med eventuelle pot-gevinster.

Feature Enhancer:

• Feature Enhancer føjer ekstra månesymboler til spillets reels og forøger chancerne for at udløse POT-funktionen.
  • Feature Enhancer fordobler jackpot-bonusser og måne-multiplikatorer.
  • Feature Enhancer forøger spillerens indsats med 1,5x.
  • Feature Enhancer påvirker ikke indsatsen pr. linje.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik påSpilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se historikken over dine tidligere spil.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov
  • Klik påIndbetalingsknappen for at indbetale penge til spillekontoen.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge..

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis spilleren mister forbindelsen midt i spillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 15-09-2023