Pieces of 88

FORMÅLET MED SPILLET:

• PIECES OF 88 er et ‘ALL WAYS'-slot-spil med fem reels og 243 forskellige måder at vinde på i hovedspillet og PIRATE’S PLUNDER SPINS-funktionen.
  • Alle symboler udbetaler fra VENSTRE til HØJRE i enhver position på de tilstødende reels startende fra det reel, der er længst til venstre, undtagen i tilfælde af TREASURE MAP-symboler, der udbetales hvor som helst i spillets visning.
  • Hvis tre eller flere TREASURE MAP-symboler lander i spillets visning, udløses PIRATE’S PLUNDER SPINS-funktionen, og spilleren tildeles 10 GRATIS SPINS, som kan udløses igen under funktionen.
  • Under hovedspillet og i PIRATE’S PLUNDER SPINS-funktionen, vil alle DOUBLOON-symbol, som lander på oversigten, blive føjet til CAPTAIN’S CHEST.
  • At fylde CAPTAIN’S CHEST med DOUBLOON-symbol kan til enhver tid udløse CAPTAIN’S BOOTY-funktionen og give spilleren mulighed for at vinde en MINI-, MINOR-, MAJOR- eller GRAND-jackpot.

SÅDAN SPILLER DU:

• INDSATSVÆRDI: Når spilleren starter spillet er en standard-INDSATS valgt. Spilleren kan ændre værdien af sin INDSATS ved at klikke på + eller - knapperne på hver side af INDSATS-ikonet, ved spil via desktop- eller mobiludgaven. CHvis du klikker på INDSATS-ikonet, vises vinduet for INDSATSVALG. Spilleren kan vælge den ønskede INDSATS-værdi mellem MIN. og MAKS.-INDSATS.
  • GENTAG VÆDDEMÅL: INDSATSEN for det næste spil vil være den samme som det beløb, der blev satset i det foregående spil.
  • SPIL: Knappen SPIL i den midterste position til højre starter spillet i computertilstanden og landskabstilstand på mobil. Knappen SPIL i den midterste position nederst starter spillet i mobilportrættilstanden.
  • GEVINSTOVERSIGT: GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på BURGER-ikonet og vælge muligheden GEVINSTOVERSIGT. Klik på "X"-ikonet for at lukke menuen og vende tilbage til spillet.
  • LYDSTYRKE: Spilmusik og lydeffekter er sat til TIL som standard. Klik på VOLUME-knappen vil slå alt spilmusik og lydeffekter TIL/FRA.
  • I spil uden pengeindsats vil "AUTOSPIL"-muligheden blive deaktiveret.
  • KREDIT/SALDO: Når spilleren har placeret sin ønskede INDSATS, vil den resterende SALDO vises under 'SALDO'. Spillerens aktuelle SPILSALDO er summen af de beløb, som vises under 'SALDO'-måleren og 'INDSATS'-måleren. SALDOEN for spillet vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIL: Vælg AUTOSPIL for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil AUTOSPIL-muligheden være deaktiveret.
    • Sådan konfigureres AUTOSPIL: Klik på knappen AUTOSPIL, og vælg derefter det ønskede antal spil. AUTOSPIL starter automatisk.
    • Det resterende AUTOSPIL-beløb vises på knappen SPIL. Klik på knappen på SPIL for at annullere AUTOSPIL når som helst.

MENUINDSTILLINGER (MOBIL OG COMPUTER):

• Klik på BURGER-ikonet for at se spilmuligheder og -oplysninger.
  • Klik på  "i"-ikonet for at se spiloplysninger og -regler.
  • Klik på ikonet "GEVINSTOVERSIGT" for at se spilpræmierne.
  • Klik på "X"-ikonet for at lukke menuen og vende tilbage til spillet.

SPILLEREGLER:

• PIECES OF 88 er et ‘ALL WAYS'-slot-spil med fem reels og 243 forskellige måder at vinde på.
  • INDSATS-værdien kan ændres ved hjælp af knapperne "+" og "-".
  • Klik på SPIL-knappen for at starte spillet med den aktuelt valgte INDSATS og DOBBELTSYMBOLER (KREDITTER).
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den aktuelt valgte INDSATS.
  • Alle symboler udbetaler fra VENSTRE til HØJRE i fortløbende reels fra det reel, der er længst til venstre, undtagen TREASURE MAP, som udbetales hvor som helst på visningen.
  • Alle gevinster, undtagen JACKPOTS i CAPTAIN'S BOOTY-funktionen, udbetales iht. gevinstoversigten.
  •  Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes til spillerens SALDO.
  • Kun den højeste gevinst på hver mulige gevinstkombination vil blive udbetalt.
  • TREASURE MAP er et SCATTER-symbol.
  • Gevinster fra TREASURE MAP-symboler føjes til andre linjegevinster og tilføjes til spillerens SALDO.
  • Way-gevinster, Gevinster fra TREASURE MAP-symboler og JACKPOT-gevinster føjes til spillerens SALDO.
  • Hvis 3 eller flere TREAURE MAP symboler lander hvor som helst på oversigten, tildeles PIRATE’S PLUNDER SPINS-funktionen.
  • KANON-symbolet (WILD) erstatter alle andre symboler, undtagen TREASURE MAP- og DOUBLOON-symboler.
  • KANON-symbolet (WILD) dukker kun op på første, andet, tredje og fjerde reel, og dukker altså ikke op på femte spil i hverken hovedspillet eller PIRATE'S PLUNDER SPINS-funktionen.
  • DOUBLOON dukker kun op på andet, tredje og fjerde reel, og dukker altså ikke op på første og femte spil i hverken hovedspillet eller PIRATE'S PLUNDER SPINS-funktionen.
  • Gevinstanimationer kan springes over ved at klikke hvor som helst på spilleskærmen, eller ved at klikke på mellemrumstasten (computer).
  • Den maksimale gevinst i spillet er begrænset til 250.000 EUR eller det tilsvarende beløb i din valuta vundet hovedspillet, PIRATE’S PLUNDER SPINS eller CAPTAIN’S BOOTY-funktionen. Eventuelle, yderligere gevinster går tabt, hvis maks. gevinsten nås.
  • MIN. INDSATSEN er #{uiConfig.minBet} og MAKS. INDSATSEN er #{uiConfig.maxBet}.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via hjemmesiden på en computer og vælge menupunktet "SPILHISTORIK" under et hvilket som helst spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren (RTP) rangerer fra 95,05 % til 96,26 % baseret på de valgte DOBBELTSYMBOLER (KREDITTER).
  • VED EVENTUELLE FEJL ANNULLERES ALLE UDBETALINGER OG INDSATSER.

DOBBELTSYMBOLER:

• DOBBELTSYMBOLER aktiveres afhængigt af den valgte KREDIT.
    • 8 KREDITTER aktiverer DOUBLE CUTLASS-symbolet.
    • 18 KREDITTER aktiverer DOUBLE CUTLASS- og DOUBLE RUM-symbolerne.
    • 38 KREDITTER aktiverer DOUBLE CUTLASS-, DOUBLE RUM- og DOUBLE JOLLY ROGER-symbolerne.
    • 68 KREDITTER  aktiverer DOUBLE CUTLASS-, DOUBLE RUM-, DOUBLE JOLLY ROGER- og DOUBLE FIRST MATE-symbolerne.
    • 88 KREDITTER aktiverer DOUBLE CUTLASS-, DOUBLE RUM-, DOUBLE JOLLY ROGER-, DOUBLE FIRST MATE- og DOUBLE CAPTAIN-symbolerne.
    • Deaktiverede DOBBELTSYMBOLER dukker ikke op under spillet.
  • Hvis fem DOBBLETSYMBOLER lander som en del af en vindende kombination, tildeles spilleren 'som 10 ens'-udbetalingen.
  • Hvis to DOBBLETSYMBOLER og ét ENKELTSYMBOL lander som en del af en vindende kombination, tildeles spilleren 'som 5 ens'-udbetalingen.
  • Hvis ét DOBBLETSYMBOL og ét ENKELTSYMBOL lander som en del af en vindende kombination, tildeles spilleren 'som 3 ens'-udbetalingen.
  • KANON(WILD-)symboler anses som ENKELTSYMBOLER, når de erstattes med et DOBBELTSYMBOL.
  • Den maksimale gevinst, der er tilgængelig for spilleren gennem DOBBELTSYMBOLER, er 'som 10 ens'.

PIRATE’S PLUNDER SPINS:

• Hvis tre eller flere TREASURE MAP-symboler lander hvor som helst i spillets visning under hovedspillet, udløses PIRATE’S PLUNDER SPINS-funktionen med 10 GRATIS SPINS, som tildeles spilleren.
  • PIRATE’S PLUNDER SPINS spilles kun med de symboler, der udbetaler højere gevinster og KANON-symbolet (WILD).
  • Symbolerne 9, 10, J, Q, K og A vises ikke under PIRATE’S PLUNDER SPINS.
  • PIRATE’S PLUNDER SPINS spilles med den samme INDSATS og de samme DOBBELTSYMBOLER, der er valgt i det udløsende spil.
  • PIRATE’S PLUNDER SPINS udløses igen, hvis 3 eller flere TREASURE MAP-symboler lander på oversigten under PIRATE’S PLUNDER SPINS-funktionen og vil tildele yderligere 10 GRATIS SPINS.
  • PIRATE’S PLUNDER SPINS slutter, når der ikke er flere tilgængelige GRATIS SPINS, og den samlede gevinst føjes til spillerens SALDO.

CAPTAIN’S BOOTY:

• Hvert DOUBLOON-symbol, som lander i spillets visning under hovedspillet eller PIRATE’S PLUNDER SPINS-funktionen, føjes til spillerens CAPTAIN’S CHEST.
  • CAPTAIN’S BOOTY-funktionen udløses tilfældigt efter et eller flere DOUBLOONS føjes til CAPTAIN’S CHEST. Jo flere DOUBLOONS, der er i CAPTAIN’S CHEST, jo højere er spillerens chance for at aktivere CAPTAIN’S BOOTY-funktionen.
  • DOUBLOON-symbol dukker op på hjul 2, 3, 4 og dukker ikke op på hjul 1, 5 i både hovedspillet og PIRATE’S PLUNDER SPINS-funktionen.
  • DOUBLOON-symboler kommer ikke til syne når spilleren vælger 8 CREDITS.

• Spillets MINI-, MINOR-, MAJOR- og GRAND-jackpots aktiveres afhængigt af antal af KREDITTER, der placeres som en indsats i det udløsende spil.
    • 88 KREDITTER aktiverer MINI-, MINOR-, MAJOR- og GRAND-jackpots.
    • 68 KREDITTER aktiverer MINI-, MINOR- og MAJOR-jackpots.
    • 38 KREDITTER aktiverer MINI- og MINOR-jackpots.
    • 18 KREDITTER aktiverer MINI-jackpots.
    • Ingen jackpots aktiveres med otte KREDITTER.
  • Jackpot-værdien forøges afhængigt af den valgte INDSATS og ikke de valgte DOBBELTSYMBOLER (KREDITTER).
  • Flere CAPTAIN’S BOOTY-funktioner kan udløses, hvis to eller flere DOUBLOON-symboler vises hvor som helst i spillets visning og føjes til spillerens CAPTAIN’S CHEST.
  • Når CAPTAIN’S BOOTY-funktionen udløses, flyttes spilleren til CAPTAIN’S BOOTY-spilskærmen, hvor spilleren præsenteres for 12 TREASURE CHESTS at vælge imellem.
  • Spilleren kan vælge TREASURE CHESTS, indtil tre matchende TREASURE CHESTS er afsløret, og den tilhørende jackpot er tildelt.
    • Tre PEARL CHESTS tildeler GRAND-jackpotten.
    • Tre GOLD CHESTS tildeler MAJOR-jackpotten.
    • Tre SILVER CHESTS tildeler MINOR-jackpotten.
    • Tre GEM CHESTS tildeler MINI-jackpotten.
  • MINI, MINOR, MAJOR og GRAND Jackpots er alle faste jackpots.
  • CAPTAIN’S BOOTY-funktionen tager forrang, hvis PIRATE’S PLUNDER SPINS- og CAPTAIN’S BOOTY-funktionerne udløses med det samme spin.
  • CAPTAIN’S BOOTY-funktionen kan også udløses under PIRATE’S PLUNDER SPINS. Tilbageværende, GRATIS SPINS fortsættes efter CAPTAIN’S BOOTY-funktionen, hvis den udløses under PIRATE’S PLUNDER SPINS.
  • TREASURE CHESTS afsløres automatisk efter syv sekunder, hvis spilleren ikke vælger TREASURE CHESTS i tide.
  • Gevinstbeløbet fra CAPTAIN’S BOOTY føjes til spillerens SALDO.
  • DOUBLOON-symboler, der indsamles for at udløse CAPTAIN’S BOOTY under hovedspillet, er uforanderlige og baseret på INDSATSVÆRDIEN og det valgte DOBBELTSYMBOL (KREDITTER). Dette afhænger også af spillerens platform.
  • I tilfælde af netværksfejl, eller hvis spillet afsluttes ved en fejl under CAPTAIN'S BOOTY-funktionen, vil gevinstbeløbet automatisk udbetales til spillerens KONTOSALDO.

KNAP-PANEL I BROWSER:

• Klik på SPILLEREGLER for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på SPILHISTORIK for at se spillernes spilhistorik.
  • SPILHISTORIK kan kun ses for spil med rigtige penge.
  • Klik på RIGTIGE PENGE/DEMOSPIL for at skifte mellem spil for rigtige penge og demospil uden penge.
  • Klik på knappen INDBETAL for at indbetale penge til spillerkontoen.

AFKAST TIL SPILLER (RTP):

• Den teoretiske gevinst til spilleren (RTP) rangerer fra 95,05 % til 96,26 % baseret på de valgte DOBBELTSYMBOLER (KREDITTER).

FAQ:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister internetforbindelsen midt i spillet, afslutter softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde ud af resultatet ved at klikke på knappen SPILHISTORIK, når du er logget ind på hjemmesiden igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spil, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes, automatisk starte bonusspillet, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Hvad skal jeg gøre hvis min SALDO er for lav til at placere en INDSATS?

Klik på knappen INDBETAL nederst på spilskærmen, og indbetal penge på din konto.

Hvis du stadigvæk har problemer, står vores kundeservice til rådighed døgnet rundt.