Super Joker

Mål:

Super Joker er en 5-hjul spilleautomat med Gold Jackpot og bonusspil. Et bonusspil udløses, når tre eller flere scatter Joker-symboler ses hvor som helst på hjulene. Gold-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Joker.

Gold jackpot:

Gold Jackpot består af fire jackpots på forskellige niveauer - fra den mindste til den største - Gold Blitz Jackpot, Gold Quick Jackpot, Gold Super Jackpot og Gold Mega Jackpot. Alle fire jackpots vokser progressivt når indsatser placeres. Ved alle spin på Gold Jackpot-spil lægger huset et mindre beløb til de fire voksende jackpots. Alle fire niveauer af Gold Jackpot kan vindes uanset om du rammer en vindende kombination og uanset det beløb du satser.

Information:

Spillereglerne er de samme i i spil med rigtige og fiktive penge.

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 93.83%.

Sådan spiller du:

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • Der er 9 faste linjer i dette spil. Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre, startende på hjulet til venstre, undtagen scatter-symboler som giver gevinst hvor som helst.
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” mellem LINJER feltet.
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved INDSATS PER LINJE feltet.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats.
  • SPIN knappen til højre på skærmen med cirkulære pile starter spillet.
  • AUTOSPIN: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinst er lige med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab ikke overskrider: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spinner automatisk til bonusrunden udløses.
    • Spin til jackpot: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste Jackpotgevinst.
  • Klik på STOP-knappen for at stoppe AUTOSPIN og spille videre i normal tilstand.
  • Klik på X for at lukke AUTOSPIN dialog vinduet.
  • Alle vindende symboler animeres udover jackpot placerings animation og baggrund animationer.
  • Det samlede vinderbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.
  • Fejl annullerer alle betalinger og spil.

Browser-knap panelfunktioner

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Responsible Gaming for at åben Responsible gaming siden.
  • Klik på Real\Play for at skifte mellem spil for rigtige penge og fiktive penge.
  • Klik på Stjernen for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale på din konto.

Regler

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Bonusspil:

• Bonusspillet udløses, når tre eller flere Joker-symboler ses hvor som helst på hjulene.
  • Fem kort vises og spilleren har tre chancer for at finde jokeren.
  • Hver gang en joker findes, vinder spilleren op til 1000 gange den udløsende indsats.
  • Hvis en Joker ikke findes, vinder spilleren en trøstepræmie på to gange den udløsende indsats.
  • Klik på OK knappen for at gå til spillets hovedskærm.
  • Bonusgevinster lægges til betalingsliniegevinster og scatter gevinster.

Jackpot spil:

• Jackpot-bonusspillet udløses hver gang du rammer en jackpot.
  • Hovedskærmen ændres til jackoot-skærmen, hvor du kan vælge seks ud af ni symboler for at se $-tegn og jackpot niveauet du bliver tildelt.
  • Hvert $-tegn udløser et niveau af Gold Jackpot:
    • Et $-tegn udløser Gold Blitz Jackpot
    • To $-tegn vinder Gold Quick Jackpot
    • Tre $-tegn vinder Gold Super Jackpot
    • Fire $-tegn vinder Gold Mega Jackpot
  • Når en jackpotirammes, vises en pop-op besked på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Når der klikkes på Videre knappen i pop-up-vinduet, åbnes spillets hovedskærm.
  • Hvis du vinder flere jackpots, vil jackpot-bonusspillet for den næste jackpot starte når du klikker på Videre knappen.
  • En jackpot nulstilles til standardværdien når en spiller rammer den pågældende jackpot. Tilbagestillingsværdien for alle fire jackpots vises nedenfor:
    • Gold Mega Jackpot – USD 500.000
    • Gold Super Jackpot – USD 50.000
    • Gold Quick Jackpot – USD 5.000
    • Gold Blitz Jackpot – USD 500
  • Den aktuelle størrelse af alle fire jackpotter ses i øverste højre hjørne af spilleskærmen.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser per spil, desto større chance har du for at vinde jackpotten.

Spilleregler:

• Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen scatter Joker-symbolet, som betaler hvor som helst.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og læggest til dine linjegevinster.
  • Kun den højeste gevinst på en betalingslinie udbetales.
  • Gold-symboler gælder for alle symboler undtagen det scatter Joker-symbol.

GEVINSTOVERSIGT:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "Hjælp"-knappen.

clip_image001

Gold-symboler gælder alle symboler undtagen det scatter Joker-symbol.

clip_image002

Et bonusspil udløses, når tre eller flere scatter Joker-symboler ses hvor som helst på hjulene.

• x5-100
  • x4-20
  • x3-5
  • x2-2

clip_image001

• x5-10,000
  • x4-1.500
  • x3-200
  • x2-10

clip_image005_0000

• x5-2,000
  • x4-500
  • x3-75
  • x2-5

clip_image006_0000

• x5-1,000
  • x4-250
  • x3-50
  • x2-3

clip_image007_0000

• x5-500
  • x4-100
  • x3-25

clip_image008_0000

• x5-500
  • x4-100
  • x3-25

clip_image009_0000

• x5-200
  • x4-50
  • x3-15

clip_image010_0001

• x5-200
  • x4-50
  • x3-15

clip_image011_0000

• x5-150
  • x4-30
  • x3-10

clip_image012_0000

• x5-150
  • x4-30
  • x3-10

clip_image013_0000

• x5-100
  • x4-25
  • x3-5

clip_image014_0000

• x5-100
  • x4-25
  • x3-5

Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatters.

GEVINSTLINJER:

1

clip_image015_0000

2

clip_image016_0000

3

clip_image017

4

clip_image018

5

clip_image019

6

clip_image020

7

clip_image021

8

clip_image022

9

clip_image023

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis din saldo er lavere end minimumindsatsen, vises en besked om for lav saldo automatisk. Du kan indbetale penge på din konto, ved at klikke på "INDBETAL" i browser-panelet og vælge den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller et jackpot-spil, vil softwaren automatisk fuldføre spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af freespin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte freespin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdateringsdato: 11.10.2016

Seneste opdatering: 23-01-2017