Kampsport

Ud over følgende specielle regler, er de generelle regler for spil gældende. De specielle regler har forrang over de generelle regler.

1.) Hvis en kamp ikke finder sted inden udgangen af kalenderåret, eller kampen formelt annulleres, vil den blive betragtet som ugyldig, og alle indsatser vil blive returneret. Resultatet umiddelbart efter kampens afslutning gælder som det endelige resultat Dette gælder også for en eventuel omtælling af dommernes noteringer/bedømmelseskort Ingen efterfølgende vedtagede ændringer af nogen myndighed har indflydelse på spillets udfald.

2.) Samlede point /omgange (over/under) Hvis en bokser ikke starter i næste runde, dømmes den foregående afsluttede runde som kampens sidste. Hvor en halv runde er angivet, vil halvvejspunktet for den respektive runde (1 minut 30 sekunder i 3 minutters runder eller 2 minutter 30 sekunder i 5 minutters runder) bestemme under eller over.

3.) KKnockdown/ tælling i runden: Kun knockdowns, der medfører tælling fra dommeren, eller hvor dommeren begynder på en tælling, er gyldige i dette spil.

4.) Spil på runder: Spillet afgøres i henhold til den runde der er blevet spillet på. Hvis en bokser ikke starter en runde, regnes den forrige runde som det vindende resultat for dette spil. Hvis kampen ender uafgjort og ingen odds er blevet tilbudt på denne mulighed, vil alle spil være ugyldige.