Politik

(Seneste opdatering: 24.9.2018)

Ud over følgende specielle regler, er de generelle regler for spil gældende. De specielle regler har forrang over de generelle regler.

1.) Individuelle regler tilføjes med jævne mellemrum. Hvis andet ikke er anført, er de generelle regler for sportsspil gældende.

2.) Hvem bliver den næste præsident? Resultatet er baseret på resultatet af valget. Den kandidat, der efter valget bliver officielt annonceret som vinder vil blive afgjort som vinder. Hvis resultatet er underlagt ændringer 24 timer efter denne meddelelse, vil det ikke have nogen indflydelse på resultatet af dette spil.

3.) Det år som angives i eventnavnet, er det år valget er planlagt. Alle spil gælder dog hvis valget foretages før det år der er angivet i navnet.  

4.) Kongresvalg: Et flertal af pladser kræver at et parti at kontrollere flertallet af pladser, dvs. hvis der er 100 pladser, skal et parti kontrollere mindst 51 pladser for at kunne styre flertallet. Uafhængige eller repræsentanter fra andre partier, som arbejder sammen med et parti tæller ikke, i så fald er der ikke noget flertal.