Golf

920A43E7-4258-4680-AE1A-7B0595C5A1A4/CommonBettingRules

1.) Spil på vinder: Hvis en deltager ikke slår sit første slag, regnes vedkommende som ikke-deltagende. Spil på ikke-deltagende er ikke gyldige. Hvis en deltager slår første slag, men ikke fuldfører runden, regnes denne deltager som taber. Vinderen kan afgøres per play off. I turneringer med dårligt vejr afgøres spillene ifølge det officielle resultat, uanset hvor mange huller der er spillet, medmindre der ikke er flere kampe efter, at spillet er indgået, eller de efterfølgende kampe ikke medregnes i det officielle resultat - i disse tilfælde er spillene ugyldige. Disse regler gælder for alle golf-markeder, der tilbydes.

1.b) Each way spil: Dead heat reglen er gældende for alle pladser. For eksempel, hvis each way betingelserne gælder for fire pladser og tre spillere deler tredjepladsen, erklæres der dead heat for tredje-, fjerde- og femtepladsen. I dette tilfælde tabes 1/3 af indsatsen og 2/3 værdiansættes i henhold til de fulde odds for Each Way indsatser på disse spillere.

2.) Turneringsspil (Head-to-Head): Spillene omhandler, hvilken deltager der opnår den højeste placering i turneringen. Uafgjort tæller altid. Vinderen kan afgøres per play off, hvis en deltager skulle vinde turneringen. Hvis en deltager ikke klarer cuttet, regnes han som taber. Hvis begge deltagere ikke klarer cuttet, afgøres deltageren med den lavest endelige score som vinder. Hvis en deltager diskvalificeres enten før cuttet eller efter, at begge deltagere har klaret cuttet, regnes den anden deltager som vinder. Hvis en deltager diskvalificeres efter at have klaret cuttet, og den anden deltager allerede har forfejlet det, afgøres den diskvalificerede deltager som vinder.

3.) Turneringsgruppespil: Spillene omhandler den deltager, der opnår den højeste placering i turneringen. Hvis der er en ikke-deltagende udøver, er gruppen ugyldig. Play offs gælder. Deltagere, der ikke klarer cuttet, afgøres som tabere. Hvis alle deltagere på startlisten forfejler cuttet, kåres spilleren med den laveste cut-score som vinder.

4.) Spil på nationens bedste spiller: Hvis en deltager ikke starter, er alle spil på denne deltager ugyldige. Hvis en deltager spiller ud, tæller vedkommende som udøver. Play offs gælder.

5.) Slutpositionsspil: 36 huller skal fuldføres, før spil er gyldige. Hvis den officielle slutstilling er uafgjort, hvis f.eks. 5 deltagere deler plads 15, tildeles de en 15. plads. Hvis en deltager diskvalificeres, regnes vedkommende som nummer sidst. Hvis en spiller ikke slår sit første slag, regnes spilleren som ikke-deltagende. Spil på ikke-deltagende er ikke gyldige

6.) Top 5 / top 10 spil: 36 huller skal fuldføres, før spil er gyldige. Hvis en spiller ikke slår sit første slag, regnes spilleren som ikke-deltagende. Spil på ikke-deltagende er ikke gyldige.

7.) Klarer/klarer ikke cuttet: 36 huller skal fuldføres, før spil er gyldige. Deltagere, der diskvalificeres før 36 huller er fuldførte, regnes som ikke-udøvende, og spillene er ugyldige. De officielle myndigheders resultater er gældende.

8.) Turneringsprognoser: Spillene handler om, hvem der slutter på hhv. første og anden plads (og i denne rækkefølge). Play off gælder. Hvis en deltager trækker sig før start, er alle spil på denne deltager ugyldige. Hvis en deltager har slået første slag, men ikke fuldfører runden, afgøres spil på denne deltager som tabte.

9.) Spil på "Big 3/4" - Resten af feltet: Hvis en af de deltagere, der er noteret som del af “big 3/4” ikke starter, er spillene på dette marked ugyldige. Spillene afgøres ved den deltager, der har det laveste score ved turneringens slut. Play off gælder.

10.) 72 hulhandicap-spil: 72 huller skal være gennemførte, før spillene er gyldige. Hvis en deltager forfejler cuttet, regnes spil på vedkommende som tabte. For at udregne en deltagers score fratrækkes hans/hendes handicap fra den endelige score, f.eks. Colin Montgomerie slår 280 i turneringen – 4 slag = handicapscore er 276. Spillene afgøres ifølge det laveste handicapscore ved turneringens afslutning. Hvis en spiller ikke slår sit første slag, regnes spilleren som ikke-deltagende.

11.) Vinderscore-spil: Spillene afgøres efter at 72 huller er gennemførte, i modsat fald er spillene ugyldige.

12.) Spil på vinderscore-differencen: 36 huller skal være gennemførte, før spillene er gyldige. Spillene afgøres af differencen i antallet af slag mellem vinderen og andenpladsen.

13.) Hole-in-one spil: 36 huller skal være gennemførte før spillene er gyldige. Spillene afgøres efter, om der forekommer hole-in-one i en runde af kampen.

14.) Den førende efter første runde: Hvis en deltager ikke starter, er alle spil på denne deltager ugyldige. Hvis en deltager slår første slag, regnes vedkommende som udøver. Spillene afgøres af, hvem der er den førende i turneringen efter den første afsluttede runde.

15.) 18 hullers-, 2-boldspil: Hvis en deltager ikke slår første slag, er alle spil på denne 2-bold ugyldige. Når begge deltagere er begyndt på runden, regnes de som udøvere. Hvis en deltager trækker sig i løbet af runden, afgøres den anden som vinder, forudsat han/hun gennemfører runden. Uafgjort tæller altid i 2-boldspil. Hvis et 2-boldspil re-arrangeres, gælder alle spil som ved den oprindelige parring. Alle spil afgøres ifølge den score, som deltagerne tilskrives for denne runde. Hvis alle 18 huller ikke er blevet gennemførte og deltagerne bliver enige om at stoppe, afgøres spillene ifølge det officielle resultat, som udråbt af den pågældende myndighed.

16.) 18-huls-, 3-boldspil: Hvis en deltager ikke slår første slag, er alle spil på denne 3-bold ugyldige. Når alle deltagerne har begyndt runden, regnes de som udøvere. Alle spil afgøres ifølge den score, en deltager tilskrives for denne runde. Hvis en 3-bold re-arrangeres, gælder alle spil på denne 3-bold som ved de oprindelige grupper.

17.) Laveste score i runde, gruppespil: Spillene afgøres af den deltager, der opnår den laveste score i en bestemt runde. I tilfælde af at en deltager ikke starter, er gruppen ugyldig.