Golf

Ud over følgende specielle regler, er de generelle regler for spil gældende. De specielle regler har forrang over de generelle regler.

1.) Vinderspil
Væddemål vil være ugyldige på spillere, der enten ikke har kvalificeret sig eller ikke spiller i en turnering af andre årsager.

2.) Afbrudte turneringer I tilfælde af at en turnering bliver forkortet eller på anden måde påvirket på grund af vejrforhold, vil alle væddemål, bortset fra dem, der er placeret efter den sidst gennemførte runde, stå, forudsat at mindst 36 huller er blevet spillet og et trofæ er blevet uddelt. Væddemål, der er placeret efter den sidste afsluttede runde, bliver ugyldige. Dette gælder ikke, når en turnering spilles på mere end en bane, i dette tilfælde skal alle spillere have spillet samme rotation, ellers vil alle væddemål blive ugyldige.

3.) Afvikling af væddemål Alle vindende væddemål bliver afgjort til de odds, der vises på vores hjemmesider på det tidspunkt, hvor væddemålet blev accepteret. Dette gælder ikke eventuelle åbenbare håndgribelige fejl. Væddemål vil blive afgjort i henhold til de vilkår, der blev tilbudt, da væddemålet blev indgået.

4.) Spil på vinder af hullet Vindende væddemål skal forudsige, hvilken spiller, der vinder hullet. På trevejs-spillermarkeder gælder dead heat-reglerne. På tovejs-spillermarkeder tilbydes også uafgjort og dette valg vil være det vindende, hvis begge spillere opnår den samme score på hullet Hvis en spiller trækker sig fra et hul, anses de andre spillere for vindere, uanset deres score på hullet forudsat, at de fuldfører hullet.

5.) Klarer/klarer ikke the cut Væddemål vil blive annulleret på enhver spiller, der ikke starter i turneringen. Hvis en spiller trækker sig på hvilket som helst tidspunkt efter turneringsstart, vil væddemål blive afgjort som tabte.

6.) Match play Vindende væddemål skal forudsige vinderen af en match play-match. I holdkonkurrencer, vil væddemål på singlerne på finaledagen blive afgjort i henhold til detofficielle resultat. I en match play-turnering, vil vinderen være den spiller, der går videre til næste runde eller vinder turneringen.

7.) Vindermargen i match play Vindende væddemål skal forudsige vindermarginen i den relevante match play-turnering. Det officielle resultat tæller, når væddemål skal afregnes.

8.) Mytiske 2/3 bolde Vinderen vil være den spiller, der slår den laveste score i den angivne runde. Hvis ikke alle spillere starter runden, bliver væddemålene ugyldige. Hvis en spiller trækker sig eller diskvalificeres i den angivne runde, anses den anden spiller for vinderen. Hvis alle spillere trækker sig eller diskvalificeres i den angivne runde, bliver væddemålene annulleret.

9.) Spillerens antal slag på hul Vindende væddemål skal forudsige antallet af slag, en spiller bruger på at gennemføre et bestemt hul. Hvis en spiller ikke fuldfører et hul af en eller anden grund, vil væddemål stå, forudsat at hullet afsluttes på en efterfølgende dag. Hvis der ikke er mulighed for at fuldføre hullet, vil alle spil blive ugyldige. Hvis en spiller trækker sig under spil ved det angivne hul, vil alle væddemål blive ugyldige.

10.) Udskudte / omarrangerede turneringer Hvis en turnering udsættes, omarrangeres eller flyttes til en anden bane, vil alle væddemål stå.

11.) Rundespil Væddemål vil blive afgjort efter den specificerede runde er blevet gennemført og i henhold til de betingelser, der blev tilbudt, da væddemålene blev placeret. Dead heat-reglerne gælder.

12.) Turneringsvinder Vindende væddemål skal forudsige vinderen af turneringen. Hvis der kræves et playoff for at bestemme turneringsvinderen, anses playoff-vinderen som turneringsvinder I tilfælde af en delt sejr forbeholder operatøren sig retten til at afregne væddemål, som det anses for passende ud fra de tilgængelige beviser. Dead Heat-reglerne gælder for alle placeringer i en turnering. For eksempel, hvis each-way betingelserne er for fire pladser og tre spillere ligger uafgjort på tredjepladsen, vil de blive anset for at have dead heated på tredje-, fjerde- og femteplads, med 1/3 af indsatsen tabt og 2/3 af indsatsen afgjort til det fulde pladsodds for et each-way væddemål på disse spillere.

13.) Turneringsgruppe-væddemål Vindende væddemål skal forudsige den spiller, der opnår den højeste turneringsplacering i en valgt gruppe. Hvis en spiller i gruppen ikke spiller fra teestedet, vil fradrag blive foretaget på væddemål på de øvrige spillere i gruppen i overensstemmelse med regel 4. Spillere, som ikke klarer cuttet, vil blive elimineret, med mindre alle spillere misser cuttet.. Hvis dette sker, vil den laveste score på det tidspunkt bestemme vinderen. Dead Heat reglerne gælder, hvis to eller flere spillere ligger side om side i stillingen ved slutningen af turneringen, medmindre resultatet bestemmes af et playoff, i hvilket tilfælde playoff-vinderen betragtes som gruppevinderen. Hvis kun en spiller i en gruppe starter, vil alle spil blive ugyldige.

14.) Turnering, match-væddemål Vindende væddemål skal forudsige spilleren med den laveste score i slutningen af turneringen, forudsat at 36 huller er blevet spillet i en 72-hullers turnering. Hvis begge spillere afslutter med samme score, er "uafgort" vinderen, uanset om de to spillere efterfølgende spiller en playoff. Begge spillere i et match væddemål skal tee off for at indsatser skal stå. I en turnering, der spilles på en kombination af baner, bliver alle væddemål ugyldige, hvis spillerne ikke gennemfører samme spilleplan. Hvis den ene spiller misser cuttet, anses den anden spiller for at være vinderen. Hvis begge spillere ikke klarer the cut, vil spilleren med den laveste score efter cuttet er lavet blive afgjortt som vinderen. Hvis en spiller diskvalificeres eller trækker sig før cutteteller efter at begge spillere har klaret cuttet, anses den anden spiller for vinderen (selvom den anden spiller ikke klarer cuttet). Hvis en spiller diskvalificeres eller trækker sig i runderne efter cuttet og hans/hendes modstander allerede ikke har klaret cuttet, anses den anden spiller for vinderen. (Selv om denne spiller ikke klarer cuttet) Hvis begge spillere trækker sig eller diskvalificeres før cuttet vil alle væddemål være ugyldige. Det samme gælder, hvis det sker for begge spillere efter de har klaret cuttet

15.) At blive valgt til at spille på et hold/i en turnering (f.eks. Ryder Cup) Vindende væddemål skal forudsige om en spiller bliver valgt til at spille på et bestemt hold eller en turnering. Spillere skal annonceres som en del af holdet ved åbningsceremonien for at væddemål tæller.

16.) At ramme fairway Dette marked afgøres af golfboldens slutposition efter tee-slaget. Officielle kilder vil blive brugt til afgørelsen. Hvis ingen officielle resultater eller TV-billeder kan bruges i afregningen af væddemålene, bliver væddemålene annulleret.

17.) At slutte sidst Vindende væddemål skal forudsige, hvem der slutter sidst i turneringen. Enhver indsats placeret på spillere, der trækker sig inden 72 huller er afsluttet, vil blive afgjort som tabende væddemål. Hvis der er uafgjort på sidste pladsen, gælder dead heat-reglerne.

18.) Top 5/10/20 Væddemål vil blive annulleret på enhver spiller, der ikke starter i turneringen. Hvis en spiller starter og derefter trækker sig af en eller anden grund, vil væddemål være tabte.

19.) Bedste nation markeder Kun de spillere, der er opført på disse markeder, tæller. Væddemål på spillere der ikke deltager vil blive annulleret; et regel 4-fradragkan anvendes på væddemål, der er placeret på et marked inden det er blevet reguleret for spillere, der har trukket sig.

20.) Årlig Order of Merit / officiel pengelistevinder Vindende væddemål skal forudsige vinderen af Order of Merit/pengeliste. Afregning bestemmes efter den sidste tællende turnering og vil ikke blive berørt af eventuelle efterfølgende undersøgelser eller ændringer.

21.) 18 hul / 36 hul match væddemål Vindende væddemål skal forudsige spilleren med den laveste score på 18/36 huller. Hvis begge spillere afslutter med samme score, er "uafgort" vinderen, uanset om de to spillere efterfølgende spiller en playoff. Begge spillere skal spille fra teestedet for at væddemål står.

22.) 2-bold/3-bold væddemål Vindende væddemål skal forudsige spilleren med den laveste score på det angivne antal huller. Hvis en spiller ikke spiller fra teestedet, vil alle væddemål blive ugyldige. Hvis en spiller har spillet fra teestedet, tæller alle væddemål, uanset om de senere trækker sig eller diskvalificeres fra turneringen, Hvis der tilbydes odds på "uafgjort" i 2-bold væddemål, vil en uafgjort score resultere i, at "uafgjort" bliver erklæret vinderen. Hvis der ikke tilbydes odds på "uafgjort" bliver alle spil ugyldige. Væddemål vil normalt blive tilbudt baseret på spiller par eller grupper i turneringen. I tilfælde af at 2- eller 3-bold bliver omarrangeret, vil væddemål blive afgjort på de oprindelige sammensætninger. Dead Heat-reglerne gælder for alle 3-bold væddemål.