Speedway

Ud over følgende specielle regler, er de generelle regler for spil gældende. De specielle regler har forrang over de generelle regler.

1.) Afvikling af væddemål Dette omfatter ikke eventuelle tvister efter arrangementet, der ændrer det endelige resultat af arrangementet på et senere tidspunkt, medmindre andet er angivet. Alle væddemål afregnes i overensstemmelse med de officielle konkurrenceregler, medmindre andet er angivet. For Grand Prix-arrangementer vil podiumpræsentationen i slutningen af mødet regnes som afgørende til afviklingsformål.

2.) Afbrudte løb Alle væddemål på afbrudte løb vil være ugyldige, medmindre andet er angivet eller væddemålet allerede er afgjort.

3.) Udskudt/omarrangerede løb Ethvert væddemål på en event, der ikke finder sted inden for 72 timer efter den planlagte dato eller finder sted på et andet sted, på det tidspunkt, hvor væddemålet blev sat, erklæres ugyldige.

4.) Væddemål på heat Vindende væddemål skal forudsige, hvem der vinder det relevante heat. Med henblik på dette marked skal de fire chauffører angivet være de fire chauffører der deltager i det relevante heat, ellers vil alle væddemål blive annulleret. Hvis en chauffør erklæres til et heat, men udelukkes fordi han ikke er klar til at starte inden for to minutters varsel, vil han blive klassificeret som taber for dette marked. Når løbets "Start Marshall" har lined chaufførerne op og bevæger sig væk fra banen, anses løbet for at være startet. Når løbet anses for at have startet vil efterfølgende udelukkelser eller omløb ikke påvirke resultatet af markedet, medmindre en af de navngivne chauffører bliver udskiftet, i hvilket tilfælde væddemål vil blive annulleret. Hvis alle fire omgange af et heat fuldføres uden stop af dommeren, vil disse placeringer blive brugt til afviklingsformål uanset eventuelle omløb. I Grand Prix heats skal et officelt pladsresultat gives. Hvis chauffører går videre til næste runde, fordi to chauffører er ude, vil væddemål blive ugyldige. Bonuspoint tæller ikke med henblik på disse væddemål.

5.) Væddemål på korrekt resultat Vindende væddemål skal forudsige den korrekte score i et heat. Med henblik på dette marked skal mindst tre chauffører afslutte det relevante heat, medmindre dommeren giver et officielt resultat efter eget skøn for de tre chauffører i et ikke-afsluttet heat på grund af en ulykke eller skade.

6.) Væddemål på den samlede vinder Vindende væddemål skal forudsige vinderen af et arrangement. Med henblik på dette marked vil det officielle resultat givet ved afslutningen af arrangementet blive brugt til afvikling af alle ligaer og cup-væddemål uanset senere diskvalifikationer eller ændringer af point.

7.) Handikap væddemål Vindende væddemål skal forudsige vinderen af arrangementet efter den endelige score er blevet justeret af handicapet. Mindst 12 heats skal fuldføres for at væddemål på handikap er gyldige.

8.) Væddemål på point Vindende væddemål skal forudsige hvilken chauffør der opnår flest point. I Grand Prix match-væddemål vil resultatet i finalen bestemme resultaterne for de fire bedste chauffører, ellers vil spil blive afgjort på de fleste point scoret. Væddemål vil blive annulleret, hvis chaufførerne scorer lige mange point. Bonuspoint tæller ikke med henblik på disse væddemål.

9.) Væddemål på grupper Vindende væddemål skal forudsige vinderen af gruppen. Bonuspoint tæller ikke med henblik på disse væddemål.

10.) Flest holdpoint i et heat Vindende væddemål skal forudsige hvilket hold der scorer flest point i det relevante heat. For dette væddemål vil der også blive tilbudt odds på uafgjort. Derfor vil væddemål på et hold anses som tabte i tilfælde af uafgjort.