Håndbold

(Seneste opdatering: 24.5.2017)

Ud over følgende specielle regler, er de generelle regler for spil gældende. De specielle regler har forrang over de generelle regler.

1.) Nedrykkende hold: Dette spil omhandler de hold, der rykker ned efter sæsonens afslutning. Alle efterfølgende ændringer uanset grund er uden relevans for dette spil.

2.) Resultater: Alle resultater tages fra den pågældende ligas eller turnerings officielle hjemmeside og baseres også på optagede live-kampe Skulle et firmas statistik (baseret på TV transmission) være anderledes end det officielle resultat, afgøres spil i overenstemmelse med firmaets statistikker.

3.) Scores der på den X. 7-meter (straffekast)? Scores der på den X. 7-meter (straffekast)? For at udfaldet af dette spil bliver "Ja", skal 7-meteren sættes i mål på første forsøg. Hvis det første forsøg enten bliver reddet af målmanden, eller stolpen træffes, og spilleren scorer på returbolden, bliver udfaldet af spillet "Nej".

4.) Mercy reglen: Hvis mercy reglen bruges i kampen, er stillingen når den tages i brug afgørende for resultatet af spil.