Rugby league

(Seneste opdatering d. 01.01.2012)

Ud over følgende specielle regler, er de generelle regler for spil gældende. De specielle regler har forrang over de generelle regler.

1.) Hvilken spiller scorer første forsøg?: Hvis spillet afbrydes, efter der blev scoret et første forsøg, er alle spillene gyldige. Hvis der ikke blev scoret noget forsøg før aflysningen, er alle spil ugyldige. Hvis en spiller ikke er kommet på banen, før det første legale forsøg er blevet scoret, regnes denne spiller som ikke deltagende, og alle spil på denne deltager er ugyldige. Denne regel gælder også for efterfølgende forsøg.

2.) Nedrykkende hold: Dette spil omhandler de hold, der rykker ned efter sæsonens afslutning. Alle efterfølgende ændringer, uanset grund, er uden relevans for dette spil.

3.) Hvilken spiller scorer sidste forsøg?: Dette marked afgøres i henhold til den deltager, der scorer det sidste legale forsøg. Hvis kampen afbrydes, er alle spil ugyldige. Hvis en spiller ikke er kommet på banen, før det sidste forsøg blev scoret, er alle spil på denne spiller ugyldige.