Bordtennis

Ud over følgende specielle regler, er de generelle regler for spil gældende. De specielle regler har forrang over de generelle regler.

1.) Hvis en kamp starter, men af en eller anden grund ikke fuldføres, aflyses alle spil på kampens resultat. 
 
2.) Sætspil (korrekt score): Spillet omhandler den korrekte score i sættene 
 
3.) Sætvinder: Dette spil henviser til vinderen af et specifikt sæt. Sættet skal være afsluttet/færdigspillet, før spillet er gyldigt. 
 
4.) Hvis en kamp afbrydes eller udskydes, men afvikles inden for 48 timer efter det oprindelige starttidspunkt, vil din indsats på kampen stå. Hvis en kamp ved OL eller VM udsættes, vil spil på kampen kun stå, hvis den udskudte kamp spilles inden afslutningsceremonien. 
 
5.) Hvis kampen ikke længere spilles på det annoncerede spillested, vil dit spil stadig stå. Dette gælder så længe spillestedet ikke er blevet ændret til modstanderens hjemmebane (eller i tilfælde af internationale kampe, så længe spillestedet forbliver i samme land). 
 
6.) I tilfælde af, at en kamp ikke finder sted, eller hvis en spiller/et hold får en walkover, annulleres spil på kampen. 
 
7.) Hvis en spiller/et hold trækker sig inden starten af en turnering, forbeholder vi os retten til at anvende et regel 4-fradrag.